Még nem döntöttél az Avatar mellett? Próbáld ki: 2 nap, mit veszíthetsz? | Önmegvalósítás.hu

Még nem döntöttél az Avatar mellett? Próbáld ki: 2 nap, mit veszíthetsz?

2009. dec. 05. 00:00
2009. dec. 06. 18:00
avatar logo magyarul.gif

Szia!

Nagy döntésnek tűnhet elsőre az Avatar tanfolyam. Talán érzed, hogy ez egy egyedülálló, nagyszerű tanfolyam, de nem vagy benne biztos, hogy itt és most dönteni tudsz mellette. Megértelek, én is így voltam vele annak idején. Engedd meg, hogy segítsek a döntésedben.

Az Avatar három részből áll, az első részt Felemelkedés napoknak (Resurfacing) hívjuk és csak 2 napot vesz igénybe. Szombat-vasárnap, a tanfolyam első két napja, mindössze 20,000,- forint plusz áfa (25,000,- forint). Csak 2 nap, egy hétvége, még szabira sincs szükséged hozzá.

Mit ad az Avatar tanfolyam első része?

Első rész (2 nap): Felemelkedés napok - 2009. november 7-8. szombat-vasárnap
„Ahol a figyelmed, ott a világod”
Az Avatar alapjaival és a személyes valóságodat megteremtő hitrendszereiddel, életet irányító félelmeiddel, korlátaiddal és erősségeiddel ismerkedhetsz meg. 30 egyszerű, ám hatékony gyakorlatot végzünk el, amelyek - többek között - megtanítanak figyelmünket (teremtőerőnket) irányításunk alá vonni, döntés-hozási képességünket megerő-síteni, negatív érzelmeinket feloldani. Az első rész eszközei segítenek a személyes célállításban, megtanítanak arra, hogy mit jelent úgy kitűzni egy célt, hogy azt biztosan el is érd, legyen szó munkáról, szerelemről vagy az élet bármely területéről.
Emellett megérzed az Avatar hangulatát, megismerheted a módszer lényegét, személyes benyomást szerezhetsz.

Mi történik, ha utána maradni szeretnél?

Az Avatar második és harmadik része ugyanott, az elkövetkező 7 napon fog zajlani, így bármikor dönthetsz úgy, hogy maradsz.

Milyen könyvre lesz szükségem?

A Tudat Felszabadítása és a Felemelkedés könyvekre. A Felemelkedés az első rész tananyaga is egyben. (http://www.szabadakarat.com/letoltesek.html#3)

Ha később el akarom végezni a teljes tanfolyamot, akkor ez beleszámít?

Természetesen! Ezt az összeget még egyszer nem kell kifizetned. Ha most úgy döntesz, hogy nem tudsz maradni a tanfolyam végéig, akkor bármikor befejezheted nálunk a tanfolyamot, és ezt az összeget nem kell többet kifizetned!

Hogyan jelentkezhetek a Felemelkedés napokra?

Küldj egy e-mailt az info@szabadakarat.com e-mail címre: Jelentkezés Felemelkedés Napokra címmel. Kérünk, hogy add meg a neved, e-mail címed, telefonszámod és mi megkeresünk a regisztráció pontos részleteivel.

Kérdezz! Felelek.

Ha kérdésed van, találkozzunk személyesen. Ismerj meg bennünket, tedd fel kérdéseidet. Írj egy e-mailt és egyeztessünk időpontot.

Adj egy esélyt az azonnali változásnak! Érezz rá a saját Teremtő erődre, Forrás lényedre, a világ leghatékonyabb módszerének segítségével. Két nap, tényleg nincs mit veszítened.

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel,
Andrea, Réka
szabadakarat.com

http://www.szabadakarat.com/avatar.html
http://www.szabadakarat.com/cikkek.html
http://www.szabadakarat.com/FAQ.html

Elérhetőség
Telefon: 
+36303272113
Beküldte: | 2009. okt. 26. hétfő - 11:58

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre