Női lelkünk ébresztése! Új formában 3 hétvégi napon | Önmegvalósítás.hu

Női lelkünk ébresztése! Új formában 3 hétvégi napon

2010. aug. 07. 10:00
2010. aug. 07. 18:00
Kezdődik: 2010. aug. 07. szombat 10:00
, tanfolyam, Matolcsi Ildikó

Örömmel tölt el az, hogy nő vagy? Mennyi örömet találsz a női léthez kapcsolódó szerepeidben? /feleséglét, párkapcsolat, anyaság stb./ Érzed-e úgy néha, hogy sok minden miatt örülhetnél, de valahogy nem megy, nem jön az érzés? Szeretnéd, vágysz rá, de egyszerűen nincs ott! Sőt nehézségként, akadályként, esetleg teherként tapasztalod, éled meg a női szerepeket.
Ha úgy érzed és gondolod, hogy te is lehetnél boldogabb és kiteljesedettebb a női szerepeidben akkor szeretettel várlak három alkalommal, közös gyógyulásra és tanulásra.

Ezeken a csoporttokon sikerül majd megértenünk hogyan működtetnek és korlátoznak minket a családból hozott minták és megtanulhatjuk, hogyan lehet új viselkedési mintákat kialakítani, vagy csak egyszerűen hagyni, hogy a szívünkben lévő szeretet irányítsa szavainkat és tetteinket.

Minden alkalommal beszélgetnénk az adott élet területen tapasztalt nehézségeinkről és azok megoldási módjairól, de ami a legfontosabb, hogy az egész csoportot a női minőségében gyógyító gyakorlatokra kerül sor. A hellinger-féle család- illetve rendszerállítás segítségével megláthatunk fontos dolgokat magunkról és NLP-s technikákkal segítek mindenkit a változásban.

Az alkalmak külön-külön is oldást és gyógyulást hoznak az adott témában, de ha mindhárom napon részt veszel, akkor tapasztalhatod meg a női minőségedben jelentkező átfogó változást.

Július 3./szombat/ 10-től 18 óráig

A hozott női generációs minták feloldása, átírása

Női lét és hogyan is vagyunk mi az anyáink lányai Örömmel tölt el az, hogy nő vagy? Mennyi örömet találsz a női léthez kapcsolódó szerepeidben? /feleséglét, párkapcsolat, anyaság stb./

Augusztus 7. /szombat/ 10-től 18 óráig

Párkapcsolatok lekötött energiáinak feloldása. Mennyire hatnak előző kapcsolataid a jenedre?

Mi vagy ki köti le az érzelmeinket, mi gátol minket abban, hogy igazán ni Gyógyítjuk a szeretetáramlást, hogy újra tudjál adni és elfogadni.

Augusztus 28. /szombat/ 10-től 18 óráig

Mi választ el attól, hogy boldog nő legyél?

Mi és a férfiak, párkapcsolataink, szerelmeink. A boldog párkapcsolat titka. Mennyire engeded magad boldognak lenni?

Várható időtartam: 10-18 óráig

Részvételi díj: 9.000 Ft/ alkalom. (Lehetőség van részletfizetésre is, de akkor az első találkozón kell előre kifizetni két alkalmat.)

Helyszín: Angyalszív Központ

Budapest, IX. ker. Lónyay utca 24. első emelet

(Megközelíthetőség: A Kálvin tértől 2 percre.)

Ha szeretnél csatlakozni, de még vannak benned kérdések, akkor nyugodtan keress meg szóban, vagy levélben szívesen válaszolok.

Bejelentkezés: 06 70246 9726 vagy matolcsi.ildiko@gmail.com

Szeretettel várlak! Matolcsi Ildikó

Előadó: Matolcsi Ildikó


Kezdődik:
2010. aug. 07. szombat 10:00

Vége:
2010. aug. 07. szombat 18:00
Elérhetőség
Előadó: 
Bognár Tas
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2010. júl. 09. péntek - 18:03

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre