Női erő tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Női erő tanfolyam

2015. aug. 29. 10:00
2015. aug. 30. 17:00

Célja, hogy felszabadítsd és kibontakoztasd női energiádat, és jól érezd magadat a bőrödben nőként.

Ha szeretnél jönni, kérlek jelentkezz be: Egri Katalin: noienergiak@gmail.com, 06-20-4180801

A tanfolyamon a helyed, ha:
- Szeretnél jobban bízni önmagadban
- Szeretnéd jól érezni magadat a bőrödben nőként
- Szeretnéd jobban megismerni, megbecsülni és szeretni önmagadat
- Szeretnél harmonikus párkapcsolatot
- Szeretnéd megtudni, hol termelődik a kreatív női energiád, milyen energiacsatornákon fut, és hogyan használhatod ezt tudatosan a saját kiteljesedésedre, céljaid elérésére és saját életed irányítására.
- Női betegséged van, és szeretnél ebből kigyógyulni
- Szeretnél kommunikálni születendő gyermekeddel

Számos elvárás és hitrendszer él, amely meghatározza azt, miként éled meg a nőiségedet, és hogyan, mire használod a női energiádat. Ennek gyakran nem is vagy tudatában, mégis hat rád, és sokszor akadályoz abban, hogy ezt a saját életedben való kiteljesedésedre fordítsd, például teremtésre, öngyógyításra vagy a saját életed irányítására.

A tanfolyamon megismerheted, hogyan hatnak a nőiséged megélésére a társadalmi, vallási és családi mintáid, és olyan egyszerű eszközöket kapsz a kezedbe, melyek segítségével kioldhatod a gátló energiákat.

Megtudhatod, hogy hol termelődik a kreatív női energiád, milyen energiacsatornákon fut, és hogyan használhatod ezt tudatosan a saját kiteljesedésedre, céljaid elérésére és saját életed irányítására.

A tanfolyamon szó esik a férfi-női kapcsolatról, az édesanyáról való leválásról, a női rivalizálásról, a női karmáról, és lehetőséged nyílik arra, hogy kommunikálj és együttműködj egy általad kiválasztott, születésre váró gyermekkel.

Ár: 24.000 Ft

Elérhetőség
Telefon: 
+36204180801
Beküldte: | 2015. aug. 21. péntek - 13:26

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre