Mély, Belső Átalakulás Tréning - NLP Akadémia | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Önismereti gyakorlás Haladóknak
Budapest
workshop júl. 24. 10:00
vasárnap

Mély, Belső Átalakulás Tréning - NLP Akadémia

2011. dec. 17. 09:30
2011. dec. 18. 18:00
Kezdődik: 2011. dec. 17. szombat 09:30
Budapest, workshop, Dr. Stenger Györgyi

A Mély, Belső Átalakulás a klasszikus NLP egyik legspirituálisabb módszere, mellyel meglepő módon éppen legkevésbé kedvelt tulajdonságainkon keresztül kerülhetünk kapcsolatba legbenső erőforrásainkkal és érhetünk el mély, tartós belső változást életünkben. Javíthatjuk személyes kapcsolatainkat, megváltoztathatjuk nemkívánatos érzelmeinket, reakcióinkat, könnyebben elviselhetjük a mindennapi élet feszültségeit.

A Mély, Belső Átalakulás (Core Transformation) módszerének megalkotója, a világhírű NLP tanár, Connirae Andreas és testvére Tamara olyan különleges módszert dolgozott ki, amelynek segítségével felfedezhetjük, megszólíthatjuk és barátságot köthetünk saját belső lényünkkel. Megismerhetjük azokat a részeinket, amelyek mind-mind jó szándék által vezérelve – és mégsem kedvünk szerint - irányítják viselkedésünket, formálják hiedelmeinket és alakítják életünket.

Hogyan is működik mindez?

A Mély, Belső Átalakulás módszere abból az NLP alaptételből indul ki, hogy minden emberi viselkedés jószándékú. Nem kedvelt tulajdonságainkat nem szándékosan alakítottuk ki, mint ahogyan azokat a viselkedéseinket sem, amelyektől szabadulni kívánunk. Az NLP modellje szerint azt mondhatjuk: ezekért egy-egy részünk a felelős. Van egy részünk, amelyik azt mondja: dohányozz! Míg egy másik esetleg azt: ne tedd! Az egyik részünk az önbizalmunkért felelős, míg egy másik félelembe kerget minket. Mindenkiben több rész lakik, amelyek együttesen formálják emberi kapcsolatainkat, szokásainkat, érzelmeinket, általános közérzetünket, önértékelésünket, egészségünket, függőségeinket vagy belső harcainkat.

A Mély, Belső Átalakulás során megszólítjuk ezeket a részeinket, s tiszteletteljes párbeszédet folytatunk velük. Megtudjuk, mi is az, amit szeretnének a számunkra elérni, s ami ezen is túlmutat, megkérdezzük, mi az, ami még ennél is fontosabb (a számukra). Ha már ezt is tudjuk, tovább kérdezünk, hogy azt is megtudhassuk, mi az, amit ez által szeretnének elérni. Addig folytatjuk a belső párbeszédet, amíg fel nem tárjuk a célok láncolatát, s meg nem találjuk a néha szavakkal meg sem fogalmazható legvégső állapotot, ahol a béke, a szeretet és maga a lét csodája lakik.

S ha azt hinnénk, itt ér véget a Mély, Belső Átalakulás, tévedünk. A nagy utazásnak ez még csak az első része, hiszen a továbbiakban megtanítjuk ezeknek a részeinknek, hogy nem kell feltétlenül különböző dolgokat tenniük azért, hogy ezeket a mély állapotokat átéljék, hiszen annak van sokkal egyszerűbb módja is.

Mit ad a Mély, Belső Átalakulás?

E gyengéd, s mégis oly hatékony módszerrel elsajátíthatjuk, hogy miként nevelhetjük fel ezeket a részeinket, miként találkozhatunk azokkal a részeinkkel, akiknek a létezését még csak nem is sejtettük eddig, s hogyan sugározhatjuk át ezekkel a csodálatos belső erőforrásokkal és állapotokkal egész életünket.
A módszer művelői az alábbi területeken tapasztaltak pozitív változásokat:

- Emberi kapcsolataik megjavultak.
- Megszabadultak nem kívánt szokásoktól.
- Korlátozó érzelmeik (mint például düh, szorongás, félelem, depresszió, féltékenység, szégyen stb.) eltűntek.
- Általános jó közérzetet (erőt, biztonságot, megelégedettséget, szabadságot, teljességet stb.) élveznek mindennapjaikban.
- Önértékelésük, önbizalmuk megnőtt.
- Egészségügyi problémáik enyhültek vagy megoldódtak.
- Függőségük megszűnt (leszoktak a dohányzásról, az italról, a túlzott evésről; ki tudtak lépni nyomasztó kapcsolatokból).
- Belső harcaik elcsitultak; megbékéltek önmagukkal.
- Egyenlőnek érzik magukat másokkal.
- Sikerült kigyógyulniuk régi traumákból.
- Találékonyabbak lettek.
- Egyre jobban olyanná válnak, amilyenek mindig is szerettek volna lenni.

Akik már részt vettek a Mély, belső átalakulás tréningen, a következőkről számolnak be:

"Négy gyönyörű vonása is van a módszernek: csodálatos örömérzéssel jár (nekem folytak a könnyeim, amikor először kipróbáltam); kiderül, hogy minden gondunk mögött végső soron pozitív szándék található (filozófiailag ugyancsak elgondolkoztató jelenség); szépségesen egyszerű a metódus; tartós gyógyító lelki hatást fejt ki."
(Dr. Domján László orvos, Agykontroll-oktató)

"A tanfolyam óta azt veszem észre, hogy azok a dolgok, amiket eddig hiányosságnak tartottam magamban, erőforrásként is működhetnek. Céljaim tisztábbak, és úgy gondolom, elérhetőbbek lettek."
(Császár Csaba szervezetfejlesztő, tanácsadó)

„A „Mély, Belső Átalakulás” gyakorlatoknak 1 év távlatából, ma is érzem a hatását. Átformált, helyére kerültek az életem apró részletei, a sebek begyógyultak, felszabadultam, könnyebb lettem és megtaláltam a középpontomat, a harmóniát magamban. Szívből ajánlom mindenkinek."
(Zachár Mónika)

A "Mély belső átalakulás" a maga gyengédségével, ugyanakkor a legbensőmig ható változásaival egyszerre varázslatos és egyszerű eszköz a nehézségek, problémák, feladatok megoldására, vagy a dolgok megértésére.
(Gáspár Szilvia)

Előadó: Dr. Stenger Györgyi

Helyszín:
Corvin Hotel Főnix terme
Budapest, Angyal u. 26.
Térkép

Kezdődik:
2011. dec. 17. szombat 09:30

Vége:
2011. dec. 18. vasárnap 18:00

Helyszín:

Corvin Hotel Főnix terme
Angyal u. 26.
Budapest
Elérhetőség
Telefon: 
+3670702751
Beküldte: | 2011. nov. 23. szerda - 14:14

Hozzászólások

0 hozzászólás