Nyári Önmegvalósítás tábor Szentbékkállán | Önmegvalósítás.hu

Nyári Önmegvalósítás tábor Szentbékkállán

2014. júl. 16. 10:00
2014. júl. 20. 17:00
Kezdődik: 2014. júl. 16. szerda 10:00
Szentbékkálla, tábor, Huszti Sándor

Nyári önismereti és spirituális táborunkat július 16-20-ig Szentbékkállán tartjuk.
Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz egy kis nyári örömködésnek is: fürdőzés a Balatonban, kirándulás szent helyekre, esti beszélgetések egy pohár bor és tudatos emberek társaságában.

Célunk, hogy a résztvevők elmélyedhessenek a tudatosság - önértékelés, önelfogadás, megbocsájtás és szeretet adás - eszközeivel. Ezáltal képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a sikerhez és boldoguláshoz vezető utat.
Ehhez öt napon keresztül önismereti előadások, beszélgetések, problémamegoldó meditációk, energetikai gyakorlatok és tudatos emberek társasága fog segíteni.

Ha kész vagy a megújulásra, vagy csak egyszerűen sok kérdésed van az élettel, Önmagad működésével kapcsolatban, akkor gyere el! A személyre szabott gyakorlatok és a közös beszélgetések mindenkinek lehetőséget biztosítanak, hogy tovább fejlődjön az útján! 

Transztánccal, transzlégzéssel, természet meditációkkal, csend gyakorlattal, valamint kirándulásokkal tesszük még tartalmasabbá a programot. Reggel energetizáló jógával kezdjük a napot, az önismereti és spirituális programok szüneteiben pedig teszünk egy-egy sétát a faluban és megnézzük a közelben fekvő varázslatos Kőtengert. Hosszabb kirándulásaink során megérezzük a Hegyes-tű hegy gyökér-csakrás erejét és a zalaszántói buddhista Sztúpa szent energiáját is.


Néhány visszajelzés a korábbi táborokból:

Sok felismerés született meg bennem, sokat változtam a tábor alatt. Egy élmény volt!

Mindenből tudtam tanulni, nagyon közérthetőek a magyarázatok, jól használható a tudás a mindennapokban. Jól hozzáilleszthető más módszerekhez. Sokkal jobban megismertem önmagam, a reakcióimat. Tudatosabb lettem a tanultak által. Jó, hogy megkaptuk a hanganyagot és többször meg lehet hallgatni otthon.

A hely gyönyörű, imádtam a zölden ölelő természetben kirándulni veletek! A sok önismereti gyakorlás mellett kellett nekem az a kis pihenés, lazítás is, hogy feltöltődve térjek vissza a hétköznapokba.

Egy ideje már meditálok, ennek ellenére rengeteg új információt, tudást kaptam és a már ismert technikákban is mindig van valami plusz, amitől még hatékonyabbak számomra.
Bizonyára a csoport ereje miatt is a meditációk nagyon hatékonyak és ott helyben nagyon fontos dolgok "tisztultak".

A program nagyon tetszett, a témakörök előadása érthető, a meditációk bevezetése, vezetése és az azt követő megbeszélése nagyban hozzájárult a spirituális fejlődésemhez. Sikerült elfogadóbbnak, nyugodtabbnak lenni.
Köszönet érte!

Nagyon jól éreztem magam, többet kaptam mint vártam. A program felépítése rendben volt, úgy érzetem megvolt az áramlás. Azt éreztem mindenkire megfelelő figyelmet fordítasz.
A gasztronómia fantasztikus volt :-) 

Ez a tábor életed meghatározó élménye lehet.
Ne hagyd ki!  Jelentkezz most >>

Táborunk helyszíne a Sárvári Vendégház Szentbékkálla szívében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, a Balatontól 10 km-re, a vulkanikus hegyekkel övezett Káli-medencében található. E kis falu őrzi a népi építészeti hagyományokat, kiváló bortermő vidék, de jellemző a mandula és füge is. A településen vendéglő, presszó, vegyesbolt és lovarda is működik.
 

Időpont: július 16. (szerda)  - július 20. (vasárnap) délutánig.
Szállás: 2-3 ágyas, zuhanyzós kényelmes szobákban.
Étkezés: Reggeli, két fogásos vega ebéd, vacsora.
Utazás: A teleautó szervezésében segítek.
Ár: Az 5 napos program, szállás és étkezés, összesen 48.000 Ft.


Jelentkezés
: Mivel korlátozott a szálláshely befogadó képessége, ezért jelentkezésed csak a foglaló befizetésével válik érvényessé!
Jelentkezz mielőbb, nehogy lemaradj erről a nagyszerű nyári programról!

Várlak szeretettel!
Huszti Sándor 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Sárvári vendégház
Szentbékkálla, Dózsa György utca 2.
Térkép

Kezdődik:
2014. júl. 16. szerda 10:00

Vége:
2014. júl. 20. vasárnap 17:00

Helyszín:

Sárvári vendégház
Dózsa György utca 2.
Szentbékkálla

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2014. máj.. 08. csütörtök - 13:27

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre