Megújulás tábor - 2015 március | Önmegvalósítás.hu

Megújulás tábor - 2015 március

2015. márc. 05. 10:00
2015. márc. 08. 17:00
Kezdődik: 2015. márc. 05. csütörtök 10:00
, tábor, Huszti Sándor

Márciusban kezd újra feléledni a természet téli álmából, ekkor indul meg az élet a növényekben, pattannak ki az első rügyek. Ennek az ébredezésnek, elindulásnak, a teremtés kezdetének szenteljük táborunkat, ahol magunkban is felderítjük ezen erőket, átéljük a teremtő folyamatokat.

Legyen szó kapcsolatokról, mint új párkapcsolat, új barátságok, vagy külső utakról, mint költözés, új munkahely, esetleg belső megújulás testi-lelki szinteken, mindenhol fontos, hogy tudatos legyél a kezdetekben, az elindulásban, hiszen az első lépések határozzák meg a teljes további utadat!

Amilyen a kezdet, olyan a folytatás. Ha jól indítasz, akkor az egész utadat pozitív energiák kísérik. Ha rosszul indítasz, akkor a folytatásban állandóan akadályokra számíthatsz! 

Az önismereti táborban szó lesz arról:

 • Hogyan kezdjek neki életem új útjának, mi kell az elinduláshoz?
 • Milyen akadályokat, fékező erőket kell legyőzzek és hogyan?
 • A fejlődés és haladás hatékony technikái.
 • Mi valójában a teremtés? Hogyan teremthetek én is?
 • Milyen karmikus következményei vannak tetteimnek?

A fő téma mellett lehetőséged lesz az aktuális problémáid feltárására, megoldására is. Bármilyen életfeladat is áll előtted, segítek megérteni a tanítását és megtalálni a megoldáshoz vezető legjobb gyakorlatokat. A vezetett meditációkkal jóval hamarabb eljutsz a megoldáshoz, mintha csak otthon hümmögnél, keseregnél magadban!

A fejlődéshez, változáshoz négy napon keresztül önismereti előadások, beszélgetések, problémamegoldó meditációk, energetikai gyakorlatok és tudatos emberek társasága fog segíteni.

Ha kész vagy a megújulásra, vagy csak egyszerűen sok kérdésed van az élettel, Önmagad működésével kapcsolatban, akkor gyere el! A személyre szabott gyakorlatok és a közös beszélgetések mindenkinek lehetőséget biztosítanak, hogy tovább fejlődjön az útján!

Transztánccal, transzlégzéssel, természet meditációkkal, csend gyakorlattal, valamint kirándulásokkal tesszük még tartalmasabbá a programot. Reggel energetizáló gyakorlattal kezdjük a napot, az önismereti és spirituális programok szüneteiben pedig teszünk egy-egy sétát a környéken.

Az önismereti táborban a belső munka, tudatosodás és problémamegoldás mellett helye lesz egy kis kikapcsolódásnak is: kirándulások és esti beszélgetések tudatos emberek társaságában.

 • személyre szabott gyakorlatok
 • közös meditációk
 • gyógyító beszélgetések
 • energetikai élesztő gyakorlatok
 • transzlégzés, újjászületés légzés
 • transztánc
 • NIA az életöröm tánca
 • reggeli chi-kung gyakorlás
 • esti Tarot vetés
 • jó társaság, sok nevetés
 • csodálatos természeti környezet
 • rövid séták és kirándulás

 

Néhány visszajelzés a korábbi táborokból:

Sok felismerés született meg bennem, sokat változtam a tábor alatt. Egy élmény volt!

Mindenből tudtam tanulni, nagyon közérthetőek a magyarázatok, jól használható a tudás a mindennapokban. Jól hozzáilleszthető más módszerekhez. Sokkal jobban megismertem önmagam, a reakcióimat. Tudatosabb lettem a tanultak által. Jó, hogy megkaptuk a hanganyagot és többször meg lehet hallgatni otthon.

A hely gyönyörű, imádtam a zölden ölelő természetben kirándulni veletek! A sok önismereti gyakorlás mellett kellett nekem az a kis pihenés, lazítás is, hogy feltöltődve térjek vissza a hétköznapokba.

Egy ideje már meditálok, ennek ellenére rengeteg új információt, tudást kaptam és a már ismert technikákban is mindig van valami plusz, amitől még hatékonyabbak számomra.
Bizonyára a csoport ereje miatt is a meditációk nagyon hatékonyak és ott helyben nagyon fontos dolgok "tisztultak".

A program nagyon tetszett, a témakörök előadása érthető, a meditációk bevezetése, vezetése és az azt követő megbeszélése nagyban hozzájárult a spirituális fejlődésemhez. Sikerült elfogadóbbnak, nyugodtabbnak lenni.
Köszönet érte!

Nagyon jól éreztem magam, többet kaptam mint vártam. A program felépítése rendben volt, úgy érzetem megvolt az áramlás. Azt éreztem mindenkire megfelelő figyelmet fordítasz.
A gasztronómia fantasztikus volt :-) 

Ez a tábor életed meghatározó élménye lehet.
Ne hagyd ki!  Jelentkezz most >>

  

Időpont: 2015. március 5-8. csütörtöktől - vasárnapig.
Helyszín: Létszámtól függően Balatonfelvidék vagy Dunakanyar
Szállás: 2-3 ágyas, zuhanyzós kényelmes szobákban.
Étkezés: Reggeli, két fogásos ebéd, vacsora.
Utazás: A teleautó szervezésében segítek.
Ár: A 4 napos program, szállás és étkezés, összesen 39.000 Ft.


Várom jelentkezésedet!

Huszti Sándor

Előadó: Huszti Sándor


Kezdődik:
2015. márc. 05. csütörtök 10:00

Vége:
2015. márc. 08. vasárnap 17:00

Helyszín:

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2015. febr. 05. csütörtök - 15:18

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre