Metamorf masszázs tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Metamorf masszázs tanfolyam

2013. nov. 16. 10:00
Kezdődik: 2013. nov. 16. szombat 10:00
Siófok, tanfolyam, Kissné Éva

Metamorf masszázs tanfolyam

Ma már egyre többen elfogadják a tényt, hogy a test és a lélek kölcsönösen hat egymásra: a testi panaszok mögött igen gyakran lelki problémáink, és a múltban minket ért kellemetlenségek, traumák állnak. A metamorf masszázs a test felől közelíti meg ezeket a blokkokat, vagyis ezzel a technikával vissza lehet hatni a lélekre, így oldva azt ott elraktározott feszültséget, stresszt.
Nagyon finom, gyengéd érintéssel a test adott pontjait masszírozva, oldjuk az előző életbeli, a magzati korban , és a jelen életünkben elszenvedett sérelmeket, fájdalmakat, megaláztatásokat és minden negatív energiát, ezáltal oldottabbá, életerősebbé válhatunk, feltöltődünk pozitív energiával, önbizalommal, életkedvvel. A blokkok oldása által a páciens öngyógyító képessége aktiválódik.
A módszer nagyon egyszerű, nem igényel előképzettséget, bárki számára megtanulható.
Használata teljesen automatikus és veszélytelen. A lábfejen a kézfejen és a fejen a gerinc reflexpontjait speciális technikával masszírozzuk.
Bárkin lehet alkalmazni: kisgyermekektől az idősekig. Egészségi állapottól független, nem ütközik semmi másféle kezelési móddal (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, akupunktúra, energetikai kezelések, stb.) sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.
Ha már voltál a tanfolyamon és szeretnéd gyakorolni, vagy csak Te is szeretnél masszázst kapni, gyere el ismétlőnek!

Előadó: Kissné Éva

Helyszín:
Harmónia Klub
Siófok, Tanácsház u 3
Térkép

Kezdődik:
2013. nov. 16. szombat 10:00

Helyszín:

Harmónia Klub
Tanácsház u 3
Siófok
Elérhetőség
Beküldte: | 2013. nov. 04. hétfő - 21:31

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre