Kötődések elengedése - önismereti gyakorlás | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Kötődések elengedése - önismereti gyakorlás

2012. jún. 09. 10:00
2012. jún. 09. 18:00
Kezdődik: 2012. jún. 09. szombat 10:00
Budapest, workshop, Huszti Sándor

Szenvedsz a kötődéseidtől? Nehezen tudod elengedni a régi kapcsolataidat? Kötődsz a volt párodhoz? Előbb-utóbb minden kötődés szenvedéshez vezet, fájdalmat okoz, akár a gyermekedhez, szüleidhez, szeretteidhez kötődsz, akár a vágyaidhoz, terveidhez, tárgyakhoz, vagy vagyonhoz ragaszkodsz.
Pedig a kötődések elengedésének van egy hatásos módszere, amelyet ha megtanulsz, képes leszel olyan mély kötődéseket is elengedni, amelyeket eddig csak elfojtani tudtál, mert annyira fájt!

Ezt a módszert fogjuk az önismereti gyakorlás napon elsajátítani, gyakorolni és minden apró trükkjével együtt, napi szinten használható képességgé fejleszteni!

Ha megnézed, a szenvedéseid egyik fő oka az, hogy nem tudod elengedni a dolgokat akkor, amikor eljön az ideje. Tovább kapaszkodsz beléjük, mintha így akarnád megőrizni az örökkévalóságig őket, mert még nem kaptál meg mindent belőlük, amire és amennyire vágytál.
Pedig ami elmúlt, az elmúlt, és még a "kötődésnek" hívott önbecsapással sem hozható vissza!

Vajon miért maradunk le ennyire az életről? Miért nem addig élvezzük ki a kapcsolatot, amíg van? Hogyan lehetne úgy kapcsolódni a világhoz, hogy ne alakuljon ki bennünk kínző kötődés, amely később szenvedést szül?
Ezekre és hasonló kérdésekre kaphatsz választ, ha eljössz az Önismereti gyakorlásra. 

A programon önismereti előadások, beszélgetések és meditáció gyakorlás segítségével haladunk, valamint válaszolok a felmerülő kérdésekre. Először is megbeszéljük, hogy kinek hol van kötődése az életében, emögött milyen hiány, beteljesületlenség áll és azt hogyan lehetne rendbe tenni?
Ezután elvégezzük a megoldáshoz vezető meditációt, belső gyakorlatot, megbeszéljük és kielemezzük az eredményeket, így haladunk tovább és tovább a kötődés teljes feloldása felé.

A program ára: 5000 Ft.

Az önismeret alapjait addig is elsajátíthatod a Sirály csomagokból.

Szeretettel várlak az Önismereti gyakorlásra!
Huszti Sándor

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Budapest, 1073, V. ker. Havas u. 2. 2/12.
10-es csengő
Térkép

Kezdődik:
2012. jún. 09. szombat 10:00

Vége:
2012. jún. 09. szombat 18:00

Helyszín:

V. ker. Havas u. 2. 2/12. 10-es csengő
Budapest 1073
Elérhetőség

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2012. máj.. 18. péntek - 16:37

Hozzászólások

1 comment posted
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Miért fontos a régi párkapcsolataink elengedése?
2012. június 03. vasárnap, 2:39 | Huszti Sándor -...

Egy mai levelezésben fogalmazódtak meg az alábbiak:

Miért fontos a régi (pár)kapcsolataink elengedése?

1. Egy új kapcsolat befogadásához szabadnak kell lenned. A lehető legtöbb mély kötődést el kell engedni, különben csak félig tudsz benne lenni a kapcsolatban, de Te is csak a felét kapod meg mindannak, amit a másik nyújthat!

2. Ráadásul, amíg nem engedted el a régit, addig biztosan nem is tanultál meg mindent abból a kapcsolatból, így jó eséllyel vonzol be ugyanolyan problémájú kapcsolatot.

3. Amíg nem dolgoztad fel a kötődésed elvesztését (ez lenne a gyász), addig belül biztosan félni fogsz egy új, mély kapcsolódástól, hiszen abba is az elvesztés, fájdalom lehetőségét vetíted belé. Így viszont vagy nem tudsz bevonzani új kapcsolatot, vagy olyat kapsz ki, amelyikben a félelmed beteljesedhet, vagyis elveszítheted azt és szenvedni fogsz tőle!

Feliratkozás Hírlevélre