Női erők - alaptanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Női erők - alaptanfolyam

2012. febr. 11. 10:00
2012. febr. 12. 17:00
Kezdődik: 2012. febr. 11. szombat 10:00
, tanfolyam, Nikl Mária

Női erők, női kreativ energiák
A nőkben megtermelődik minden férfi típusú energia, és azonfelül termelődik még egy különleges energia, ami a férfiakból teljesen hiányzik. Ezzel az energiával a nő képes egy vadonatúj emberi testet létrehozni és azt tartalmazni és táplálni, ha jobban belegondolunk, szinte a semmiből.

Ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy a Női Erők kizárólag erre a funkcióra korlátozódnak, ellentétben a több évezredes tévhittel. Attól függően, hogy a szóban forgó nő min dolgozik éppen és mik a céljai, nagyon eredményesen használhatja csodatevésre, gyógyításra, alkotásra, és uralkodásra. Felismerés és Megtapasztalás
Ez a műhelysorozat feltárja a társadalom, vallás és kultúra hatásait a női erőkre a történelem folyamán és ezt kiprogramozza, beleértve előző életbeli tapasztalatokat és nemkívánatos genetikai örökségeket. Az Alapozás fázisban fontos alapkérdéseket tanulmányozunk, úgymint:

hol helyezkednek el a női energiacsatornák a fizikai és asztrál testben?
Hol termelődik a női energia, és merre áramlik?A későbbi fázisban megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk ezt tudatosan irányítani, hogyan használhatja egy nő a saját energiáját öngyógyításra, saját céljai elérésére, és a saját birodalma feletti uralkodásra, - mindezt a férfiakkal vagy más nőkkel való fárasztó rivalizálás nélkül.A műhelyek anyaga arra irányul, hogy ezeket az erőket a nők felismerjék önmagukban, és azokat rehabilitálják. Hogy mindenki, aki részt vesz, felismerje és azonosítsa önmagát, - mint szellem/lélek a női testben, és ezt teljesen, bűntudat és félelem nélkül tapasztalja és élvezze.

Előadó: Nikl Mária


Kezdődik:
2012. febr. 11. szombat 10:00

Vége:
2012. febr. 12. vasárnap 17:00
Elérhetőség
Előadó: 
Nikl Mária
Beküldte: | 2012. jan. 19. csütörtök - 11:15

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre