A lélek útja - Telihold meditációs sorozat: A szív hangja - 2012.01.09. | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

A lélek útja - Telihold meditációs sorozat: A szív hangja - 2012.01.09.

2012. jan. 09. 18:30
Kezdődik: 2012. jan. 09. hétfő 18:30
Budapest, workshop, Navnihal Kaur

Amikor telihold idején gyakorlunk, meditálunk, jó esélyünk van arra, hogy megtisztítsuk belsőnket: az elmét, a tudatot, az egót és az érzelmeket. Kapcsolódj hozzánk ezeken a különleges estéken, hogy megtapasztald a jóga, a Gong és a közösség felemelő erejét.

A szív hangja - 2012.01.09.

A tél beköszöntével a természet elcsendesedik, megpihen, erőt gyűjt. Ez az időszak arról szól, hogy még inkább befelé figyeljünk és meg merjük hallani a belső hangunkat.

Minden belégzés kilégzéssel kezdődik. Hogy nyitottá válj az Új Év, a Vízöntő kor lehetőségeinek befogadására, olyan dolgokat is le kell engedned, amikhez annak ellenére ragaszkodsz, hogy már nem szolgálják fejlődésedet.

a lélek útja - telihold meditációs sorozat

“Az imánál az elme egyhegyű és az ember a Végtelenhez szól.

A meditációnál az elme teljesen tisztává és befogadóvá válik és a Végtelen szól az emberhez.”

“Áldottak azok akik másokat szolgálnak, ők azok akik megtalálják a Mennyországot a Földön”

Yogi Bhajan

Oszd meg a boldogságod és nézd ahogy növekszik! Oszd meg az áldásod és nézd ahogy szaporodik! Engedd, hogy a szíved mások szívét szólítsa meg. Szolgálj, szeress, növekedj! Így megláthatod a Mennyet a Földön kibontakozni.

Csatlakozz hozzánk ezen az estén és hagyd, hogy a Mantra és a Shabad Guru gyógyító rezgése elvigyen az Én dalához, a benned élő igaz hanghoz! Hagyd, hogy az önértékelésed átformáló munkája megadja a bátorságot, hogy kiállj ezért a dalért és a saját életedet ebből az eredendő ritmusból éld. Ez az este lehetőséget ad arra, hogy tudatosságunk és szabadságunk megélésével a legmélyebben megértsük, szeressük és gyógyítsuk önmagunkat. Az élet sebeinek begyógyítása megnyit az élet bősége felé, hogy készek legyünk arra, hogy nyitott szívvel szolgáljuk magunkat és másokat.

Rövid, intenzív kundalíni jóga krija, pranajáma, mantrák zengetése után az estet Gong meditációval és a “Szív hangja” körmeditációval zárjuk. Végighaladva a testen, az elmén túl a lélek lényegéig hatolunk. A fény, a hang, rezgés, energia. A mantrák arra emlékeztetnek bennünket, hogy az egész Univerzum a hangból, a rezgésből áll. Zengetésük által egy magasabb szintű Tudatosságra hangoljuk magunkat. A Gong egy szent küszöb. Egy kapu, ami a véges és végtelen én megtapasztalását köti össze. A hang amit kibocsát a végtelen első mozdulata, egy csodálatosan felerősített vibrálás.

Most megtapasztalhatod, mit mondanak a jógik az emberi testről. Hogy valóban olyan, mint egy nádikból felépített csodálatos hangszer, amik úgy teszik lehetővé a gyógyulás és az energia áramlását a testben, mint a vízesés zubogása.

Ismerd meg és nyisd meg a csatornáidat, hogy együtt haladhass a kozmikus áramlással és kövesd a lelked útját a Világegyetemben!

Sok szeretettel várunk, akár előzetes jóga tapasztalat nélkül is Téged és barátaidat erre a különleges estére!

Időpont: 2012.január 09.

18:30 - 21:00

Helyszín: Sziddhárta Közösségi Ház

VI. Andrássy u. 98. fsz. (Juhar terem)

Részvételi díj: 3000 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Bővebb információ:

info@shaktijoga.hu

Előadó: Navnihal Kaur

Helyszín:
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, Andrássy 98
Földszint, Juhar terem
Térkép

Kezdődik:
2012. jan. 09. hétfő 18:30

Helyszín:

Sziddhárta Közösségi Ház
Andrássy 98 Földszint, Juhar terem
Budapest
Elérhetőség
Telefon: 
+36702326624
Beküldte: | 2012. jan. 02. hétfő - 12:46

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre