Lélekszerelés Oskola | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Lélekszerelés Oskola

2009. okt. 17. 10:00
2009. okt. 18. 18:00
Kezdődik: 2009. okt. 17. szombat 10:00
, tanfolyam, Somogyi Péter

Mint az a lélekszerelés vagy a lélekszerelő címszó alatt már olvasható volt, a betegségeket lelki oldalukról közelítem meg. Véleményem szerint minden betegség, sérülés, lelki okok miatt következik be. Még a lábtörés is.
A földi élet egy olyan út számunkra, amelynek minél tökéletesebb teljesítéséhez, rengeteg segítséget kapunk. Rengeteg jelzés irányítana minket, hogy a helyes úton maradjunk, vagy megtaláljuk azt. Sajnos, rohanó világunkban nem vesszük észre a jeleket. Így mindig egy kicsit durvább formában találkozhatunk velük. A betegség egy olyan jel, amelyet már nem tudunk nem észrevenni. Persze a mai orvostudomány segítségével "szerencsére" csak a tünetekre figyelünk, így sokszor krónikus betegségre teszünk szert, sőt páran közülünk bele is halnak egyik, másik megoldatlan problémába.

Mire számíthatunk egy lélekszereléssel foglalkozó OSKOLÁBAN?

Rengeteg önismeretre. Istenre. Isten tenyerére. A vele való állandó, folyamatos kapcsolatra. A jelek felismerésének képességére. Az energia kezelésére, szerelésre (gyógyításra), mindegy, hogy testi vagy lelki bajról van szó, látszólag. Teljes módszert tanulunk, arról, hogyan lehet a teljességben élve másokon segíteni. Mindezt a hagyomány mentén, magyarságunk megismerésével együtt tesszük. Figyelve arra, hogy a feladatunkat, mint egyén és mint a közösség tagja is maradéktalanul elvégezzük.

Az oskola 1,5-2 évig is eltarthat (10*2 nap, majd 10*1 nap). Rengeteget gyakorolunk majd, mert az Isten Tenyerén folytatott élet, folyamatos. A megéléséhez, erős hit és jó módszerű életmód szükséges. A lélekszerelő képesítéshez, meghatározott számú sikeres szerelés és 3 vizsgaszerelés szükséges. Eléréséhez véleményem szerint minimum 3 év szükséges.

Megtanuljuk:
- a betegségek lelki okát felismerni,
- az életvezetési hibát eredményező szokásrendszert felismerni,
- ezeket a hibákat korrigálni,
- az étertestben keletkező hibát javítani,
- a pozitív változást állandósítani,
- ezek által a betegséget, ijedtséget, félelmet, szerelni (gyógyítani),
- a beteget új életpályára állítani,
- a beteg kezébe módszert adni, hogy önállóan is boldoguljon, betegségéből meggyógyuljon, vagy azt megelőzze, vissza ne essen.

Röviden egy állandó teljességgé és eszközzé válunk az Isten tenyerén, akiknek az a dolguk, hogy másokat is felsegítsenek maguk mellé.
Az arra elhivatottságot érzők a szerelést, mint segítő tevékenységet is végezhetik. Ebben segítséget nyújtunk.

Fél évre a díj: 70000,-Ft
Előleg: 30000,-Ft

Előadó: Somogyi Péter


Kezdődik:
2009. okt. 17. szombat 10:00

Vége:
2009. okt. 18. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2009. okt. 15. csütörtök - 17:53

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre