Lélekszerelés Oskola /leendő lélekszerelők részére/ | Önmegvalósítás.hu

Lélekszerelés Oskola /leendő lélekszerelők részére/

2008. okt. 25. 10:00
2008. okt. 26. 18:00
Kezdődik: 2008. okt. 25. szombat 10:00
, tanfolyam, Somogyi Péter

Sokan közülünk azzal a késztetéssel élnek a világban, hogy segíteniük kell embertársaikon. Egyszerűen, látják a bajt, és segítenek a megoldásában, ha tehetik.

A segítés egyik, általam képviselt formája a lélekszerelés.
"Lélekszerelés" - útmutató az élethez

Hiszem, hogy lelki egészségünk, meghatározza ittlétünk minőségét és hosszát. Meggyőződésem, sőt sok-sok "kezelés" után elmondhatom, tapasztalatom, hogy minden betegségnek lelki oka van.

A betegség egy jelzés. A földi élet egy olyan út számunkra, amelynek minél tökéletesebb teljesítéséhez, rengeteg segítséget kapunk. Rengeteg jelzés irányítana minket, hogy a "helyes" úton maradjunk, vagy megtaláljuk azt, ha hagynánk. Sajnos, rohanó világunkban nem vesszük észre a jeleket. Így mindig egy kicsit durvább formában találkozhatunk velük. A betegség egy olyan jel, amelyet már nem tudunk nem észrevenni. Persze a mai orvostudomány segítségével "szerencsére" csak a tünetekre figyelünk, így sokszor krónikus betegségre teszünk szert, sőt páran közülünk bele is halnak egyik, másik megoldatlan problémájukba.

Az hogy hol, milyen betegség jelentkezik, egyértelművé teszi a probléma forrását. A fizikai tünetmentesítés mellet, a lelki okok korrigálása a gyógyulás záloga. Amennyiben a lelki okok nem szűnnek meg, a betegség újra és újra jelentkezik, sok esetben súlyosabb formában.

A "SZERELÉS" során - így neveztem el a beszélgetés és konzultációs folyamatot - ezt a lelki okot derítjük fel. Megállapítjuk a kialakulásának az okát. Azután korrigáljuk, mind energetikailag, érzelmileg és tudatosan. Ezek a korrekciók pedig, gyógyuláshoz vezetnek.
A probléma feltárás alapját képezik a segítségre szoruló tudattalanjából eredő információk, míg a megoldásban a magyar hagyomány is jelentős szerepet játszik.

A hozzám látogató, útmutatást, módszert kap, amely segítségével önállóan képes problémáinak kiderítésére és megoldására.

"A szerelés (gyógyítás) sikere azon múlik, hogy milyen mértékben tudjuk meghívni a Teremtőt, az Úristent, vagy valamelyik képviselőjét a tevékenységünkhöz."

Pár példa, hogy miről is fogunk tanulni az oskolában:

-betegségek lelki okainak feltárása
-életvezetési tanácsadás
-szenvedélybetegségek kezelése
-párkapcsolati problémák megoldása
-gyermeknevelési tanácsok (hiperaktivitás, koncentráció)
-gyermekbetegségek lelki okainak kezelése, oldása ...

Az első félév tervezett időpontjai:

október 4-5.
október 25-26.
november 15-16.
december 6-7.
A képzés 1 éves díja 120.000,-Ft. A két félév külön fizethető. (60-60 ezer forint)

Tíz hétvégi foglalkozást foglal magába (20nap).

Előadó: Somogyi Péter


Kezdődik:
2008. okt. 25. szombat 10:00

Vége:
2008. okt. 26. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. szep. 30. kedd - 20:19

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre