Nyári Önmegvalósítás tábor 2012 | Önmegvalósítás.hu

Nyári Önmegvalósítás tábor 2012

2012. aug. 15. 10:00
2012. aug. 20. 16:00
Kezdődik: 2012. aug. 15. szerda 10:00
Vigántpetend, tábor, Huszti Sándor

Önismereti gyakorlás, lelki problémák és életfeladatok megoldása, spirituális fejlődés, meditáció, transzlégzés, sok-sok pihenés és erdei barangolás - ezekkel a programokkal várlak a nyári Önmegvalósítás táborba.

Ideje kilépned a rohanó mindennapokból, eltávolodnod a problémáidtól, és egy kicsit lecsendesedve, elmélyülve, Önmagaddal foglalkoznod! Ha mindig csak pörögsz, kifele figyelsz, akkor nem jut időd a lelki munkára, problémáid belső megoldására.
Szánj időt magadra!

Az önismereti gyakorlások, beszélgetések, előadások mind abban segítenek, hogy megértsd a belső működésed, megtaláld azokat a hibákat, tévedéseket magadban, amelyek miatt kudarcokat, fájdalmat és szenvedést kell megélned. Arra is megtanítalak, hogy a tudatosítás módszerével hogyan tudod kijavítani ezeket a hibákat, hogy egyre jobban érezd magad, egyre simábban menjenek a dolgaid!

Gyönyörő erdei környezetben, ahol a fák mesélnek és az energiák felemelnek, tartjuk idei nyári táborunkat és élünk a környezet adta lehetőséggel:
Erdei kirándulásaink során kapcsolatba lépünk az anyatermészettel, meghallgatjuk a fákat, a madarakat, egyé válunk a Földdel, a körülöttünk ÉLŐ természettel. A természet életerejét, tudását és útmutatásait magunkba szívjuk, hogy segítsen utunkon, az önmegvalósításban.

Ajánlom Neked ezt a programot, ha szeretnéd mélyebben megismerni Önmagad, átlátni és feloldani az életproblémáidat, vagy csak egyszerűen szeretnél feltöltődni egy jó társaságban, varázslatos erdei környezetben!

Nézd meg a korábbi táborok képgalériáját!
 

Program:
A bőséges reggeli után délelőtt önismereti foglalkozást tartunk, amelyben lesz előadás, gyakorlás, meditáció és beszélgetés is, mindig az, amire éppen szükség van.
A foglalkozást kint a természetben tartjuk, a fűben heverészve, vagy az erdő mélyén, vagy a szállásunk melletti árnyékos padokon.

Ebéd után 1 óra szieszta, majd ismét pár óra önismereti foglalkozás. Amikor elfáradunk a sok önmegismerésben, spirituális gyakorlásban, akkor beiktatunk egy nagyobb túrát a Nagyvázsonyi várhoz, vagy a Hegyesdi hegycsúcsra.

Este sütögetés, hangulatos beszélgetés vár minket a tábortűznél.
 

Helyszín:
A szálláshely a Bakonyerdő Zrt. Erdei iskolája, Nagyvázsony és Vigántpetend között egy csodás energiájú erdő közepén található.

Szállás:
Szállásunk egy kétszintes kőépület, 2-4-6 ágyas szobákkal, szintenként 1-2 fürdőszobával. A szálláshely színvonala alacsonyabb, mint egy hotelé, de azért szép, tiszta és jó energiájú hely, a gyönyörű környezet pedig mindenért kárpótol minket!
Ágyneműt kapunk, törölközöt kell csak hozni a szálláshelyre.
 

Étkezés:
A reggeli és vacsora svédasztalos, minden lesz benne, mi szem-szájnak ingere! Az ebéd egyfogásos, egy közeli konyháról szállítják ki, ahol a hírek szerint jól főznek.
 

Utazás:
Az odautazás autóval vagy busszal lehetséges. Tele-kocsi szervezésében segítek!

 
Ár: a 6 nap program, szállás és étkezés összesen 42.000 ft. 

A jelentkezés 15 eft foglaló befizetésével érvényes. Várom jelentkezésedet! 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Erdei Iskola
Vigántpetend

Kezdődik:
2012. aug. 15. szerda 10:00

Vége:
2012. aug. 20. hétfő 16:00

Helyszín:

Erdei Iskola Vigántpetend
Elérhetőség
Előadó: 
Huszti Sándor

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2012. jún. 06. szerda - 22:49

Hozzászólások

0 hozzászólás