Mágnes-kör: szerelemvonzó találkozó-sorozat | Önmegvalósítás.hu

Mágnes-kör: szerelemvonzó találkozó-sorozat

2011. ápr. 11. 18:00
2011. jún. 13. 21:00

Köztünk a helyed e 10 hét során, ha nyitott vagy a megszokottól eltérő, új módszerekre, és szívesen beleengeded magad egy szeretetteli, biztonságos, megtartó folyamatba, amelyben összekapcsolódhatsz leendő társaddal. A 10 találkozóból álló Mágnes-kör neked szól, ha

*egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit;
*szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak;
*vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz;
*hajlandó vagy felismerni és elengedni azokat az illúziókat, téves hiedelmeket, valamint másoktól átvett mintákat, amelyek már nem szolgálnak téged;
*hajlandó vagy összekapcsolódni belső bölcsességeddel - lelked hangjával -, és az ő iránymutatásait követve új, tiszta, szeretetteli életet kezdeni;
*megelégelted az egy helyben topogást, és végre szeretnéd rendbe rakni az életedben a szerelem és a párkapcsolat „területét”;
*valódi változást szeretnél;
*szívesen kihasználod a tavasz kínálta friss energiákat arra, hogy megteremtsd magadnak, amire vágysz;
*örömmel leszel tagja egy jókedvű, elszánt, támogató közösségnek.

Szeretnél mágnesesen vonzóvá válni a szerelem, valamint a hozzád illő, ideális társ számára?

Szeretnél egy nagyot lendíteni azon, ahogy a mindennapjaidat éled?

Szeretnél új módon viszonyulni saját magadhoz?

Szeretnél több örömet és felszabadultságot megtapasztalni?

Szeretnéd valóra váltani az álmaidat?

Ha a válaszod igen, akkor ne habozz, jelentkezz már most! Induljunk el ezen az úton együtt, és találkozzunk április 11-én!

Miért érdemes eljönnöd?

Ahogy állítom össze az anyagot, és gondolom végig, mi mindent fogunk elvégezni és átélni ez alatt a 10 hét alatt, egyre lelkesebb vagyok, és egyre jobban várom, hogy belefogjunk végre. Három rendkívül erőteljes módszert ötvözünk:

*Olyan önismereti gyakorlatokat végzünk el, amelyek segítenek tisztázni, majd pedig elengedni mindazt, ami eddig visszatartott a szerelem megélésétől, és a boldog, örömteli párkapcsolat kialakításától. Majd pedig elkezdjük tudatosan megteremteni, amire vágyunk.

*A meditációk során módosult tudatállapotba kerülünk, amelyben sokkal könnyebb megtenni azokat a lépéseket, amelyekre a boldogságunk megteremtéséhez szükség van. Meditáció közben összekapcsolódunk saját belső bölcsességünkkel, és felvesszük a kapcsolatot leendő társunk lelkével is.

*Már sokszor írtam róla, és a saját életemben rendszeresen megtapasztalom, hogy amikor egy szertartás erőterében fejezzük ki valamely szándékunkat, annak a hatása sokszoros. Ezt az erőt fogjuk használni a találkozóinkon is annak érdekében, hogy bevonzzuk az életünkbe a vágyott társat.

Mire számíthatsz még?

*Húsz éves tanítói tevékenységem során sokszorosan megtapasztaltam, hogy ha folyamatos, tudatos figyelmet irányítunk életünk egy területére, akkor ott elkerülhetetlen a változás. Ezt fogod átélni te is e 10 hét alatt.

*A meditációk természetéből fakadóan újra és újra szeretettel töltődünk fel, ami – azon kívül, hogy minket is gyógyít -, kisugárzik a környezetünkre. Ezáltal válunk mágnessé, és így kezdjük el magunkhoz vonzani azt, aki épp a mi szerelmes társunk akar lenni.

*Megtanuljuk, hogyan kapcsolódhatunk rendszeresen a belső bölcsességünkkel – a 10 hét alatt ez életünk részévé válik, így később is, bármikor létre tudjuk hozni a kapcsolatot.

*Rendszeresen gyakorlatoztatni fogjuk a fantáziánkat – ez szükséges ahhoz, hogy megteremthessük azt az életet, amire vágyunk.

*Ez nem ígéret, csak tapasztalat: az eddigi kurzusaim során szinte mindenkivel megtörtént az, amire vágyott, ezért én arra számítok, hogy talán már e 10 hét alatt (tehát legkésőbb június 13-án) megérkezik hozzád a neked rendelt társ …

Én mindenesetre azt szeretném, hogy minden résztvevő új, boldog, kiteljesedett életet élő emberként fejezze be a kurzust június közepén. Ezért arra kérlek, hogy ez alkalommal tedd félre a kifogásokat, meg a jól bevált magyarázatokat arra vonatkozóan, hogy miért nem tudod ezt vagy azt megtenni. Ehelyett hallgass a szívedre és jelentkezz bátran erre az izgalmas utazásra!

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Pszichológiai felmérések szerint egy szokás kialakításához – vagy egy szokás elhagyásához – 21 nap (három hét) szükséges. Ha ez idő alatt valamit minden nap megteszünk (vagy egyetlen egyszer sem tesszük meg, ha le akarunk szokni róla), akkor szokássá válik, vagyis onnantól kezdve nem szükséges külön figyelmet fordítanunk arra, hogy megtegyük – szinte magától az eszünkbe fog jutni.

A Mágnes-körben való részvétellel 3x3, azaz 9 + 1 hetet szánunk arra, hogy figyelmünket koncentráltan arra fordítsuk, amit a szerelem és a boldog, örömteli párkapcsolat vonatkozásában átélni szeretnénk. Biztos vagyok benne, hogy ez idő alatt számtalan olyan új szokásod alakul ki, amelyek vágyaid megvalósításában folyamatosan támogatnak.

A találkozókon körbejárt témák az alábbiak lesznek:

1. Április 11.

*Megismerkedünk egymással;
*megfogalmazzuk a Mágnes-kör időtartamára vonatkozó szándékainkat;
*elköteleződünk önmagunk és a folyamat mellett;
*mindezt egy szertartás erőterében még hitelesebbé tesszük.

2. Április 18.

*Elkezdjük végiggondolni, hogy milyen partnerre, milyen párkapcsolatra vágyunk;
*meditációban összekapcsolódunk saját lelkünkkel; és
*felvesszük a kapcsolatot a lehetséges partnerek lelkével is.

3. Április 25.

*Eldöntjük, meghatározzuk, véglegesítjük, hogy mire vágyunk;
*elkezdjük kinyitni a szívünket, hogy befogadhassuk, aki/ami érkezik.

4. Május 2.

*Elkezdünk megismerkedni a másikkal: ő mire vágyik egy kapcsolatban?

5. Május 9.

*Megnézzük a jövőt: milyen lesz a kapcsolatunk együtt?
*Mi a kapcsolatunk magasabb célja?
*Milyen leckéket kell majd megtanulnunk együtt?

6. Május 16.

*Felkészülünk a kapcsolat létrejöttére;
*elménket és szívünket összekapcsoljuk;
*elkezdjük az önmagunkról kialakított képet kitágítani;
*elengedjük a múltat, és megbocsátjuk, amit szükséges;
*feloldjuk blokkoló hiedelmeinket;
*elkezdjük örömteli, boldog életünket kialakítani.

7. Május 23.

*Belső tanácsadónktól kérünk segítséget: a vele való beszélgetésben ránézünk, hogy tényleg akarjuk-e ezt a kapcsolatot;
*átalakítjuk azokat a gondolatokat és hiedelmeket, amelyek arról szólnak, hogy nem lehet részünk valódi, örömteli párkapcsolatban;
*megnézzük, hogy mi az, ami visszatart;
*mi az, amitől esetleg félünk; és
*mi az, amit még tudnunk kell.

8. Május 30.

*Találkozunk személyiségünk azon részével, aki esetleg ellenáll a kapcsolat létrejöttének.
*Minden alszemélyiségünkkel együttműködést alakítunk ki, összehangoljuk a tevékenységüket.

9. Június 6.

*Most már készen állunk rá, és behívjuk lélektársunkat.
*Megünnepeljük az egyesülést, és energiával töltjük fel a kapcsolatot.
*A fizikai világban is megteremtjük számára a helyet.

10. Június 13.

*A kör ünnepélyes bezárása.
*Az elért eredmények megünneplése.
*A továbbiakra vonatkozó szándékaink kinyilvánítása.

Kinek nem való?

Ezt a 30 órát beszélgetéssel, játékokkal, meditációval, és gyakorlatokkal töltjük, ahol megfürdőzünk egymás megtartó figyelmében. Csak akkor éri el a célját, ha teljesen odaadjuk magunkat a folyamatnak, vagyis részt veszünk abban, ami történik. Ezért ha távoli megfigyelőként inkább előadásokat hallgatnál vagy könyveket olvasnál arról, hogy milyen érzés szereteten, tiszteleten és elköteleződésen alapuló kapcsolatban élni a szerelmeddel, akkor töltsd inkább otthon, vagy más – számodra fontos – tevékenységgel ezeket az órákat.

Akkor sem fogod jól érezni magad, ha tőlem várod a csodát, és meggyőződésed, hogy neked semmit sem kell tenned annak érdekében, hogy megszülessen benned, és veled maradjon a szerelem. Ha nincs kedved 10 héten keresztül rendszeresen időt, energiát és pénzt szánni arra, hogy végre megleld a boldogságodat, akkor nem érdemes velünk tartanod.

Miért Mágnes-kör a címe?

A résztvevőkből egy 10 héten át összetartó, egymást támogató és bátorító kör alakul, akik elszánták magukat arra, hogy végre bevonzzák életükbe az ideális társat azáltal, hogy saját maguk válnak azzá. Az a célunk, hogy elkezdjünk mágneses vonzást gyakorolni arra az emberre, aki épp hozzánk való.

Miért pont ezen a napon?

A hét minden napja a bolygókhoz rendelt speciális energetikával rendelkezik, amely bizonyos tevékenységeket többletenergiával tölt fel azon a napon. A hétfő az érzelmi világ, az otthon, a lelki élet napja. Kiváló alkalmat teremt arra, hogy hazataláljunk saját lelkünkhöz, és összekapcsolódjunk szerelmes társunk lelkével, akivel egyszer talán majd közös otthont alakítunk ki.

A nap kiválasztásánál szerepet játszott az is, hogy szeretném, ha már a hét első napján feltöltődnél rengeteg energiával, lelkesedéssel és új ötletekkel, amelyeket a hét során átültethetsz a gyakorlatba.

Jelentkezz most!

Várlak szeretettel.

További részletek itt:

http://igazabolszerelem.hu/programok/reszletek/42_magnes-kor_szerelemvon...
ugyfelszolgalat@igazabolszerelem.hu
36 20 935 4144

Elérhetőség
Előadó: 
Sarkadi Kriszta
Telefon: 
+36209354144
Beküldte: | 2011. márc. 19. szombat - 20:17

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre