Létezik módszer az örömteli élethez? _Access bars tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Létezik módszer az örömteli élethez? _Access bars tanfolyam

2016. jún. 05. 11:19
Kezdődik: 2016. jún. 05. vasárnap 11:19
, tanfolyam, Boldog Testben

Üdv Kedves Útkereső!

Hogy érzed Magad most? Tele vagy vágyakkal és elképzelésekkel, de valami visszahúz? Mindenre van forgatókönyved, sokat gondolkodsz? Gyere, pihenj meg egy kicsit! Mi lenne, ha előhoznád azt a képességed, hogy agyalás és az ismétlődő ördögi körön túl megláss további lehetőségeket, a nehézzé vált mintáid helyett válassz valami nagyszerűbbet?

Mi lenne, ha megismernél egy egyszerű és nagyszerű, működő eszközt arra, hogy minden helyzetben a Neked legjobb megoldást tudd könnyedén választani és végre tényleg megszabadulj az életedet nehezítő dolgoktól?

Meghívlak egy lehetőségre:
A tanfolyam során megismerkedünk az access bars® technikával, és azonnal alkalmazni is kezdjük: két feltöltő kezelést kapsz és adsz. A kezelés menete: kényelmesen fekve meghatározott pontokat érintünk a fejen, ezáltal oldódik a stressz, régi minták és blokkok, amik akadályozzák, hogy könnyed és szabad életet élj.

Oklevelet és könyvet is kapsz, így Te is kezelhetsz a tanfolyam után.
A befektetés Magadba: 54 000 Ft
Részletfizetés lehetséges, az ifjúságnak külön kedvezmény jár: 16-17 évesek féláron vehetnek részt, 15 éves kor alatt ingyenes, amennyiben kísérővel érkezik.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: csak akkor gyere, ha valóban készen állsz a változásra! A kulcs a Te kezedben van, a választás a Tiéd.
Ha valaki azt mondta volna nekem, mikor belekezdtem, hogy micsoda változások fognak történni az életemben (család, kapcsolatok, munka), nem hittem volna neki. Kérlek, Te se higgy el semmit, hanem gyere, és nézd meg, Neked mit adhat.

Bővebben a módszerről it találsz információt:
http://boldogtestben.blog.hu/2015/08/17/access_bars_893

Bejelentkezés: boldogtestben@gmail.com
A bejelentkezés a regisztrációt követő visszaigazoló e-mail megérkezésével válik érvényessé.

Várlak kíváncsian és örömmel.
Rita

Előadó: Boldog Testben


Kezdődik:
2016. jún. 05. vasárnap 11:19
Elérhetőség
Beküldte: | 2016. máj.. 31. kedd - 16:07

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre