Meghitt közelség - meditációs est a harmonikusabb párkapcsolatodért | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Meghitt közelség - meditációs est a harmonikusabb párkapcsolatodért

2010. nov. 17. 18:00
2010. nov. 17. 20:00
Kezdődik: 2010. nov. 17. szerda 18:00
, workshop, Sarkadi Kriszta
meghitt kozelseg.JPG


Miről szól?

Talán te is ismered az elkeseredett érzést, ami akkor fog el, amikor azt tapasztalod, a kedveseddel való kapcsolatodban nem egészen azt kapod, amire vágynál. Amikor pedig megpróbálsz erről beszélni vele, az nem úgy sül el, ahogy tervezted, és ott állsz tanácstalanul, nem tudván, mi most a teendő. Ezen az estén egy vezetett meditáció átélésével összekapcsolódhatsz a kedvesed lelkével, és ebben a különleges formában megbeszélhetsz vele mindent, ami fontos.
 

Kinek szól?

Feltétlenül gyere el, ha szereted a párodat, és fontos neked a kapcsolatotok harmóniája. Különleges este lesz, ha mindketten eljöttök, de a meditáció hatása teljes akkor is, ha csak az egyikőtök van jelen.
 

Miért érdemes eljönnöd?

Kapcsolatainkban arra vágyunk, hogy a lehető legközelebb legyünk a kedvesünkhöz – testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Ám ebben gyakran megakadályoznak korábbi sebzettségeink nyomán kialakult félelmeink, melyek személyiségünk részét képezik. Amikor meditatív tudatállapotba kerülünk, magunk mögött hagyjuk a sebzettséget, a félelmet, a személyiséget, és valódi lényünk középpontjából kapcsolódunk egymáshoz. Ezen a módon olyasmit is meg tudsz „beszélni” a pároddal, amit egyébként szavakkal nem tudnál. Közben pedig azt is felismered, mi az, amit te magad eddig talán nem láttál, és most szívesen átalakítod magadban.


Miről lesz szó/mi fog történni?

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.
 

Ők is ajánlják:

"Tudom (én magam is többször megtapasztaltam), hogy Kriszta teljes lényéből és sok év tanulási-fejlődési folyamatából születik meg a tér, amely a résztvevőt egy-egy találkozó során biztonságban megtartja. Így meg tud nyílni saját maga rejtett részeinek és beengedheti az életébe az ajándékokat, melyeket az élet tartogat."
(Veres Kriszta)

 

"Krisztának bármit el tudok mondani, meg tudok osztani vele. Bízom benne. Úgy érzem, valóban elkötelezte magát a szellemi megújulásra, arra, hogy igaz lesz, hogy nem beszél mellé, hogy a saját példájával emel. Szeretek vele dolgozni, mert megbízható és precíz, gondosan felkészül, de ha kell, el tudja engedni a koncepciót és a jelenre hangolódni. Inspiráló és felemelő a jelenléte!"
(Berkes Judit)

 

"Kriszta minden csoporthelyzetben teljes személyiségével jelen van, valamint képes csatornát alkotni a spirituális és földi energiák között, amely energiaáramlás így az általa vezetettek számára is hozzáférhetővé válik. Mindez óriási mértékben segít másoknak is megtapasztalni a saját jelenlétüket, utat találni valós önmagukhoz, amely különleges lehetőség a személyes fejlődésben való előrelépéshez, tudatosságunk emeléséhez."
(Domján Móni)

 

Kinek nem való?

Ha éppen most sok interaktív játékkal és gyakorlattal megtűzdelt, mozgalmas önismereti estére vágysz, akkor inkább válassz többi programunk közül. Ennek az estének a középpontjában a belső csend megteremtése áll, hogy ott meghalljuk lelkünk és kedvesünk hangját. Ha pedig éppen nincs melletted társ, akkor Égi randevú című meditációs estünket ajánlom a figyelmedbe.
 

Miért épp "Meghitt közelség" a címe?

Számomra ez a két szó írja le legjobban, milyen is egy olyan kapcsolat, amely egyszerre erős és megtartó, valamint puha és mosolygós. A meghitt közelség teszi lehetővé, hogy biztonságban érezzük magunkat a kedvesünk társaságában, és bátran megmutassuk egymásnak valódi, ártatlan lényünket. Ha minden szinten meghitt közelségben vagyunk, akkor minden könnyebbé válik: az őszinte beszélgetések kezdeményezése, a viták elsimítása, a megbocsátás. Ekkor hárulnak el az akadályok a szerelem szabad áramlása elől. Az este során átélt vezetett meditáció épp azt célozza, hogy meghitt közelségbe kerülj a pároddal akkor is, ha közös életetek valamely területén éppen távolságot érzékelsz.
 

Miért pont ezen a helyszínen?

Több alkalommal is jártunk már a Sziddhárta Közösségi Házban. A termeik hangulatosak, jól felszereltek, az ott dolgozók pedig rendkívül kedvesek és rugalmasak. Ezen a helyen valószínűleg azt is meg tudjuk oldani, ha váratlanul nagyobb teremre van szükségünk, mint amit eredetileg megrendeltünk. Ezen kívül könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind autóval.

Tömegközlekedéssel: akár a 105-ös busszal, akár a Kis Földalattival érkezel, a Bajza utcai megállónál érdemes leszállnod. (térkép)

Autóval: mivel ez a város egy frekventált része, ha autóval jössz, kérünk, szánj időt a parkolásra is, hogy pontosan érkezhess! Ha biztosra akarsz menni, ide kattintva tájékozódhatsz a környéken található parkolóházakról.

Fontos! A szőnyegezett, tiszta teremben cipő nélkül leszünk, így, ha gondolod, hozz a lábadra egy meleg zoknit vagy puha papucsot.
 

Miért pont ezen a napon?

Ahogy A szerelem napja a péntek című írásomban olvashattad, a hét minden napja a bolygókhoz rendelt speciális energetikával rendelkezik, amely bizonyos tevékenységeket többletenergiával tölt fel azon a napon. Szerdán jól sikerül minden, ami a kommunikációval van összefüggésben, ezért, ha leendő kedvesünkkel szeretnénk kapcsolatba lépni, és a lelkünk szintjén beszélgetni, erre ez a nap a legalkalmasabb. Másrészt arra is gondoltunk, hogy – így, a hét közepén – jól jön egy kis pozitív légkörű, töltekező este, amikor megteheted, hogy csak magadra figyelsz, és a saját vágyaiddal törődsz.
 

És hogy-hogy csak ennyiért?

Ördög van a vezetékben?!

Játsszunk el a gondolattal: már megtaláltad a társad, de még nem költöztetek össze...

Hogyan tartjátok a kapcsolatot, amikor éppen nem vagytok együtt? Ha a válaszaid között ott volt a "telefonon" is, akkor most abba gondolj bele, hogy mennyit költenél az ő hívására mondjuk egy hónapban? 10.000 Ft-ot? 5.000 Ft-ot? Minden bizonnyal.

Ez a lehetőség azonban ennél jóval olcsóbban, mindössze 3.800 Ft-ért a rendelkezésetekre áll.

Ha hihetetlennek tartod, vagy nem bízol a sikerében: képzeld magad a következő XIX. századi angol bűnöző helyébe...

1845-ben az angliai Slough nevű faluban egy ismeretlen férfi meggyilkolt egy asszonyt, majd a szemtanúk szerint zsákmányával a London felé induló vonatra pattant. Azt gondolta, megmenekült.

Arra persze nem számított, hogy személyleírása a távíró segítségével már jóval a vonat megérkezése előtt Londonba jutott, és mire a vonat megérkezett a nyomozók már felkészülten várták a pályaudvaron.

A kor legújabb vívmányával, a vasúttal menekülő gyilkos meglepetésében mindent bevallott, és utána hosszasan gondolkodhatott azon, mi lehet az a szerkezet, ami még az ördögi gőzmasinánál is gyorsabban tud közlekedni?! :)

Lehet, hogy van más mód a kapcsolattartásra és kapcsolat-felvételre a telefonon kívül is?!

Légy bátor! Bízz bennünk! Jelentkezz most! Jelentkezéshez klikk ide!

Várunk szeretettel.

Sarkadi Kriszta

és az igazából Szerelem csapata

Előadó: Sarkadi Kriszta


Kezdődik:
2010. nov. 17. szerda 18:00

Vége:
2010. nov. 17. szerda 20:00
Elérhetőség
Előadó: 
Sarkadi Kriszta
Telefon: 
+36205191494
Beküldte: | 2010. nov. 05. péntek - 09:26

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre