Női Ragyogás | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Női Ragyogás

2008. okt. 26. 10:00
2008. okt. 26. 15:00
Kezdődik: 2008. okt. 26. vasárnap 10:00
, tanfolyam, Ferenczi Karina
szk2.jpg

Ma már minden második női újság témája a női szerepek felvállalásáról, a női feladatokról szól… egy valamit mindenhol elfelejtenek: magát a NŐT.

A NŐ vállát hatalmas felelősségek nyomják: rajta múlik milyen család - modellt látnak gyermekei, milyen munkaerőnek találják, milyen társa tud lenni kedvesének… mindez rengeteg energiáját felemészti, ugyanakkor igazi segítséget szinte sehol sem kap. Hiszen hol is tud tanulni? A gyermeknevelésről, párkapcsolatokról, önmegvalósításról rengeteg szakirodalmat adtak ki, rengeteg előadást tartanak. Ugyanakkor sem a gyermeke nevelését, sem a kapcsolati szituációkat nem lehetséges könyvekből, újságcikkekből megtanulni.

Ahogyan az élet minden területének, úgy a Női létezésnek is meg vannak a maga szakaszai, amikben benne vannak a Nőiség örömei, bánatai, tanításai és határtalan lehetőségei.
Számos kultúrában megfigyelhető, hogy a nők régen szövetséget alkottak egymással. E szövetségnek tagjai egymást tanították, egymást vigasztalták, gyógyították. Egymásra támaszkodtak a nehézségek közepette és a boldog időszakokban egyaránt. A nők ma is tudat alatt „nővéreket” keresnek ahhoz, hogy az élet élményeit velük együtt éljék át. Fontosak lennének a Nők közötti kötelékek, legyőzve a kulturálisan beidegződött versengést és féltékenységet.

Minden ember képes hinni valamiben, ezért minden ember képes különböző technikák és gyakorlatok segítségével fejleszteni önmagát, a céljai megvalósításához való képességeket önmagában feltárni.
A Női Ragyogás tréninget, illetve relaxációs programokat ezért fejlesztettem ki. A program segít a mindennapi élet során felmerülő problémák megoldását megtalálni. Segít önmagunk teremtő erejének megtapasztalásában.
A nőiességük mélyebb minőségét átélni kívánó egyéneknek kinyitja az ajtót a titokzatos érzékelés és a varázslatos érzékiség világába speciális meditációkkal, relaxációkkal a légzéshez és a mozgáshoz kapcsolódó élményeken át.

A tréning után a NŐ újra átéli saját erejét, felszívja magába a nőiség intenzív élményét. A rendelkezésére álló tapasztalatok után egyre nő az önbizalma, egyre kevésbé érdekli, mit gondolnak mások, nyíltan meri vállalni újra saját egyéniségét, nőiességét, elképzeléseit. Kapcsolataiban a játszmák a minimálisra szorítódnak, mert rájön arra, ha értéktelen kapcsolatokkal veszi körül magát, akkor az élete is értéktelen.
A tanítás és a gondoskodás terhei már lekerülnek róla, mert már nem teherként éli meg azokat. Teljes biztonságban van, mert már megtapasztalta az Igazi Női Szövetség misztériumát, felfedezve a női összetartás végtelen erejét.

Kapcsolatait átértékeli, gyermekeire fokozottabb figyelmet fordít és megosztja tapasztalatait, nehéz vagy boldog helyzeteit több generáció hölgytagjaival.

S életre kell egy Igazi Nő, aki szinte még hétköznapi, de ennél sokkal többre vágyik… fel kívánja ébreszteni magában újra az ősi szenvedélyt, élni szeretné az álmait, nem álmodva élni az életét.

Részvételi díj: 10.000 Ft

Telefonálj vagy küldj egy üzenetet, ha jönnél!
+36 30 573 9330
Email: info@karinastudio.hu
web: www.karinastudio.hu, illetve www.istennotemplom.com

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. ,

Előadó: Ferenczi Karina


Kezdődik:
2008. okt. 26. vasárnap 10:00

Vége:
2008. okt. 26. vasárnap 15:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36305739330
Beküldte: | 2008. okt. 15. szerda - 20:49

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre