Nincs több kifogás | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Nincs több kifogás

2010. ápr. 30. 10:00
2010. máj.. 02. 17:00
Kezdődik: 2010. ápr. 30. péntek 10:00
, tábor, Palacskó András

Három intenzív napot töltünk Fonyódon a Boros kastélyban.
Nem olyan az életed még, amilyennek álmodnád? Itt kiderítheted, hogy min csúszik el a dolog!
A legtöbben nagyon sokat tudnak már, és csak egy kis finomításra van szükségük. Akinek még ismeretlen ez a világ, azok is könnyedén veszik majd a fordulatot, sőt lehet, hogy könnyebb dolguk is lesz.
Lesz szó az alapokról, hogy hogyan teremtetted eddig az életed, pontosan mi az oka az ismétlődő problémáknak, és hogyan lehet kilépni belőlük. Tisztázzuk a családi hátteret, ami a legmeghatározóbb.
Tisztázzuk a figyelem jelentőségét, és hogy pontosan mit is jelent az, hogy a rezgések alapján vonzzunk. Ki lépünk olyan csapdákból, mint a megérdemlés, a hamis célok követése, az igazság keresése, és más félrevezető figyelemrögzítők.
Spirituális alapokat tisztázunk, amik szükségesek a jó tájékozódáshoz. Nem a tuti igazságot kapjátok kinyilatkoztatásszerűen, hanem hétköznapi rávezetések által egy lazán megélhető realitást. Minden koncepció csak térkép, és a térkép nem egyenlő a tájjal. Én csak abban szeretnék segíteni, hogy Budapesten ne Karakószörcsök térképével tájékozódj.

Megtanuljuk az Elengedést, amivel pillanatok alatt kitakaríthatjuk bármely életterületen a rezgéseinket. Tehát minden intellektuálisan elhangzó információt azonnal gyakorlatba ültetünk, nem hagyjuk csak úgy a levegőben lógni azokat. A folyamatban semmit nem kell elhinni. Sőt, ha gyakorlati lépés nélkül csak úgy elhiszel bármit, akkor azzal nagyobb kárt okozol magadnak! A nem saját élményként megélt „igazság” csak elfedi azt, ahogy valójában érzek, és elfojtáshoz vezet. Amikor a dolgokat gyakorlatban kipróbálod, és megéled a felszabadulást, akkor a természetes pozitivitás jön elő, ami a rezgésed emelkedéséhez vezet. Nem teszünk vidám arc matricát a rossz érzések fölé, hanem kidobjuk a rossz érzéseket!

Megismerjük a kifogások működésmechanizmusát, és átveszünk 25 kifogást, amit arra használunk, hogy indokoljuk a tehetetlenséget és kudarcot. Elengedjük a hozzájuk kapcsolódó rossz érzéseket, és kilépünk a „kellene” világából.

Fogalmazd meg a régóta dédelgetett vágyaid, céljaid, és itt három nap alatt kialakítjuk vele az összhangot. Legyen szó gyógyulásról, akár rákból is, vagy teljes anyagi függetlenségről, netán valamitől való függőség letételéről.

És egy játék: van, aki számára nem tűnik drágának a kurzus ára, van aki számára pedig az. Az elengedés-megengedés segítségével egy varázslatot csinálunk. Azt, hogy a tábor díját rövid időn belül minden résztvevő visszakapja valahonnan az univerzumból, méghozzá eddig számára ismeretlen forrásból, hogy ezzel is tágítsuk a lehetőségek megélésének körét. Ha számodra a pénzügyi rész nem tétel, még akkor is érdekes lehet a kísérlet! :-)
A díj 65.000Ft, szállással, étkezéssel
Ha bármilyen kérdésed felmerül, szívesen állok rendelkezésedre, akár emailben, akár telefonon.

Előadó: Palacskó András


Kezdődik:
2010. ápr. 30. péntek 10:00

Vége:
2010. máj.. 02. vasárnap 17:00
Elérhetőség
Előadó: 
Palacskó András
Telefon: 
+36204514569

Beküldte: | 2010. ápr. 02. péntek - 16:32

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre