Küldetés Iránytű tréning | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Küldetés Iránytű tréning

2012. febr. 25. 09:00
Kezdődik: 2012. febr. 25. szombat 09:00
Budapest IX. ker., , tanfolyam, Dr. Stenger Györgyi

Felmerült-e már benned, hogy nem azt csinálod, amit szeretsz? Érezted már, hogy TE is többre születtél vagy még keresed a helyed a világban? Csodálod-e azokat az embereket, akik küldetésük által vezérelve élnek?

A legtöbb embernek nincs küldetéstudata. Helyette foglalkozása, karrierje van. Iskolába jár vagy dolgozik. A küldetés valahol lényed legmélyén rejtőzik, és csak belülről ismerheted meg.
Ha Téged is foglalkoztatnak ezek a gondolatok és kapcsolatba akarsz kerülni legmélyebb értékeiddel, vágyaiddal, képességeiddel, gyere el KÜLDETÉS IRÁNYTŰ tréningünkre!

A Küldetés iránytű program két hétvége alatt, illetve az azok közötti önálló belső munka egy hónapos időszakában az NLP segítségével felfedezheted küldetésedet, és ha már ismered, továbbfejlesztheted, finomíthatsz rajta.

Ha ismered a küldetésed, a saját céljaidat követed, örömmel tölt el a folyamat és a végeredmény egyaránt. Életutad olyan szenvedéllyel tárul eléd, amely lényed minden idegszálát energiával tölti fel.

Miután megérintett küldetésed, érdemes elgondolkodni rajta, hol is tartasz most. A tréning első hétvégéje után ideje megvizsgálnod szerepeidet, hogy rendelkezel-e minden olyan szereppel, amely szükséges, hogy meg is tudd valósítani küldetésed. A szerepeid vizsgálata önálló munka. Majd egy hónapod lesz rá, hogy sorra vedd kapcsolataidat – munkádat, családodat, barátaidat - és megvizsgáld őket külön-külön, hogy kinek milyen szerepe van most az életedben és kinek milyen szerepet szánsz küldetésedben. Ki az, aki támogat és ki az, aki korlátoz?

Csak akkor tudsz továbblépni és haladni küldetésed felé, ha alapos munkát végzel, és már tudod, hogy milyen szerepeid támogatnak vagy korlátoznak, és azt is tudod, hogy milyen szerepek hiányoznak, amelyek feltétlenül szükségesek küldetésed teljesítéséhez. E belső utazás időszakában Sághy Margit mester coach-unk és segítő leveleink kísérnek, hogy úton tartsanak és elkészülj a szerep-mátrixokkal, amelyekben értékeled, hogyan érvényesülnek értékeid szerepeidben, s amely számtalan ötletet ad a továbbfejlődésre.
Az önálló munkát követően elérkezik az idő, hogy küldetés vezérelt célokat tűzz ki. Ha hiányoznak szerepek a megvalósításhoz, új szerepeket alakíthatsz ki a küldetés vezérelt célkitűzés eszközével. (Ha a küldetés vezérelt célkitűzés és a klasszikus NLP célkitűzés között zongorázni tudnánk a különbséget, Kocsis Zoltánok és Ránki Dezsők lennénk.) Ellenállhatatlanul vonzó céljaidhoz akciótervet készíthetsz és még arra is gondoltunk, ha véletlenül csüggednél…

Akik már felfedezték küldetésüket ezzel a módszerrel, a következőkről számolnak be:

„Amióta rész vettem a Küldetés iránytű programon, azóta energikusabban élem a mindennapjaimat. A munkámban sokkal később érzem a fáradságot és még több figyelemmel és szeretettel tudok az emberek felé fordulni. Valahogyan erőteljesebbek az előérzeteim, intuícióim és tisztábbá tudtam tenni a kapcsolataimat másokkal. A kevésbé energiadús szakaszaim pedig sokkal rövidebbek és hamarabb nyilvánvalóvá válik számomra mind a saját felelősségem, mind az a lépés ami kivezet ebből az állapotból. A létrehozott örömkollázs és küldetés kisfilm annyira erőteljes, hogy könnyen tudok a segítségükkel erőforrásos állapotba kerülni.”

rmargo.hellinger@gmail.com

A Küldetés Iránytű az NLP Akadémia Kft. Felnőttképzési Akkreditáló Testület által PL-5358 lajstromszámon akkreditált programja.

Előadó: Dr. Stenger Györgyi

Helyszín:
Corvin Hotel, Főnix terem
Budapest IX. ker., , Angyal u. 26.
Térkép

Kezdődik:
2012. febr. 25. szombat 09:00

Helyszín:

Corvin Hotel, Főnix terem
Angyal u. 26.
Budapest IX. ker.,
Elérhetőség
Telefon: 
+36309198280
Beküldte: | 2012. febr. 13. hétfő - 21:26

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre