Karmikus lélekoldás | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Karmikus lélekoldás

2016. jan. 05. 10:00
2016. dec. 09. 18:00
Kezdődik: 2016. jan. 05. kedd 10:00
, tanácsadás, TÓth Mária

Érezted már, hogy hiába teszed jól a dolgod, újból és újból ugyanazokba a falakba ütközöl? Múltbéli gyökerek, energia blokkok, szülői minták feloldásában tud neked segíteni a lélekoldás, hogy egy teljes és boldog életet élhess.Előfordulhat, hogy problémánk okozója olyan régmúltra tekint vissza vagy olyan karma, amit most nekünk kell megoldanunk.

A kezelés során megkeressük őseink múltjában az összes kapcsolódó információt, oldjuk, tisztítjuk az energiablokkokat, és rögzítjük a pozitív visszarendeződést.

Mindezen beakadt energia blokkok feloldására ad széles lehetőséget a lélekoldás, mivel ezek a múltbéli gyökerek azok, melyek kihatnak jelen életünkre is. Ezekre nem is gondolunk – pedig sok gyötrelem okozói.

A Lélekoldáson először röviden és tömören elmondod a problémádat, majd arra fókuszálva kezdődik el a kezelés. Ennek időigénye változó, ez attól függ, hogy milyen mélyre mehetünk le. Lelkünket a hagyma héjakhoz lehet hasonlítani. Ha el akarok jutni a legbelső réteghez, akkor vagy ketté kellene vágni a hagymát, vagy sorban le kell hántani a rétegeket.
Először a külső héjat hántjuk le, majd a következőt, majd az alatta lévőt és az alatta lévőt, mígnem eljutunk a legbelső réteghez. A folyamat így ugyan lassabb, mert csak akkor jutunk a következő réteghez, ha az előzőt már leszedtük, de alaposabb és kíméletesebb, hiszen minden
oldást fel kell dolgoznia a léleknek és ehhez időre van szükség. Idő kell ahhoz, hogy a változások megmutatkozzanak.
Az oldás során feltárjuk a probléma gyökerét, feloldjuk és tisztítjuk a blokkokat, és azonnal pozitív visszarendezést is kérünk.
Egy témára történhet több oldás is, attól függően, hogy mennyire mély és szerteágazó a gyökere, de gyakran előfordul, hogy a gond azonnal megoldódik.
Energia blokkok keletkezhettek:
Jelen életünkben, pl. gyerekkorban, amit a tudatalattink elraktározott és egy adott élethelyzetben felhozza megjelenő problémaként, nehézségként. Ez lehet olyan, ami már többször előkerült az életünkben hasonló problémaként, de lehet, hogy ez az első megjelenési formája, mégsem tudunk vele mit kezdeni, úgy érezzük, mintha leblokkolta volna az életünket, ill. életünk egy részét/oldalát és nem tudunk tovább lépni.
Sok esetben régi fogadalmak (főként párkapcsolati problémáknál, szülő gyermek viszonynál) azok, amik akadályokat gördítenek elénk jelen életünk párkapcsolataiban, családi kapcsolatainkban.

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/aktualis-blokkoldas-idopontjai-m...

Ez egyéni tanácsadás ,ami kb 2-3 órát vesz igénybe,
9-18 óráig lehet bejelentkezni
és a honlapon megtalálható oldások mindeggyikére lehet jelentkezni minden nap.A PROGRAMJAINKRA MÁS IDŐPONTBAN IS KÉRHETTEK HELYET
Ez egyéni tanácsadás ,ami kb 2-3 órát vesz igénybe,
9-18 óráig lehet bejelentkezni
és a honlapon megtalálható oldások mindeggyikére lehet jelentkezni minden nap.

Időpontok, témák és bejelentkezés emailban: forditsdmegasorsod@gmail.com

Előadó: TÓth Mária


Kezdődik:
2016. jan. 05. kedd 10:00

Vége:
2016. dec. 09. péntek 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36302155836

Beküldte: | 2014. jan. 27. hétfő - 14:40

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre