Munay-ki mélyítö elvonulás – Inka Beavatás | Önmegvalósítás.hu

Munay-ki mélyítö elvonulás – Inka Beavatás

2015. júl. 09. 12:00
2015. júl. 12. 15:00
Kezdődik: 2015. júl. 09. csütörtök 12:00
, tábor, Inkret Bogi

A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok öshonos népeitöl származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-Ki egy quechua (Peru és környékén beszélt öshonos nyelv) szóból származik, jelentése „Szeretlek”. Ez az ösi spirituális tradíció az energiával és a négy elemmel (föld, víz, levegö, tüz) dolgozik. A Rituálék az emberi evolúció következö lépcsöfokaként szolgálnak, melyek az idegpályánkat átrendezik és összeegyeztetik, hogy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot.

A beavatás egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására, amik nemcsak gyerekkorbeli, de karmikus és elözö életbeliek is lehetnek. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylö Energia Mezönket (Luminous Energy Field) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket e múltbeli traumák hagytak hátra. Ezen sebek megtisztítása után szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi faj a Homo Luminous.

A Munay-ki mélyítö elvonulást, egy 4 napos elvonulás Márokföldön, egy különleges energiával rendelkezö eldugott kisfaluban a Nyugati határnál. Márokföld Magyarország 10 legeröteljesebb gyógyító energiával rendelkezö helyének egyike.
A Munay-ki mellett különbözö Inka szertartásokkal és meditciókkal töltjük majd az 4 napot, amik segítségével tisztulunk és gyógyulunk, hogy a végén részesüljünk a beavatásba.
A táborba szeretettel várom mindazokat, akik már megkapták a Munay-kit és azokat is, akik most szeretnének megismerkedni vele.

Program
A Munay-ki mélyítö elvonulás alatt átadásra kerül mind a 9 Munay-ki rítus. A gyakorlások és a technika elmélyítése alatt meg is tanuljuk hogyan kell átadni eme rítusokat.
Emellett különbözö meditációkban kapcsolódunk össze a Négy Elemmel (Föld, Víz, Levegö, Tüz), eröállatokkal és archetípusokkal.
Emellett lesz túra a természetben, sámán utazás, sámán gyógyítás, dobolás, zenélés és napfelkelte meditáció is. Az utolsó este tüz szertartás keretében lesznek az új Munay-ki mesterek inka tradíció szerint beavatva.
Mindez jurtákban a természet lány ölén.

Idöpont: 2015. Július 9-12., csütörtök-vasárnap 12:00 – 15:00
Helyszín: Márokföld

Részvételi díj: 80.000,-.
Kedvezményes jelentkezés április 15ig: 60.000,- vagy május 15-ig: 70.000,-.
Az ár tartalmazza a szállást, a programot és napi 3 étkezést.

A programra hozzatok magatokkal:
– kényelmes ruhát minden idöjárásra, esökabátot, polifómot, hálózsákot
– jegyzet füzetet,
– hangszereket (dob, gitár, csörgö, csengö),
– vizes palackot,
– gyümölcsöt, amit majd közösen áldunk meg és fogyasztunk el,
– teljes fehér ruhát az utolsó esti beavatáshoz
– egy régi ruhát, ami a multat jelképez, és amitöl meg fogtok majd vállni.

Előadó: Inkret Bogi


Kezdődik:
2015. júl. 09. csütörtök 12:00

Vége:
2015. júl. 12. vasárnap 15:00

Helyszín:

Bogi Inkret
Elérhetőség
Előadó: 
Inkret Bogi
Telefon: 
+36203206754
Beküldte: | 2015. márc. 31. kedd - 12:54

Hozzászólások

0 hozzászólás