MAGZATI OLDÁS ÉS ÚJJÁSZULETÉS DEEKSHÁVAL | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

MAGZATI OLDÁS ÉS ÚJJÁSZULETÉS DEEKSHÁVAL

2015. jún. 06. 10:00
2015. jún. 06. 17:00
Kezdődik: 2015. jún. 06. szombat 10:00
Budapest, tanácsadás, DÁNYI ANDREA

Annak függvényében, hogy milyennek tapasztaltuk szüleink érzelmeit a babaváráskor, alakitottuk ki első hiedelmeinket önmagunkról. Ha szeretetet tapasztaltunk, örömmel érkeztünk és biztonságban éreztünk magunkat. Ám ha zavar volt a rendszerben, és nem lehetett tökéletesen szép a várakozás az érkezésünkre, különböző romboló döntéseink születhettek magunkról: például ha nem kitörő örömmel vártak rám kint, hihettem azt, hogy talán nem vagyok elég jó, ezért nem ölel keblére a világ…vagy ha nem a várt fiú lettem, hihettem azt, hogy máris nem tudok megfelelni és csalódást okozom, de lehetett belőlem maximalista vagány csaj is, hogy ezzel bizonyitsam létjogosultságom.

Ezekkel a hitekkel indultunk az életbe, és ezeket a lenyomatokat valósitottuk meg újra és újra a külvilágunkban. A magzati korban, külső hatásokra született döntéseink oly mélyen belénkégetődtek, hogy alapjáiban határozzák meg jelenlegi életünket és a képünket saját magunkról és az életünkről. Az ismétlődő programok az életben, a pozitiv és negativ minták születése ehhez a korszakhoz köthetők.

Rendkivül fontos a születés folyamata is, hiszen ennek gördülékenysége, körülményei szintén hatással vannak ránk életünk folyamataiban; mennyire tudunk hatékonyan és gördülékenyen cselekedni, elkezdeni, folytatni és befejezni dolgokat, vagy mennyire várjuk a megváltást, beavatkozást. Egyáltalán, meg akartam-e születni, vagy valami inkább visszatartott? Milyennek láttam bentről a rám váró világot?

Milyen hatások értek az első óráimban és éveimben, mi alapján élek még ma is, milyennek könyveltem el magam? Mennyire vártak örömmel, mennyire tudok ezért sikeres lenni az életben, vagy hol játszom újra a magzati-kora gyerekkori beragadásaimat? Mik ismétlődnek újra és újra, mikor jönnek elő újra a negativ válaszaim?

Szombaton a fogantatástól kezdve végigmegyünk ezeken a folyamatokon; megtapasztaljuk magunkat magzatként és lefuttatjuk újra, milyen minták égetődtek belénk ebben a fontos időszakban. Újraéljük a születést és a fogadtatásunkat, életünk első óráit és éveit, és az onnan hozott következtetéseket magunkra és a világra nézve. Majd a sok felismerés után újrairjuk az évtizedes programokat és megszabadulunk a negativ mintáktól: megszületünk örömben és szeretetben az Életre és tudatosan véget vetünk az akadályozó minták működésének.

Akiknek ajánlom:
- akik ismétlődő problémákkal küszködnek az életben, de még nem találták meg az okát
- akik tudják, hogy nem a legideálisabb volt a várásuk magzatkorukban
- akiknek nehéz, komplikált volt a születésük
- akik mindent megtettek, de valamilyen gyökérok még mindig gátolja, hogy kiteljesedjen az életük
- akik küszködnek a magány, elhagyatottság érzésével
- akik nem is szeretnének ezen a világon lenni, elvágyódnak

A nap során energetizáló gyakorlat, meditáció, és persze a deeksha ereje segiti a munkát, a csoport erejével megtámogatva.

Helyszin: Budapest I., Szilágyi Dezső tér 4.
Részvételi dij: 10 000 Ft

Szeretettel várok minden fejlődni vágyót!

További információ és jelentkezés:

Dányi Andrea
coach, deekshaadó, egységtréner
20 294 0387
andrea.danyi@gmail.com

Előadó: DÁNYI ANDREA

Helyszín:
Istennő Templom
Budapest, Szilágyi Dezső tér 4., 1. em 1., 17-es kcs.
első emeleten jobbra
Térkép

Kezdődik:
2015. jún. 06. szombat 10:00

Vége:
2015. jún. 06. szombat 17:00

Helyszín:

Istennő Templom
Szilágyi Dezső tér 4., 1. em 1., 17-es kcs. első emeleten jobbra
Budapest
Elérhetőség
Előadó: 
Dányi Andrea
Telefon: 
+36202940387
Beküldte: | 2015. jún. 04. csütörtök - 17:28

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre