NEONHEGY SORSELEMZŐ JÓSDA- DEBRECEN | Önmegvalósítás.hu

NEONHEGY SORSELEMZŐ JÓSDA- DEBRECEN

2013. márc. 26. 10:20
Kezdődik: 2013. márc. 26. kedd 10:20
, tanácsadás, KRISZTIÁN

A NEONHEGY SORSELEMZŐ JÓSDA, FELTÁRJA A MÚLT, JELEN ÉS JÖVŐBEN ELHELYEZKEDŐ EMBER ÚTJÁT, TEST LÉLEK SZELLEM EGYSÉGÉBEN.

UTAT MUTAT, HOGY KÖZELEBB KERÜLHESS ÖNMAGADHOZ-ÖNVALÓDHOZ! SEGÍT FELTÁRNI AZ ELAKADT ÉLETHELYZETEK OKÁT,MEGOLDÁSÁT, DÖNTÉS HELYZETEKBEN VÁLASZT AD A HOGYANOKRA, MIÉRTEKRE.

Időpont bejelentkezés alapján: 06/30-833-1203

Helyszín: Debrecen, ÍZISZ STÚDIÓ Veres Péter u.

Időpont: MÁRCIUS 26.

ÁPRILIS 2,9,16,23.

BEMUTATKOZÁS

Ha az számít amivel foglalkozom: Szakrális Geometria

szakrális jelentése: Természet feletti/latin

Az Interneten 1000+1000 információ van a szakralitásról, ezért most elmondok valami mást Csak Figyeljetek…

Épp megremegett a Föld Felszíne minek következtében a tarka réten szelíden imbolyogni kezdtek a virágok kelyhei. 1ikük olybá meghajolt, hogy megdörgölte vele a Kis Sárkány Füleit, aki ott sütkérezett a forróságban.

Szárazság volt, így hát nem sokáig lehetett víz nélkül lenni. Szasa, akit felébresztett szendergéséből a harangvirág kelyhe, nagyokat kuncogva még mindig a füleit vakargatta. Feltápászkodni próbált, de úgy érezte ez nem az a nap, mikor Neki ezeket a dolgokat meg kéne tenni,”járkálni, vizet keresni, enni...” Inkább, arra való ez a Perzselő Forróság, hogy KIGONDOLJON magából valamit. Mondjuk, hogy szomjas,- vagy, hogy nem szomjas.. Mondjuk, hogy álmos,- vagy nem álmos.. Mondjuk, hogy inkább ma a semmittevő napja legyen.

Végül így döntött: Ma Semmit sem tesz Kigondolta hát, hogy Ma Semmit Sem tesz. TUDTA azt, hogy csak akkor valósulnak meg a dolgok, ha MAGUNKON kívülre is képesek vagyunk kihelyezni Őket és onnan szemlélni, mert akkor a Nézőpont egyszerre van MAGUNKBAN ÉS MAGUNKON kívül is, mégis két „helyszínen” 2 különböző helyszín pedig Összeköthető és folytonossá tehető mert már, keresztül fektethető rajta 1 Egyenes, 1 ÚT. AZ ÚT PEDIG mindig TART VALAMI FELÉ.

EZ annyit jelent, hogy Tudatosak vagyunk. Pontosan ismerte ezeket a Rendszereket, hiszen Ő, FÖLD-SÁRKÁNYNAK született.

Amivel Foglalkozom tehát: A Tudatosság Fejlesztésével, hogy lehet ezt a JELENBEN EMBERHEZ illeszteni. Mivel is Foglalkozom? Emberekkel A Tudatosság fejleszthetőség különböző módszereit adom át egyéni és csoport szinten Ezek azért fontosak, hogy a MINDENNAPOKBAN is helyére kerülhessenek dolgok, amik eddig nem tudtak…stb. Mivel foglalkozom még? Tanmeséket írok, hogy azzal is ELGONDOLKODTATÁSRA bírjam az embereket.

FOGLALKOZOM: LÉLEK.VEZETÉSSEL-ÉLET.VEZETÉSSEL és MINDENNEL,ami ÉPP SZÜKSÉGES ,ami Épp LEHETŐSÉG,arra, hogy Felismerni lehessen dolgokat Azzal Foglalkozom, hogy Megmutassak Embereknek/mind a Testnek, mind a Szellemnek, mind a Léleknek/ UTAKAT-MELYEK –LEHETŐSÉGEK, hogy KIBONTAKOZHASSON MÉG INKÁBB ÖNVALÓD a saját UTADON SZERETETTEL VÁR A NEONHEGY

Krisztián --

Előadó: KRISZTIÁN


Kezdődik:
2013. márc. 26. kedd 10:20
Elérhetőség
Telefon: 
+36308331203
Beküldte: | 2013. márc. 22. péntek - 19:19

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre