One Brain I-II. tanfolyam – tudatfejlesztés, agyintegráció, stresszoldás, képességfejlesztés… | Önmegvalósítás.hu

One Brain I-II. tanfolyam – tudatfejlesztés, agyintegráció, stresszoldás, képességfejlesztés…

2013. okt. 14. 08:00
2013. okt. 18. 16:00
Kezdődik: 2013. okt. 14. hétfő 08:00
, tanfolyam, Széplaki Viki

A legtöbbet azzal tehetünk a Világért, ha Tudatosságunkat fejlesztjük! Ehhez most én is szeretnék hozzájárulni egy kedvezményes lehetőséggel!
2013-ban csoportkedvezménnyel indítok One Brain tanfolyamokat (akár 20%-kal kedvezőbb áron - részletek alább).

Hogy egy stresszes helyzetre miként reagálunk, azt hitrendszerünk határozza meg.
Hitrendszerünk kialakulásában az alábbi tényezők vesznek részt:
- család, ill. nevelők (bölcsi, ovi, suli területéről is)
- TV, mozi
- vallás, politika (társadalmi elvárások).
Viselkedésünket, hozzáállásunkat, szokásainkat a fenti területek szereplőitől vettük át a tökéletesség- és teljesítmény igény miatt. Azt akartuk, hogy szeressenek, elfogadjanak...
6 éves korunkig egy elég szilárd hitrendszer épül fel bennünk. Mindez addig működik, amíg nem VÁLASZTUNK MÁS HOZZÁÁLLÁST...
Minden emberi lény egyedülálló, olyan genetikai kóddal, amilyennel senki más nem rendelkezik.
A hiedelmek változnak a tapasztalattal, a tudással. A hibák elismerése erény és ennek hatására teljesen normális, ha megváltoztatod a véleményedet!
A fizikai világ, amit érzékelünk, csak hitrendszerünk tükörképe. Talán a One Brain program segít, hogy felismerjük, megtapasztaljuk tudatos elménk abszolút hatalmát, mely folyamatosan teremt.
A One Brain program (vagy akár az egyéni konzultáció) célja az, hogy MINÉL TÖBBET VISSZANYERJÜNK SAJÁT TEKINTÉLYÜNKBŐL ÉS ANNAK BELSŐ ENERGIÁJÁBÓL.
A 3in1 módszer tapasztalatai azt mutatják, hogy ennek legjobb módja, ha azonosítjuk és félresöpörjük a múlt traumáit, amik korlátozzák a jelenbeli észlelésünket.
Így VÁLASZTÁSt adhatunk az embereknek olyan területen, ahol úgy érzik, nincs választásuk.

2013-as AKCIÓ CSOPORTOKNAK :
- 2 fő esetén 10%,
- 4 fő esetén 15%,
- 8 fő esetén 20% kedvezményt biztosítok a képzési díjból a csoport minden tagjának.

One Brain™ a Three in One Concepts™ által összeállított módszer, melynek neve a két agyfélteke kiegyensúlyozására és integrálására utal. Ez a módszer különösen hatékony az érzelmi stresszoldásban, és mondhatjuk, hogy minden szinten oldást ér el a kliensnél, hiszen a testtel, a tudatossággal és a tudatalattival egyaránt foglalkozik.
A Three in One Concepts™ célja, hogy feltárja a múltban eltárolt negatív érzelmeket, hogy ne azok alapján döntsünk; a jelenben ne emlékek, rossz beidegződések vezéreljék cselekedeteinket, hanem szabadon, tudatosan válasszunk, tudva, hogy mindig van választás, és ezáltal kihasználjuk a bennünk rejlő képességeinket. Hogy mindezt elérje, a facilitator (kezelő) különböző stresszoldási technikákat alkalmaz, amelyek segítségével a páciens megszabadulhat a múltbéli eseményekhez tapadó negatív érzelmi töltéstől, majd további, otthon is elvégzendő korrekciós gyakorlatokkal (pl. keresztprogramozás a két agyfélteke működésének integrálására) erősíti meg az érzelmi stresszoldást.

Gordon Stokes, Daniel Whiteside és Candace Callaway:
'Célunk, hogy segítsünk téged abban, hogy lényegi életcélodat meghatározd, középpontba helyezd és oldd a megvalósulását akadályozó tényezőket.'

Tanfolyamok
A One Brain™ egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól, és testben-lélekben feloldódva segíthetünk másoknak is meggyógyulni fizikailag, érzelmileg és a tudat szintjén.

Az I-es és II-es tanfolyamot folyamatában érdemes elvégezni.

A tanfolyamok témái:
1. A szakma eszközei / Tools of the Trade™:

A résztvev?k megtanulják a kineziológia alapját, az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel, és a stressz oldására szolgáló technikákkal.

2. Alap 'Egy Agy' / Basic One Brain™:

Ez a program a hangsúlyt a tanulási problémákra, a dyslexia különböző formáira és azok korrekciójára helyezi. Továbbfejleszti az izomtesztelés és a stresszoldás technikáit, összehangolva a két agyféltekét - innen a rendszer neve: 'One Brain', azaz Egy Agy.
Az ismertetett technikák a tanulás megkönnyítése mellett hasznosak lehetnek
- figyelmünk fejlesztésére;
- gyermekeink számára akár az iskolában, akár otthon;
- egy-egy technika akár ovisok számára is hasznos lehet - különféle fejlesztő foglalkozások kiegészítéseként;
- koordinációs képességünk fejlesztésére;
- jobb és bal agyféltekénk integrálására;
- előadások tartásánál...

3. Testkód / Under the Code™:

Ez után a tanfolyam után mindenki másként tekint majd az emberekre, és saját magára is. Előtérben testi jellegzetességeink, illetve a bennük kódolt kommunikációs és kapcsolatbeli problémák és azok korrekciói állnak.
Az átadott információk és gyakorlati tippek az önismeret elmélyítése mellett segitik kapcsolatainkban az elfogadást, hatékonyabbá teszik a kommunikációt, hiszen immár mindenkihez megtalálhatjuk a genetikailag hozzá tartozó kulcsot ;)

4. Haladó 'Egy Agy' / Advanced One Brain™:

A tanfolyamon a dyslexiát kiváltó okok állnak középpontban. Az itt tanult technikák segítségével mind az érzelmi, mind a fizikai energiagátakat felismerhetjük és megszüntethetjük.

5. Szavaknál is hangosabban / Louder then Words™:

A 'Testkód'-ban tanultak elmélyítése a célja ennek a programnak. Az összes szerkezeti jelleg terítékre kerül, melyek 'szavaknál is hangosabban' árulkodnak ügyfeleink, ismerőseink és szeretteink jelleméről...

6. Szerkezeti idegtan / Structural Neurology™:

Ez a program összefoglalja és kiegészíti az eddig tanultakat. A szervezet ideg- és energiarendszere, fájdalomcsillapítás, valamint fóbiák, függőségek és rögeszmés viselkedések oldása áll előtérben.

7. Viszonyok veszélyben / Relationship in Jeopardy™:

Új technikák már nem, de új felismerések még várnak ránk ezen a tanfolyamon. Minden eddigi technika használatával a másokhoz és magunkhoz főződő kapcsolatainkat tönkretevő érzelmi blokkokat oldjuk. Célunk az általunk vágyott világ megteremtése.

8. Testáramkörök, fájdalom és 'megértés' / Body Circuits, Pain and Understanding™:

Több mint 50 izomra, és azok tesztelésére épül e tanfolyam anyaga, melyek segítségével a fájdalom csillapítható. A 'tudás' azon gátjainkra világít rá, melyek vakká tettek eddig bennünket az igazságra.

9. Gyermekkor, szexualitás és öregedés / Childhood, Sexulity and 'Aging'™:

A program azonosítja és oldja az önpusztító viselkedési mintákat, az anyaméhben eltöltött időtől máig. Az oldások révén már nem adjuk tovább e viselkedésformákat az utánunk jövő generációknak.

10. Serdülőkor érettség és szeretet / Adolescence, Maturity and 'Love'™:

A módszer legegyenesebb szembehelyezkedése ez az eltagadott hitrendszerekkel. A célja Kihúzni a szögeket önmagunkból, melyekkel saját magunk ácsolta keresztjeinkre szegeztük magunkat, mikor megtagadtuk személyes egységünket.

Consultant Facilitator Training™:

A Consultant Facilitator Training egy intenzív, gyakorlati képzés (training) mely a kliensekkel való munkára irányul. A program elvégzése feljogosítja a résztvevőket arra, hogy a nyilvánosság előtt a One Brain Módszert bemutató előadásokat tartsanak.
A tanfolyamon való részvétel feltétele az első 10 One Brain tanfolyam elvégzése

Instructor Training

Rendhagyó ez a program: épp annyi időt fordítunk a későbbi oktatással kapcsolatos problémák oldására, mint a tanítandó anyagra. Cél a ráhangolódás az eredményességre, mind a tanfolyamokban, mind a személyes oldásokban.
A tanfolyamon való részvétel feltétele a Consultant Facilitator Training elvégzése.

A felsorolt tanfolyamok tananyaga egymásra épül, csak egymás után, sorrendben végezhetők el. A felsoroltakon kívül sok más témát részletesen feldolgozó tanfolyamot is szervezünk.

Legközelebbi időpontok (továbbiakat lásd a főlapon):
One Brain I.

2013. 10. 14-15., H - K. (naponta 8.30-16.00-ig)
2013. 11. 09-10., Szo - V. (naponta 9.00-16.30-ig)

One Brain II.

2013. 10. 16-18., Sze-P. (naponta 8.30-16.00-ig)
2013. 11. 11-13., H-Sze. (naponta 8.30-16.00-ig)

A létszám korlátozott, ezért kérlek, hogy részvételi szándékodat minél hamarabb jelezd az info@harmonizalas.hu címen!
minimum 4 fős csoport jelentkezése esetén egyéni időpont egyeztetésére is lehetőség van!

A két modul képzési díja (ami központilag meghatározott, és a jogdíjat is tartalmazza):
I-es modul 30.000.- Ft (15.000.- Ft / nap)
II-es modul 45.000.- Ft (15.000.- Ft / nap)
Ezen kívül a tankönyvek költsége szintenként 3500.- Ft.
(Ezekkel lehet a későbbiekben az oldásokat levezetni, továbbá tartalmazza a munkánkhoz szükséges kiegészítőket.)
A tanfolyam természetesen több oldást is tartalmaz, amely elősegíti a mindennapi stresszek feloldását ill. a tananyag mélyebb tudatosítását, s ezáltal a hatékony Megértést.

2013-as AKCIÓ CSOPORTOKNAK :
- 2 fő esetén 10%,
- 4 fő esetén 15%,
- 8 fő esetén 20% kedvezményt biztosítok a képzési díjból a csoport minden tagjának.

Előadó: Széplaki Viki


Kezdődik:
2013. okt. 14. hétfő 08:00

Vége:
2013. okt. 18. péntek 16:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36705140885
Beküldte: | 2013. okt. 08. kedd - 11:41

Hozzászólások

0 hozzászólás