NAPSZIKRA NYÍLT HÉTVÉGE 2011.03.26-27. | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

NAPSZIKRA NYÍLT HÉTVÉGE 2011.03.26-27.

2011. márc. 26. 10:00
Kezdődik: 2011. márc. 26. szombat 10:00
Budapest, előadás, A stúdió szakemberei

"BETEKINTÉS A KILÁTÁSOKBA" / 2011. MÁRCIUS 26-27. / SZOMBAT és VASÁRNAP

* A szükséges, előzetes regisztráció részletei a honlapon olvashatóak

A „NAPSZIKRA NYÍLT NAP” célja, hogy az alternatív terápiák iránt érdeklődők egyénileg, vagy akár családosan is, de személyesen megismerkedhessenek a stúdió szakembereivel, egyben látogatást tehessenek abban a közegben, ahol gyermek- és felnőtt, egyéni- és csoportfoglalkozásaink zajlanak. Ennek keretén belül, a felkereshető terapeuták lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek arra, hogy az adott blokkba sorolt terület bemutatásával, ki-ki személyesen is megismerkedhessen egy-egy módszer, téma részletével.

Egy délelőtti vagy délutáni blokkban, minden esetben 4-4 terapeuta, 4 külön szobában, hol egyéni, hol csoportos formában fogadja a látogatókat. A szakemberek többsége, tart egy 50 perces csoportos módszerismertetést/kiselőadást, a fennmaradó 3 órában pedig, 20 perces egyéni konzultációkban fogadják az egyéni érdeklődőket, így a látogatóknak módjuk nyílik az adott napszak blokkjában, mind a négy terapeutával konzultálni.
(A pontos órabeosztást, a regisztrációk beérkezésének sorrendjében rögzítjük, ennek név szerinti beosztását, érkezéskor már összegezve tekinthetik meg a helyszínen.)

Tekintettel arra, hogy a résztvevők száma korlátozott, így csak előzetes, írásos bejelentkezés alapján tudjuk regisztrálni a jelentkezéseket, amelynek adatlapja jelen ismertetőnk alján található. (A bizalmasabb jellegű, kizárólag egyéni konzultációs igényeket, csak a regisztrációval egyidőben megküldött, külön előjelzés nyomán tudjuk biztosítani. )
A már fixált beérkezésekről egyénileg küldünk visszaigazolást mindenkinek e-mail-ben, 2011. március 25-e estig. (Az ezután érkező vendégek, csak opcionálisan tudnak résztvenni a programon, telefonos egyeztetést követően.)

CSAK A NYÍLT NAPOKON: - azon érdeklődők számára, akik a nyílt hétvégén, a személyes találkozáskor már konkrét időpontot is befoglalnak maguknak egy-egy szakember egyéni tanácsadására, ill. ekkor rögzítik jelentkezésüket egy induló Napszikrás csoportfoglalkozásra, welcome kedvezményt biztosít az adott terapeuta az első konzultáció/foglalkozás részvételi díjából, új bejelentkezők számára. Ezek mértékét, a szakemberek nevei mellett tüntettük fel.

Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel, a teljes testi, lelki, szellemi
egészség megőrzése és ápolása érdekében, a tavasz megújító fényeivel telve –
„ …nap – mint NAP”

Előadó: A stúdió szakemberei

Helyszín:
Budapest, 1063, Bajnok u. 1
Térkép

Kezdődik:
2011. márc. 26. szombat 10:00

Helyszín:

Bajnok u. 1
Budapest 1063
Elérhetőség
Telefon: 
+36302602906
Beküldte: | 2011. márc. 24. csütörtök - 13:07

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre