Női varázs - Nőiség szerepek nélkül | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Női varázs - Nőiség szerepek nélkül

2016. okt. 30. 10:00
Kezdődik: 2016. okt. 30. vasárnap 10:00
, workshop, László Viktória

NŐISÉGET NEM LEHET SZEREZNI, DE KI LEHET NYÍLNI RÁ

Légy felejthetetlen:)

 

A Női varázs egy olyan különleges és egyedi program, ahol a nőiséged megélése van a középpontban. Nem foglak és nem is akarlak megtanítani arra, hogyan kellene állítólag nőiesnek lenned. Amit ezen a napon csinálunk az az, hogy kipróbáljuk, gyakoroljuk, megéljük a saját, egyedi, nőies oldalunkat. Azt keressük, hogy milyen, amikor elengedjük magunkat, amikor megtaláljuk a női középpontunkat, egyszerűen azért, hogy választhassunk, hogyan akarjuk élni az életünket.

Egy kóstoló abból, milyen is az, amikor minden porcikád megtelik élettel, örömmel, játékossággal és szenvedéllyel, amikor belelazulhatsz a saját nőiességedbe, megnyílhatsz a saját csodádra, amikor biztonságos nőnek lenni.

Velem és veled is annyi minden történt már az életben, hogy megtanultuk, hogy folyton küzdeni kell. Hogy meg kell védeni magunkat. Hogy az érzéseink nem számítanak. Hogy ha nem készültünk fel előre egy helyzetre, akkor elsodor bennünket az ár.

Ezért is van szükség arra, hogy legyen olyan mintád, amire támaszkodhatsz a folyamatban, hogy megtapasztalhasd a nőiséged, a szexi oldalad, a kinyílásod szépségét, hogy aztán akkor, ott és azzal oszd majd meg, akit Te választasz.

Egymást segítve

 

Megtapasztalni a közösség erejét, megnyílni mások segítségére, történeteire, érzéseire, kapcsolódni, vagy egyszerűen “csak” egymás varázslatának tanújának lenni az egyik legjelentősebb, amit az életünkben tehetünk.

Kevesen olyan szerencsések, hogy támogató közösségben éljenek, hogy igazi odafordulással találkozzanak, pedig fontos, hogy lássuk, érezzük egymás egyedi szépségét, különlegességét, ahogy az is, hogy magunkra ismerjünk a másikban.

A nap során lesznek ugyan egyedül elvégzendő feladataink, de a hangsúly azon lesz, hogy kapcsolódjunk magunkhoz és másokhoz, és olyan közös teret hozzunk létre, ahol biztonsággal nyílhatunk meg.

Az a megbecsülés, amit egy ilyen napon egymásnak adunk és amit kaphatunk, sokáig kísér bennünket. A minta pedig, amit ilyenkor felépítünk, fontos építőköve lehet az őszinte, értékes kapcsolatainknak.

"Viki, arra születtél, hogy adj és taníts! Köszönöm az élményt." /Noémi

"Izgalmas női önmerítkezés :) rengeteg gondolat Rólam, a Nőről!" /Adrienn

"Jöttem, láttam, győztem; köszönöm a lágyan formáló tanítást és a vele járó felismeréseket is. Szeretettel ajánlom másoknak is!" /Zsófi

"Nagyon jó érzés volt, hogy sikerült egymás előtt megnyílni, intim, belső beszélgetéseket folytatni. Végre "áramolni", elfogadni a nőiességem gyenge és erősebb oldalait is. Kritika nélkül nézni magamra és a társaimra. A legszebb emlékem a társas feladat volt, amikor a partnerem teljes mértékben megnyílt önmaga és előttem. Jó érzés, hogy nem vagyunk egyedül. Köszönöm." /Bianca

Témák és feladatok

 

  • Újra tanulunk járni, leülni, felállni… ezúttal szexin 
  • Tippek és trükkök, hogyan érezd magad szexinek egy pillanat alatt
  • Játszunk a saját erőnkkel
  • Milyen szerepek mögé bújunk az igazi nőiség helyett, és miért?
  • Hogyan fogadhatod el magadban azt, amit nem szeretsz?
  • Hogyan hathatja át a nőiséged ereje az életedet, és segíthet a legváratlanabb helyzetekben is?
  • Kapcsolódás a saját érzéki oldaladhoz, ahogy azt máskor is megteheted.
  • Meditációk a változások elindításáért, és mély integrálásáért

Női varázs: http://azattores.hu/noi_varazs/

Előadó: László Viktória


Kezdődik:
2016. okt. 30. vasárnap 10:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36202089249
Beküldte: | 2016. okt. 02. vasárnap - 13:06

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre