Lélekszerelés Oskola - Somogyi Péter vezetésével | Önmegvalósítás.hu

Lélekszerelés Oskola - Somogyi Péter vezetésével

2010. okt. 23. 10:00
2010. okt. 24. 18:00
Kezdődik: 2010. okt. 23. szombat 10:00
, tanfolyam, Somogyi Péter

Mint az a lélekszerelés vagy a lélekszerelő címszó alatt már olvasható volt, a betegségeket lelki oldalukról közelítem meg. Véleményem szerint minden betegség, sérülés, lelki okok miatt következik be. Még a lábtörés is.
A földi élet olyan út számunkra, amelynek minél tökéletesebb teljesítéséhez, rengeteg segítséget kapunk. Rengeteg jelzés irányítana minket, hogy a helyes úton maradjunk, vagy megtaláljuk azt. Sajnos, rohanó világunkban nem vesszük észre a jeleket. Így mindig egy kicsit durvább formában találkozhatunk velük. A betegség egy olyan jel, amelyet már nem tudunk nem észrevenni. Persze a mai orvostudomány segítségével "szerencsére" csak a tünetekre figyelünk, így sokszor krónikus betegségre teszünk szert, sőt páran közülünk bele is halnak egyik, másik megoldatlan problémába.

Mire számíthatunk egy lélekszereléssel foglalkozó OSKOLÁBAN?

Rengeteg önismeretre. Istenre. Isten tenyerére. A vele való állandó, folyamatos kapcsolatra. A jelek felismerésének képességére.

Az energia kezelésére, szerelésre (gyógyításra), mindegy, hogy testi vagy lelki bajról van szó, látszólag. Teljes módszert tanulunk, arról, hogyan lehet a teljességben élve másokon segíteni.

Mindezt a hagyomány mentén, magyarságunk megismerésével együtt tesszük. Figyelve arra, hogy a feladatunkat, mint egyén és mint a közösség tagja is maradéktalanul elvégezzük. Az oskola 1,5-2 évig is eltarthat (10x2 nap, majd 10x1 nap). Rengeteget gyakorolunk majd, mert az Isten Tenyerén folytatott élet, folyamatos. A megéléséhez, erős hit és jó módszerű életmód szükséges.

A lélekszerelő képesítéshez, meghatározott számú sikeres szerelés és 3 vizsgaszerelés szükséges. Eléréséhez véleményem szerint minimum 3 év szükséges.

Megtanuljuk:

- a betegségek lelki okát felismerni,

- az életvezetési hibát eredményező szokásrendszert felismerni,

- ezeket a hibákat korrigálni,

- az étertestben keletkező hibát javítani,

- a pozitív változást állandósítani,

- ezek által a betegséget, ijedtséget, félelmet, szerelni (gyógyítani),

- a beteget új életpályára állítani,

- a beteg kezébe módszert adni, hogy önállóan is boldoguljon, betegségéből meggyógyuljon, vagy azt megelőzze, vissza ne essen.

Röviden egy állandó teljességgé és eszközzé válunk az Isten tenyerén, akiknek az a dolguk, hogy másokat is felsegítsenek maguk mellé. Az arra elhivatottságot érzők a szerelést, mint segítő tevékenységet is végezhetik. Ebben segítséget nyújtunk.

Fél évre a díj: 80000,-Ft + áfa Előleg: 40000,-Ft

3 félév és félévente 80000,- összesen: 240000,-

Előadó: Somogyi Péter


Kezdődik:
2010. okt. 23. szombat 10:00

Vége:
2010. okt. 24. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Előadó: 
Somogyi Péter
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2010. szep. 29. szerda - 13:50

Hozzászólások

0 hozzászólás