Női szemszög-A Női Teremtő Erő megélése | Önmegvalósítás.hu

Női szemszög-A Női Teremtő Erő megélése

2008. okt. 23. 18:00
2008. okt. 24. 18:00
Kezdődik: 2008. okt. 23. csütörtök 18:00
, tanfolyam, Arató Mónika, Cseri Csilla, Kudlik Ildikó

Egy 10 hónapon át tartó tanulócsoportba hívunk, amely során újra éled a benned szunnyadó női TeremtőErő; magabiztosabbá, párkapcsolatodban boldogabbá, nőiesebbé és sikeresebbé válhatsz.

A női teremtőerő

A 2008-as évet sokan a felébredés és egy újfajta tudatosság kezdetének, a változás évének tartják. A változástól legtöbbször félünk, de ugyanannyira vágyunk is rá. Vágyunk rá, hogy régi mintáinkon túlléphessünk, elengedjük azt, ami már nem épít és beengedjük az újat, ami azonban nehezen kontrollálható és próbára teszi a hitünket. Az újat elhozó, általunk irányított teremtő változásra tudatosan készülhetünk, örömmel várhatjuk és élhetjük meg, ami azt jelenti, hogy teljesen átadjuk magunkat a változás és az újdonság varázsának és az élet áramlásának. Életünk szolgálatába állíthatjuk, megszelídíthetjük, hiszen ez hozza el számunkra a jelenlét magasabb szintjét, saját személyes teremtőerőnk kibontakozását, amely új irányt adhat életünknek.
Mi a szerepünk nekünk, nőknek a világ változásában? És mi a szerepünk a saját életünket közvetlenül érintő változások bevonzásában? Sokkal nagyobb, mint gondolnánk! A nők szinte bármit elérhetnek, amit akarnak, de ezt a tudásunkat a társadalom mára jórészt elfelejtette velünk. Főleg önbizalom terén állunk nagyon rosszul. Elfelejtettük, hogy milyen varázslatos hatalom az, hogy a yoni az örömet adó szerelemkehely, és életet adó bölcső is egyben. Testünk felépítése minden értéket kifejez, amellyel a nő hozzájárul a világhoz: a lágyságot, az elfogadást-befogadást, a szépséget, a szexualitást, az élet teremtésének képességét, a táplálást és támogatást. Nem csak gyermekeinket kell támogatnunk, hanem a férfiakat is, hiszen ők testi felépítésünkben, mi nők viszont lelki adottságainkban vagyunk sokkal erősebbek.
Ahhoz, hogy ebben a változási folyamatban a lehető legjobban érezzük magunkat érdemes tudatosan felélesztenünk a bennünk szunnyadó női teremtőerőt. Érdemes visszatalálnunk ahhoz a kislányhoz, aki édes álomképeket dédelgetett felnőtt életéről, de ma a hideg-rideg realitás veszi körül. Emlékezzünk csak vissza, mik is voltak azok a kislánykori álmok! Mit valósítottunk meg belőle és miről gondoljuk azt, nincs esélyünk még a közelébe sem érni? Mi az, amire most felnőttként vágynánk, de még be sem vallottuk magunknak? Arra bíztatlak, Kedves Olvasó, hogy kezdj el újra álmodni és tervezgetni! Ébreszd fel a belső gyermekedet, figyeld meg a szívedben szunnyadó érzéseket és kezdj el a szívedet követve élni! Így leszel boldog, és így tudod a boldogságot árasztani a világnak. Hívd elő azokat az energiákat, amelyek átalakítják félelmeidet és gyönyörű, erős, a vágyait megvalósító, tettre kész nővé alakítanak!
Sokszor azt is elfelejtjük, hogy milyen örömmel és hálával fogadja a külvilág, ha nőiességünknek szabad utat engedünk: egy pillantás, egy kedves mosoly, egy kecses kézmozdulat, egy csinos ruha férfiakra, nőkre egyaránt hatással van. Miért is titkolnánk ezeket az ajándékokat a világ elől? Saját értékeinket, erősségeinket és tehetségünket beazonosítva és szem előtt tartva kiépíthetjük magunkban az önbizalom és önmagunk szeretetének egy magasabb szintjét, amely érzékelhetővé válik a külvilág számára is. A vágyak, értékek és erősségek beazonosítása hosszabb távon ahhoz is elvezet, hogy - ha ez még nem történt meg- megtaláljuk hivatásunkat, amit örömmel végezhetünk. Miért ne válhatnánk láthatóbbá a világban képességeinket és adottságainkat felvállalva és kimutatva?
Vágyaink beazonosítása, önbizalmunk fejlesztése, és az élet misztériumának örömteli megélése elvezet minket oda, hogy megszabaduljunk az életünkben jelenlévő szenvedéstől és a boldogságot válasszuk, mint a mindennapjainkat meghatározó minőséget. Önmagunkba, az Univerzumba és a Vonzás Törvényébe vetett hitünk segíteni fog abban, hogy kellő türelemmel és kitartással haladjunk vágyaink megvalósulásának teremtő folyamatában. Ez a hit fog segíteni abban, hogy megszabaduljunk a félelemtől, az örökös aggodalomtól, a versengéstől és a stressztől. Ha ez sikerül, akkor életünk egy igazi alkotó folyamattá válik, több sikert érünk el, és a hullámok fölé emelkedve együtt tudunk úszni az élet áramló energiájával. Minél több bennünk a szeretet, annál több a lehetőségünk arra, hogy a továbbiakban is megfelelően bánjunk az erőnkkel.
Fontos, hogy mindig tudatában legyünk azoknak az ajándékoknak, amit az Univerzum megad számunkra. Sokszor észre sem vesszük, hogy vágyaink megvalósulnak, és hogy egyre inkább azt az életet éljük, amit szerettünk volna. A rendszeres hálaadás segít abban, hogy mindig tudatában legyünk, hogy mit értünk el. Önbizalmat ad, és egy magasabb rezgésszintre emel, amely tovább működteti a Vonzás Törvényét.
Kedves Olvasó! Arra hívlak, hogy képzeljünk el együtt egy olyan világot, ahol a nők tisztában vannak értékeikkel, szépségük és erejük teljes tudatában élnek, kedvességet és szeretetet adnak egymásnak, társuknak és gyermekeiknek. Képzeljük el, hogy milyen boldoggá tudjuk tenni azt a férfit, aki mellettünk van, és részesül ebből az energiából. Képzeljük el, hogy milyen egészséges és önmagában bízó gyermeket tudunk így felnevelni!
A fejlődési folyamat nem mindig könnyű. Szükség van olyan női közösségekre, ahol versengés nélkül oszthatjuk meg egymással a bölcsességet, amely megkönnyíti az utat. Ha változni akarsz, tudd, hogy nem vagy egyedül!

Arató Mónika

Az élet állandó változások sorozata. Félhetünk tőle, vagy megpróbálhatjuk megakadályozni. De jobb, ha megtanuljuk kezelni, sőt célzottan teremteni azt

Foglalkozásaink témái:

Mire vágysz a szíved mélyén, és mi az, amiről csak azt hiszed, hogy vágysz rá? Mit értél el eddig, tartasz-e a változástól? Hogyan alakíthatod át félelmeidet nőiséged Teremtő energiájává?

Mit érhet el egy igazi nő? Hogyan teremtheted meg azt az életet, amire vágysz a Vonzás Törvényének tudatos alkalmazásával? Milyen a Te SzemélyesErőd? Hogyan használod munkádban, kommunikációdban, emberi kapcsolataidban?

Ismered saját imázsod? Mi az, amit közvetítesz mosolyoddal, színekkel, testtartással? Technikákat tanulunk, hogy láthatóbbá és vonzóbbá válj.

Szeresd magad, légy az önbizalom mestere! Út a passzív viselkedéstől a magabiztos viselkedésig. Gyakorlatok a mágikus szavak, hangsúly, testbeszéd megtalálására, az aktív hallgatásra és megértésre.

Miért ragaszkodnál a szenvedéshez, ha a boldogság is lehet szenvedélyed? Stressz és aggodalom helyett, tanuljunk meg bízni az élet áramló energiájában! Lélegezz, relaxálj, meditálj, táncolj!

Az árnyékban állsz, vagy fürdesz a napsütésben? Az éremnek két oldala van. Vagy három? Légy hálás a jóért, hogy még több jusson belőle! Kik támogatnak a változásban? Hogyan tarthatod fenn a harmóniát?

Találkozzunk hat alkalommal, nagyjából másfél havonta, péntek este

6-tól 10-ig, és szombaton 10-től 18 óráig! A találkozók közötti i

dőszakokban két szerdán 18-tól 22 óráig megosztjuk az elmúlt időszak tapasztalatait, egymást erősítjük, támogatjuk.

Három csodanappal is meglepünk az év során, ahol külföldi előadók

vezetnek majd be a Szakrális Szexualitás (Andrea Semple), a Szín és

Image (Svetla Mihailova) és a Biodanza (Gita Sootarsing) izgalmas

világába.

A program időpontjai - Hétvégék:

2008. október 23-24., december 5-6., 2009. február 27-28.,

április 10-11., május 22-23., július 10-11.

A program időpontjai - Köztes találkozók:

2008. november 5. és 19., december 17. és 2009. február 11.,

március 11. és 25., április 22. és május 6., június 10. és 24.

A programot létrehozta és vezeti:

Arató Mónika

, Cseri Csilla és Kudlik Ildikó.

A program költségei:

Egyben fizetve a kurzus teljes időtartamára; 176.000 Ft. Alkalmanként fizetve:

22.500 Ft/alkalom/ hétvége és 6.000 Ft/alkalom/ szerdai találkozók. Alkalmankénti

fizetés esetén az első két alkalmat kérjük előre kifizetni.

A fenti árak sem a meglepetés napok árát, sem az ÁFA- t nem tartalmazzák!

A programról további információt a noiszemszog@gmail.com elérhetőségen lehet.

Előadó: Arató Mónika Cseri Csilla Kudlik Ildikó


Kezdődik:
2008. okt. 23. csütörtök 18:00

Vége:
2008. okt. 24. péntek 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. szep. 30. kedd - 20:07

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre