Képességfejlesztés, stresszoldás - One Brain tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Képességfejlesztés, stresszoldás - One Brain tanfolyam

2014. okt. 17. 10:00
2014. okt. 21. 16:00
Kezdődik: 2014. okt. 17. péntek 10:00
Budapest, tanfolyam, Széplaki Viki

Tudod, hogy mit kéne, de mégse tudod megtenni?
Nem csak a diszlexia = képességzavar. Ide tartozik bármi, amiről tudjuk - akár utólag, akár előre, vagy közben -, hogy mit, ill. hogy kéne csinálni, de mégse tudjuk megtenni. Céljaink között agyunk jobb teljesítőképessége, összehangoltsága mellett, talán még fontosabb az érzelmek és következményeik hatékonyabb kezelése, és persze a különféle képességzavarok (alvászavarok, diszlexiák, figyelemzavarok, mozgáskoordináció…) oldása is.
Többek között az ilyen esetekben segíthet a One Brain módszer. Ha szeretnél minél teljesebb eszköztárat kapni a mindennapjaid megkönnyítéséhez, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe a következő One Brain tanfolyamot, mely 2014.10.17-21. között indul a Harmónizálás Képességkibontakoztató Központban.
A kineziológia One Brain ága egy tudományosan megalapozott, pedagógiai, pszichológiai és természetgyógyászati eszközöket használó, képesség, készség- és személyiségfejlesztő módszer.

Az egymásra épülő One Brain tanfolyamok közül az első 3 tanfolyam rád fókuszál. Segít, hogy felismerhesd és félresöpörhesd a Tudatosságodat, Kiteljesedésedet akadályozó tényezőket, ezáltal egyre jobban érezd magad és egyre közelebb kerülj ahhoz, amit valóban szeretnél.
A következő 3 szint hozzásegít, hogy még hatékonyabban támogathasd magadat és másokat is a testi-lelki-szellemi kiteljesedésben, a mindennapi kiegyensúlyozottság elérésében.

Az említett 6 szint témái picit bővebben:
1. a stresszokok felderítésének és oldásának módszerei, alap eszközei
2. képességfejlesztő gyakorlatok, elvárások okozta stressz oldása...
3. testi jellegzetességeink, hitrendszerünk és viselkedésmódunk összefüggései – ezáltal jobban megértjük magunkat és másokat is.
4. a Bach virágterápia alkalmazása az izomteszteléssel ötvözve, szimbólumok, csakrák kiegyensúlyozása, az érzelmek és a test összefüggései
5. Arc- és testalkati jegyek, melyek megmutatják az emberek viselkedési mintáit, érzéseit; a kommunikációs hatékonyság fejlesztése
6. a fájdalommal összefüggő viselkedési minták, HKO 5 elem rendszere, meridiánok és kapcsolódó izmok, generációkon áthúzódó problémák oldása.

Október 17-21. között az első két szinttel kezdünk, majd körülbelül 2 havonta haladunk tovább 1-1 szintet előrébb lépve.

Az első két modulban ismertetett technikák mindannyiunk életét megkönnyítik. Segítik
- mindennapos feszültségeink oldását,
- figyelmünk,
- koordinációs képességünk fejlesztését;
- jobb és bal agyféltekénk összehangolását;
- a tanulás megkönnyítését akár magunk, akár gyermekeink számára;
- előadások megtartását...

Képzési díj (központilag meghatározott, és a regisztrációs díjat is tartalmazza):
One Brain 1. (Október 17-18.): 30.000.- Ft + 3.500 Ft jegyzet
One Brain 2. (Október 19-21): 45.000.- Ft + 3.500 Ft jegyzet
Az összeg tartalmazza a One Brain 1-es tanfolyam végén átadásra kerülő, ún. Útlevél költségét is, melybe minden 3in1 Concept (One Brain és egyéb) program bejegyzésre kerül. A későbbiek során ezzel lehet igazolni a programokon való részvételt - pl. a 3in1 Concepttel Szerződött segítővé (Konzultáns Facilitátor), vagy oktatóvá válás előtt.

Lehetőség van részletfizetésre vagy csoportkedvezményre is - 2 főnek 10%, 4 főnek 15% mely a tanfolyam díjából kerül levonásra.

Napi időbeosztás:
Október 17-20. (péntektől hétfőig) 10:00 – 18:00
Október 21. (kedd) 8:00 – 16:00

Részletek a www.harmonizalas.hu oldalon. Jelentkezni az info@harmonizalas.hu címen lehet – akár egyéni konzultációra, akár tanfolyamra.

Előadó: Széplaki Viki

Helyszín:
Sóter Ezoterikus klub
Budapest, Dessewffy utca 53
Jelentkezni az info@harmonizalas.hu címen lehet.
Térkép

Kezdődik:
2014. okt. 17. péntek 10:00

Vége:
2014. okt. 21. kedd 16:00

Helyszín:

SOTER Klub
Dessewffy utca 53 Jelentkezni az info@harmonizalas.hu címen lehet.
Budapest
Elérhetőség
Telefon: 
+36705140885
Beküldte: | 2014. szep. 08. hétfő - 14:30

Hozzászólások

0 hozzászólás