Kreatív Nyílt Est - kreatív lelki oldásokról | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Kreatív Nyílt Est - kreatív lelki oldásokról

2013. márc. 12. 18:00
Kezdődik: 2013. márc. 12. kedd 18:00
Budapest. XIII. ker., előadás, Kabany Csilla

Kreatív Nyílt Est 2013. március 12-n kedden 18.00-20.15 óráig - előadások kreatív lélekoldó eljárásokról
A Kreatív Nyílt Est keretében az alábbi módszerekről kapsz információkat, és bátran kérdezhetsz is az előadóktól:

18-19 óráig Baranyai Márta: "Varázsolj képet a Tudatalattidból" című előadásán és interaktív foglalkozásán vehetsz részt:...Sokszor ha éppen telefonálunk, beszélgetünk, vagy bármi másra figyelünk...és közben papír-ceruza van mellettünk, önkéntelenül elindul a kezünk: akaratunktól - tudatunktól függetlenül életre kel a rajzeszköz, sokféle furcsa "irka-firkát" alkotva...igen, alkotva, mert ezek a kis rajzok a tudatalattink alkotásai, melyekre még készítőjük is külső szemlélőként tekinthet. A Kreatív Nyílt Esten lehetőség nyílik hasonló módon "tudatalatti rajzot" alkotni, miközben figyelmünket az előadóra koncentráljuk, aki elmeséli saját élményeit, melyek végeredménye egy különleges festménysorozat - mely a helyszínen megtekinthető.
Ezt követően interaktív foglalkozás keretében megnézzük a született tudatalatti rajzocskákat. Aki szívesen mutatja meg és beszélget róla, annak a csoporttal néhány mondatban közösen "festménnyé képzeljük" tudatalattija művét.
Aki szeretné, annak lehetősége lesz az előadást tartó képzőművész közreműködésével közösen festményt alkotni a rajzából a későbbiekben - egyéni konzultáció alapján!
E festmény lényege, minden egyes résztvevő saját tudatalattijának - lelkének képi megjelenítése...ezért egyedi és személyre szóló, mert saját lelki alkotását láthatja otthona falán! Ezen felül különlegességnek számít még a művész saját fejlesztésű, speciális Genius-díjas anyaghasználata és az eljárás: a parafa-olaj technika.

A csoportos foglalkozás végén az ott született rajzokat egy kis képkeretbe helyezzük, melyet mindenki hazavihet - máris egy saját kis műalkotást birtokolva!"A fizetendői díj: képkeret ára: 500,-Ft/ db + 500-Ft bérleti díj hozzájárulás, tehát ha mindkét előadáson szeretnél itt lenni, összesen: 1.000-Ft/fő

19:10-20.15-ig a Kreatív Spirituális Felszabadításról (KSF) szóló előadást tart Kabany Csilla, a módszer kifejlesztője, és oktatója - játékos elemekkel, minigyakorlatokkal fűszerezve. Az elme kreatív gondolkodását ösztönző előadáson előtérbe kerül a kreatív gondolkodás és hozzáállás fejlesztésének jelentősége.
Néhány játékos gyakorlat segítségével iránymutatást is ad a résztvevőknek. Tudtad, hogy a kreativitásnak a művészet, csupán egy szelete?
Kabany Csilla, KSF-szakember, és oktató említést tesz még a kreatív gondolkodás hétköznapi életben betöltött fontos szerepéről, illetve mesél halálközeli élményéről is.

Mi köze a spiritualitásnak a kreativitáshoz? Erre is választ kap az érdeklődő

A Kreatív Spirituális Felszabadítás módszer születésének történetét elolvashatja a www.spiritualislelek.hu oldalon, arról, ami nem szerepel a weboldalon az előadáson lesz szó.
A két előadás közt 15 perc szünetet tartunk és teával pici rágcsálnivalóval vendégelünk meg, de ha gondolod te is hozhatsz magaddal valamilyen finomságot.

Ha szeretnél részt venni az előadáson, kérlek küldj egy mailt a kabany.csilla@gmail.com címre, vagy hívj a +36 30 39 724 39-es számon SMS-ben vagy telefonon. Kapcsolat menüben közvetlenül is írhatsz a számomra.
Jelezd kérlek a jelentkezésnél azt is, hogy csak az egyik előadásra jönnél, és ha igen melyikre, vagy mindkettőn szeretnél -e részt venni.

Jelentkezési határidő: március 11. hétfő

Helyszín: Budapest, XIII. ker. Gyermek tér (az érdeklődőkkel a bejelentkezés után, Kabany Csilla, a Forrás Lélekfelszabadító Központ vezetője egyezteti a házszámot) Kérlek a jelentkezésnél tüntesd fel, hogy egyedül szeretnél -e jönni, vagy hozol magaddal valakit. A létszám korlátozott, ezért arra kérlek, hogy ha valami miatt mégsem jössz te, vagy a partnered SMS-ben, vagy telefonon jelezd felém. Kérlek ezt tartsd be, hiszen hiába küldesz e-mailt, ugyanis nem minden nap van időnk az e-maileket böngészni. Köszönöm!
A Kreatív Nyílt Esten csak bérleti díj hozzájárulást kérünk, ez 500-,Ft/fő, amelyet a program kezdete előtt kell befizetni. Abban az esetbe viszont, ha a festőnő előadásán is részt veszel, neki még plusz 500-Ft a képkeret ára a bérleti díj hozzájáruláson felül. Kérlek, lehetőleg pontos összeget hozz magaddal.Ha mindkét programra jössz, akkor kérlek legkésőbb 17.45-re légy a helyszínen, hogy pontosan tudjuk kezdeni az Estet.
Ha csak a 19.10-kor kezdődő programra jössz, akkor legkésőbb 19.05-re érj ide. Köszönöm a megértésedet!Szeretettel várunk minden kedves jelentkezőt!

Kabany Csilla

A Kreatív Nyílt Est házigazdája

www.spiritualislelek.hu

Előadó: Kabany Csilla

Helyszín:
Budapest. XIII. ker., Gyermek tér
Térkép

Kezdődik:
2013. márc. 12. kedd 18:00

Helyszín:

Gyermek tér
Budapest. XIII. ker.
Elérhetőség
Előadó: 
Kabany Csilla
Telefon: 
+36303972439
Beküldte: | 2013. márc. 08. péntek - 10:06

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre