Önbizalom, magabiztosság, életerő - Napfonat tisztítása deekshával | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop febr. 22. 18:00
szombat

Önbizalom, magabiztosság, életerő - Napfonat tisztítása deekshával

2009. okt. 10. 10:00
2009. okt. 10. 18:00
Kezdődik: 2009. okt. 10. szombat 10:00
, tanfolyam, DÁNYI ANDREA

Elégedett vagy az életeddel? Képes vagy önmagad képviselni, vagy meg akarsz felelni mások és a társadalom elvárásainak? Éled a személyiséged erejét, vagy a félelmeid, és lelki, érzelmi, fizikai függőségeid alakítják az életed? Van elegendő életerőd, energiád mindenre? Az egész napos napfonatcsakra-tisztítás során, október 10-én (10-től 18 óráig) az önmagunkhoz fűződő viszonyunkat fogjuk gyógyítani a deeksha áldásával.

A deeksha energiájának segítségével gyorsan és hatékonyan tisztítjuk csakráinkat, így természetesen a teljes fizikai, érzelmi, gondolati, spirituális szférát is. Hosszú-hosszú évek makacs problémái néhány alkalommal tökéletesen megszűnnek, gyógyulnak, átalakulnak. Aki a teljes csakrarendszert végigtisztítja ezzel a módszerrel, annak életében hatalmas minőségi változás történik.

A napfonat/köldökcsakra felelős az önbizalomért, vagy annak hiányáért, az önbecsülésért, az önmagunk felvállalásáért, az önállóságért vagy önállótlanságért, önmagunk elfogadásáért és személyiségünk erejéért. Mi a feladatunk ebben a világban? Miért is születtünk? A magánytól való félelem, a bizonytalanság, a függőségek, a ragaszkodások, a lelkierő hiánya, a másik elismerésétől való függés, az erőszakosság és hatalmaskodás, a túlérzékenység és az élet értelmének nem látása szintén ehhez a csakrához köthető. Felszabadítjuk természetes erőnket és két lábbal állunk a Földön, vagy az elfojtásaink határoznak meg és tesznek bizonytalanná? Sok mindent ,,benyeltünk" már a gyomrunkba? Mihez vagy kihez ragaszkodunk? Képesek vagyunk-e önmagunkat képviselni? Letörtek, kedvetlenek vagyunk? Van elég energiánk?

Előadó: DÁNYI ANDREA


Kezdődik:
2009. okt. 10. szombat 10:00

Vége:
2009. okt. 10. szombat 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36202940387
Beküldte: | 2009. okt. 01. csütörtök - 11:44

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre