Karmaoldó elvonulás a Börzsönyben | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Karmaoldó elvonulás a Börzsönyben

2009. okt. 23. 09:00
2009. okt. 25. 17:00
Kezdődik: 2009. okt. 23. péntek 09:00
, workshop, Bata Zsuzsi és Burger Zoltán

Namasthe Kincseink!

2009. október 23-től 25-ig három napos karmaoldó elvonulást tartunk a Börzsönyben, Csattogó völgyben, melyre nagyon sok szeretettel várunk. A hely gyönyörű szép: mindenhol hegyek, erdők vesznek körül és még egy kedves kis tó is van. A helyet, ahová megyünk, megtekinthetitek a www.csattogovolgy.hu oldalon.

A táborra már többen jelentkeztetek, de mivel a mienk lesz az egész Szarvas-lak, így még rendelkezünk férőhellyel.

Ezt a három napos elvonulást a bennünk lévő folyamatos megújulás és kiteljesedés készsége, ill. képessége adja, melynek elengedhetetlen velejárója a múlt (akár múlt életek) elengedése, a karmáink feloldása is.
Ez a három napos karmaoldó elvonulás az Elemek táncával abban segít Téged, hogy az élet igazi élvezetét, vágyaid beteljesülését, önmagad kiteljesedését és annak minden örömét válaszd. A döntés hatalma a Tied. Ezeken a napokon olyan gyakorlatok által tisztulsz, oldódsz és gyógyulsz, mely folyamatok által képessé válsz életedben minden egyes döntéseddel a boldogságot, a kiteljesedést, az örömöt, azaz a Te Valóságodat választani. A folyamathoz a teret Börzsöny, Csattogóvölgy mesés természeti szépsége, erős, és intenzív gyakorlatok, egy csodálatos hajnali virrasztás, amely alkalommal a természettel együtt ébredünk és lélegzünk, vezetett, mély meditációk, Deeksha-adóink, a szombat esti tűzönjárás (mely alatt kinyilváníthatod vágyadat, változási, fejlődési szándékodat) tisztító és támogató ereje adja, melyen az Isteni Jelenléted átvezet. Az elvonulást vasárnap egy csodálatos meglepetéssel zárjuk, mely úgy érezzük méltó befejezése lesz a három napos, önmagunkban és önmagunkon végzett munkának.

Egy kis ízelítő a vasárnapi meglepetésből:

„Álmodj az életeddel!

Képzeld el, hogy egy nagy varázsló minden kívánságodat teljesíti! De csak a jövőben! A Múlthoz nincs varázsereje. Mit kívánnál? Most gondold át. Ha versenyre kelnél a varázslóval, te mennyit tudnál elérni a saját céljaidból? A varázsló közben szörnyen kacag, majd hogy mutassa, milyen picinyke vagy hozzá képest. Ne félj! Csak azért kacag, mert ő fél! Fél attól, hogy még kívánni sem tudna a helyedben, mert csak ehhez a csettintős hókusz-pókuszhoz ért, de te ne félj!

Képzeld el a szót, az érintést, egy filmet, könyvet, tájat, az őszi avar füstös illatát, mely megbúvik kabátod hajtókájában. A sivatag homokjának forró selymét. Érezd, ahogy hideg éjszakán egy fűtött kunyhóba érvén átjárja testedet a melegség. Láss a kályha mellett egy váró tekintetet, mely kérdően néz rád. Merre jártál? És ez nagyon jó! Érezd a kutyád, a cicád nedves hűs orrának kutakodó érintését!

Majd repülj tovább az éjszakába, és láss messziről kékesen fénylő hegyeket. Aztán szállj tovább és merülj bele a tengerbe, melyen mindig meglepődsz, milyen sós. Lebegj a víz felszínén könnyedén, és tudd, a tied minden, de minden, amit képzeleted megnyit Neked. Ha sokáig maradsz egyhelyben, a világ jön el Hozzád. Most nézz körül! Amit képzeletben láttál, ott van előtted. Kicsit talán más a fénye, talán nem is olyan kék, talán nem is olyan szép, de a te életed. Szeresd magad! Szívd be az illatát! Élvezd, ha lehet. Birtokold, ha kell. Tudd, hogy a tied. Nincs másik. Ha szereted, átsegít a gondon. Elhozza a tengert, a lebegést, a havat, a sivatagot. Ez a világ nagyon jó, hogy van. Nagyon jó, hogy Te vagy! Ha éber maradsz, valóra válik minden álmod. Csak légy kíváncsi! Légy kíváncsi, mit hoz még számodra az élet!”

Kedveseink! A háromnapos elvonulás hozzájárulási költsége (szállással, napi háromszori finom, bio termékekből összeállított vegetáriánus étkezéssel): 38.000,- Ft.
Az előleg 15.000,- Ft.,melyet személyesen átadhattok nekünk, vagy elküldhetitek (erről telefonon egyeztetünk) október 15-ig.

Részvételi szándékotokat feltétlenül jelezzétek vissza nekünk:
Burger Zoli - sloopster@gmail.com - 06-70/454-6570
Bata Zsuzsi - tulassidevi@freemail.hu - 06-20/354-9299

Nagy szeretettel ölelünk Benneteket! Zoli és Zsuzsi

Előadó: Bata Zsuzsi és Burger Zoltán


Kezdődik:
2009. okt. 23. péntek 09:00

Vége:
2009. okt. 25. vasárnap 17:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3620354
Telefon: 
+3670454
Beküldte: | 2009. szep. 25. péntek - 12:12

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre