Nyári (bio) főzőiskola
Nyári (bio) főzőiskola
Készíts szezonális alapanyagokból egészséges, változatos, ízletes ételeket!
A nyár napsugarai sorra beérlelik a terményeket a földeken és a piacok kínálata mostanra bővelkedik a színesebbnél színesebb zöldségekben és gyümölcsökben.
Sajátítsd el, hogyan tudsz az idénynek megfelelő ízletes, változatos, egészséges menüket varázsolni a család asztalára!
A két napos nyári főzőiskola célja, hogy megismerkedj a nyári zöldségekkel, gyümölcsökkel és megtanulj néhány új, ízletes ételt elkészíteni.
Nyári főzőiskola témái:
- Megismerkedés az Idény alapanyagokkal és azok hatásaival a szervezetre
- Ételfajták, ételkészítési eljárások, főzési technikák
- Speciális alapanyagok, fűszerek, gyógynövények ismerete és használata
- Házi joghurt és házisajt készítése
- Több fogásos menük főzése bio alapanyagokból (leves, saláta, gabonaétel, zöldséges főétel, sós csemege, desszert)
A tanfolyamon bio alapanyagokból együtt készítjük el az ételeket és a végén közösen elfogyasztjuk
Tanfolyamot vezeti: Vitai Kati és Purusa Sukta Das (Bakos Péter)
Időpont: 2013. augusztus 3-4 (szombat-vasárnap) 10:00-14:00
Díj: 18 000 Ft
Regisztrációhoz a tanfolyami díj befizetése szükséges!
Létszám max 10 fő
Jelentkezés és információk:
e-mail: eljharmoniaban@gmail.com
telefon: 30 343 6429
www.facebook.com/eljharmoniaban
www.eljharmoniaban.hu
Hozzászólások
0 hozzászólás