Önértékelés és önelfogadás előadás Hévízen | Önmegvalósítás.hu

Önértékelés és önelfogadás előadás Hévízen

2014. ápr. 12. 17:00
2014. ápr. 12. 20:00
Kezdődik: 2014. ápr. 12. szombat 17:00
Hévíz, előadás, Huszti Sándor

Gyerekkorunktól kezdve arra szoktatnak bennünket, hogy mások értékelnek, mások mondják meg mennyit érünk. Többek között emiatt sem alakult ki a helyes és pontos önértékelés, így szinte mindenki alul vagy túl értékeli saját magát. Nem vagyunk tisztában sem az értékeinkkel, sem a hibáinkkal, tévedéseinkkel, így az énképünk csak arra az ingatag elképzelésre épülhet, amit hiszel magadról, vagy amit elhitettek veled mások.

Az önértékelés hiánya bizonytalan önbizalomhoz vezet, ezért nincs tartásod, nem vagy képes kiállni magadért, nem érzed a belső erődet. Ha stabil, erős önbizalomra vágysz, akkor azt csak a tudatosan megismert értékeidre tudod felépíteni!

De kevés csak önértékelni magadat, amit megismertél, azt el is kell fogadnod magadban, a szívedben, különben a nem szeretett részeid leválnak a személyiségedről és külön szerepekbe bújnak, külön életet kezdenek élni.
Ahhoz, hogy belső egységben, harmoniában, békében legyél önmagaddal, fejlesztened és gyakorolnod kell az önelfogadást, önszeretetet is!

 

Az előadás során nem csak az elméletet hallhatod, hanem egy vezetett meditációban megtapasztalhatod ezen önismereti módszer működését is!
Belépődíj: 500 Ft

Szeretettel várlak és hívd el a barátaidat, ismerőseidet is!
/ Jelentkezés szükséges! /

Huszti Sanyi 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Harmónia Ház Hévíz
Hévíz, Veres Péter u. 36.
Térkép

Kezdődik:
2014. ápr. 12. szombat 17:00

Vége:
2014. ápr. 12. szombat 20:00

Helyszín:

Harmónia Ház Hévíz
Veres Péter u. 36.
Hévíz
Elérhetőség
Előadó: 
Huszti Sándor
Beküldte: | 2014. márc. 12. szerda - 08:19

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre