Női Erők Alaptanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Női Erők Alaptanfolyam

2013. máj.. 11. 10:00
2013. máj.. 12. 17:00
Kezdődik: 2013. máj.. 11. szombat 10:00
, tanfolyam, Matsumotóné Nikl Mária

NŐI ERŐK Alap Tanfolyam Hétvégi Intenzív:
Budán, Május-11-12 De10-du5-ig.
Női Földelés, Férfi kontrol oldás, Női rivalizáció, Anyáról való leválás, Baba-Lényekkel való kommunikáció és még több Női témában. Jelentkezés: meditative.budapest08@gmail.com
Téged is VÁRUNK! :-)
http://www.leleklato.hu

Női erők, női kreativ energiák -mik ezek?
A nőkben megtermelődik minden férfi típusú energia, és azonfelül termelődik még egy különleges energia, ami a férfiakból teljesen hiányzik. Ezzel az energiával a nő képes egy vadonatúj emberi testet létrehozni és azt tartalmazni és táplálni, ha jobban belegondolunk, szinte a semmiből.
Ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy a Női Erők kizárólag erre a funkcióra korlátozódnak, ellentétben a több évezredes tévhittel. Attól függően, hogy a szóban forgó nő min dolgozik éppen és mik a céljai, nagyon eredményesen használhatja csodatevésre, gyógyításra, alkotásra, és uralkodásra. Ez a műhelysorozat feltárja a társadalom, vallás és kultúra hatásait a női erőkre a történelem folyamán és ezt kiprogramozza, beleértve előző életbeli tapasztalatokat is.
Az Alapozás fázisban fontos alapkérdéseket tanulmányozunk, úgymint; hol helyezkednek el a női energiacsatornák a fizikai és asztrál testben? Hol termelődik a női energia, és merre áramlik? Megtanuljuk a Női Földelést, ami lehetővé teszi, hogy a másoktól átvett érzelmeket a gravitáció segítségével kioldjuk, valamint hogy a női erőforrásunkat birtokolni tudjuk. Megtapasztaljuk az Anyáról való leválást.
A későbbi fázisban megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk ezt tudatosan irányítani, hogyan használhatja egy nő a saját energiáját öngyógyításra, saját céljai elérésére, és a saját birodalma feletti uralkodásra, - mindezt a férfiakkal vagy más nőkkel való fárasztó rivalizálás nélkül. A műhelyek anyaga arra irányul, hogy mindenki, aki részt vesz, felismerje és azonosítsa önmagát, - mint szellem/lélek a női testben, és ezt teljesen, őszinte örömmel átélje és élvezze.

Előadó: Matsumotóné Nikl Mária


Kezdődik:
2013. máj.. 11. szombat 10:00

Vége:
2013. máj.. 12. vasárnap 17:00
Elérhetőség
Beküldte: | 2013. márc. 04. hétfő - 22:57

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre