Kreatív Spirituális Felszabadítás alaptanfolyam | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Kreatív Spirituális Felszabadítás alaptanfolyam

2013. aug. 23. 10:00
2013. aug. 25. 17:00
Kezdődik: 2013. aug. 23. péntek 10:00
, tanfolyam, Kabany Csilla

A több napos alaptanfolyam pontos időponti beosztása:
augusztus 23-24-25. (mindhárom nap 10-17 óráig)

Milyen hasznod származik a Kreatív Spirituális Felszabadítás (KSF) alaptanfolyamból?

- Amellett, hogy megtanulsz Felső Éneddel, illetve a Forrással kommunikálni, hipnózis nélkül, egyszerűen tudod feltárni a tudatalatti blokkokat, és gyengéd módon vizsgálhatod meg, és tisztíthatod az előző életből jelen életedre hatással lévő blokkokat.
- Megtanulod milyen energiakapukra, -szivárgásokra kell odafigyelni, ellenőrizni, és hogy ez miért olyan fontos.
- Már az alaptanfolyami gyakorlatok során számos felismerésre teszel szert, és a tanfolyam ideje alatt rengeteg blokk és tudatalatti ismétlődő program tisztul.
- Gyakoroljuk azt is, hogyan lehet az ego befolyását csökkenteni: Nagyon fontos: nem elnyomjuk az ego-t, csak megtanuljuk, hogy az ego teret adjon a Felső Énnek, szeretetnek, Kreatív Forrásnak, hogy velük kiépíts egy hatékony együttműködést, amelynek eredményeképpen az élet minden területén sikert arathatsz.
- Megtudhatod azt is, milyen módon tudsz nemcsak Felső Éneddel, hanem tudatalattiddal is hatékonyan együttműködni
- Kreatív gyakorlatokat és játékos elemeket tanulsz meg beépíteni az önismeretbe, így élvezetté válik az az út, amelyen haladsz.
- Alapszinten megtanuljuk hogyan tudsz másoknak lelki segítséget nyújtani.
- Otthonod, munkahelyed és bármely más helyiség energiáit tudod tisztítani, hiszen ha hiszed, ha nem, a helyiségek energiája bizony hatással van ránk. Gondolj csak arra, van olyan hely ahol szívesen tartózkodsz, van ahol nem, és tudatosan nem mindig találsz rá magyarázatot.
- A kreatív gyakorlatok beindítanak benned egy olyan folyamatot, amely segít abban is, hogy látóköröd szélesedjen, és az emberekkel való kapcsolatod a kölcsönös győztes-győztes megoldáson alapuljon.
- Egyszerű hétköznapi elemekkel kapcsoljuk össze a lelki megerősítéseket annak érdekében, hogy a mindennapi életbe minél hatékonyabban, teljes mértékben beépüljön a pozitív programozás, és immár az szolgáljon életed alapjául.

A tanfolyam elvégzése után természetesen van lehetőség konzultációra, gyakorlóórákra is, tehát folyamatosan segítek neked a gyakorlási idő alatt is, igény szerint.

Az általam kiírt időponttól eltérően külön egyeztetés alapján, más időpontban is részt vehetsz a tanfolyamon, de ezt az igényedet kérlek időben jelezd. A tanfolyamon nemcsak személyesen, hanem skype-on keresztül is részt vehetsz.
Bővebben a www.spiritualislelek.hu oldalon találsz információkat.

Előadó: Kabany Csilla


Kezdődik:
2013. aug. 23. péntek 10:00

Vége:
2013. aug. 25. vasárnap 17:00
Elérhetőség
Előadó: 
Kabany Csilla
Telefon: 
+36303972439
Beküldte: | 2013. aug. 01. csütörtök - 19:17

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre