LEHET-E BOLDOGSÁGOT TEREMTENI?Blokkok kiürítése ÉLETET AKTIVÁLÓ PONTOK, BAR-OK A FEJEN | Önmegvalósítás.hu

LEHET-E BOLDOGSÁGOT TEREMTENI?Blokkok kiürítése ÉLETET AKTIVÁLÓ PONTOK, BAR-OK A FEJEN

2013. szep. 15.
Kezdődik: 2013. szep. 15. vasárnap 10:00
, tanácsadás, TÓth Mária

Aki péntekig lefoglalja vasárnapra az időpontot 2000 Ft kedvezményt adunk ezen a héten az árból.
Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod a Barst, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Egy finom, non-invazív, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy Te és a tested is megszabaduljon minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől.

A technika a fejen található 32 pont érintésén alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad.

A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat – egészen könnyedén.

Emlékszel arra, amikor utoljára voltál gondtalan, ellazult, és vigyáztak rád? Lehet, hogy túl régen volt már, amikor gondoskodást és kedvességet fogadtál el mindenféle bírálat nélkül a tested vagy a lényed számára?

… Tudtad, hogy a fejeden 32 olyan pont van (Bar-ok), amelyek gyengéd érintése könnyedén és egyszerűen feloldja mindazt, ami nem engedi meg neked, hogy elfogadj?

Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, elképzeléseket, hiedelmeket, érzelmeket és fontolgatásokat, amelyeket elraktároztál életed során. Itt egy lehetőség, hogy mindezektől megszabadulj!

A kezelés egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, ami minden korlátozást töröl az élet különféle területein, ha készek vagyunk a változásra. Az életed mekkora részét töltöd azzal, hogy „teszed a dolgod”, nem pedig azzal, hogy elfogadj?

Feltűnt már neked, hogy az életed nem egészen úgy néz ki, ahogy elképzeled? Pedig mindened meglehet ám, amire csak vágysz (és még több is!), amennyiben hajlandó vagy sokkal többször elfogadni, és mondjuk kevesebbszer „tenni a dolgod”!

Az elfogadás vagy a Bar-ok megtanulása lehetővé teszi ezt, és még az általad elképzeltnél is sokkal többet!

A Bar-ok futtatása már ezreket hozzásegített ahhoz, hogy változtassanak testükön és életüknek különböző kérdéses aspektusain, így például: alvás, egészség és testsúly, pénz, szex és párkapcsolat, szorongás, stressz és még rengeteg más!

A facebookos oldalunkon jobban látszik a kép,a pontokkal mit lehet feloldani:
https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608

Előadó: TÓth Mária


Kezdődik:
2013. szep. 15. vasárnap 10:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36305497750
Beküldte: | 2013. szep. 09. hétfő - 20:31

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre