Kismama jóga | Önmegvalósítás.hu

Kismama jóga

2014. szep. 02. 12:16
Kezdődik: 2014. szep. 02. kedd 12:16
Szentendre, tanfolyam, Mátai Judit

Szeretettel várlak kismama jóga óráimra, ahol a várandósság igényeihez igazított gyakorlatokkal segítjük tested-lelked ráhangolódását erre az időszakra és készítjük fel a szülésre.
Erősítjük a gerincet, hátizmokat, a gátizmokat, sokat dolgozunk a csípő területén, javítjuk a keringést. A légzőgyakorlatok nem csak a várandósság különböző problémáiban használnak, hanem a tudatosan megélt szüléshez is nélkülözhetetlenek.
Minden alkalommal stresszoldó technikákkal, relaxációval, jóga nidrával segítjük megteremteni a baba optimális fejlődéséhez szükséges nyugalmat, kiegyensúlyozottságot.
A kismama jóga egyben közösségi élmény is, hiszen támogató, női körben élheted át nőiséged kibomlásának egyik legnagyobb élményét a praktikus információk és a finom energiák szintjén is.
A kismama jóga azon túl, hogy a mama és baba jóllétéről is szól, segíti a minél korábbi kapcsolatfelvételt, egymásra hangolódást is.
A kismama jógát azok is nyugodtan végezhetik, akik korábban nem jógáztak, a 14. héttől. Az első trimeszterben légző és relaxációs gyakorlatok végzése javasolt.
Helyszínek: Leányfalun a Faluházban és Szentendrén.
A kismama jóga aktuális időpontjairól, pontos helyszínekről, a honlapomról, ill. az alábbi elérhetőségeken keresztül értesülhetsz.
Mátai Judit kismama- és baba mama jógaoktató
www.jogatermeszetesen.hu
Tel.: +36 30 338-9673, E-mail: matai.judit@gmail.com

Előadó: Mátai Judit

Helyszín:
Szentendre

Kezdődik:
2014. szep. 02. kedd 12:16

Helyszín:

Szentendre
Elérhetőség
Beküldte: | 2014. szep. 02. kedd - 12:22

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre