KARMABONTÁS tréning SZEGEDEN | Önmegvalósítás.hu

KARMABONTÁS tréning SZEGEDEN

2011. máj.. 29. 10:00
2011. máj.. 29. 18:00
Kezdődik: 2011. máj.. 29. vasárnap 10:00
Szeged, workshop, Gál Judit és Domján Mónika

Az egyedülálló, speciális tréning során a résztvevő tudatosítja régi és már gátló beidegződéseit, új mintákat kap, amivel megtöri, feloldja múltból hozott karmájának kötöttségeit. Közelebb jut a jelenhez, jelenlegi életfeladatához – tulajdonképpen önmagához. Magabiztosabb lesz, könnyebben dönt, másként kezeli kapcsolatait.

A részvételhez sem asztrológiai sem más speciális előképzettség nem szükséges, csak a nyitottság a változásra A foglalkozás csoportos ugyan, de teljesen egyéni szempontok alapján folyik, az egyes résztvevők problémáit járja körül.

A módszer olyan asztrológiai alapelemre épít, amely kifejezetten a karmikus összefüggésekkel foglalkozik. A tréningen a múltból hozott karma kötöttségeiben következik be oldódás, amint rálátunk arra, hogy ezeket hogyan lehet megbontani, s hogyan fordulhatunk inkább a jelen felé. Nemcsak a téves beidegződések elengedése jelent fontos eredményt, hanem az is, hogy megváltozik a többi emberhez való hozzáállásunk is.

A tréning a karmikus összefüggésekre utaló horoszkópelem (Holdcsomó) köré rendeződik és kiscsoportokban elemzik magukat és egymást a résztvevők. Úgy lehet jól beosztani a kiscsoportokat, ha minél több, ún. modell-személyt „hoznak magukkal” a résztvevők családi vagy ismeretségi körükből, akiknek felidézésével segítenek megvilágítani a jelenlévő másik személy állapotát és problémáit, lévén ő a modell-személlyel egyazon karmikus csoportba tartozik.

A modell-személyekkel kapcsolatos adatok megadásához szükséges további tudnivalókat, valamint a tréning szemléleti alapinformációit a www.karmaasztrologia.com honlap főoldalán lehet, és szükséges is elolvasni, mivel az adatok előzetes elküldése Gál Judit részére, valamint az alapfogalmak megismerése és megértése a tréningen való részvétel alapfeltétele.

A program elemei: kiscsoportos munka a karmának a résztvevő egyéni életében megnyilvánuló konkrét formáiról; eredmények közös megbeszélése; megoldási módok lebontása (kiscsoportokban); új minták megerősítése. A nap elején és végén vezetett meditáció, valamint a legfőbb üzenetek vizuális, szimbolikus megjelenítése segíti a ráhangolódást, illetve a lezárást.

A tréninget Gál Judit asztrológus és Domján Mónika pszichológus dolgozta ki és vezeti.

Időpont és időtartam: 2011. május 29. vasárnap, 10-18 óra

Részvételi díj: 12.000.-Ft
Kedvezmény: aki hoz magával újabb embereket, személyenként 2.000.- Ft. (Pl. ha két embert hoz, akkor csak 8.000-ot fizet.)

További kedvezmény: Aki befizeti a részvételi díjat május 15-ig a jelentkezéskor megadott számlaszámra, csak 10,000,. Ft.it (+ÁFÁ-t) fizet. Aki május 22-ig, 11.000.- Ft (+ ÁFA)

A részvétel feltétele: előzetes jelentkezés (minél hamarabb) Gál Judit medici-na@freemail.hu e-mail címén vagy a 30-896-6069 telefonon és a III. részben kért adatok megküldése az előbbi címre, legkésőbb a tréning előtt 2 nappal.
További információ

Előadó: Gál Judit és Domján Mónika

Helyszín:
Szeged, 6724, Bécsi krt. 7.
Térkép

Kezdődik:
2011. máj.. 29. vasárnap 10:00

Vége:
2011. máj.. 29. vasárnap 18:00

Helyszín:

Bécsi krt. 7.
Szeged 6724
Elérhetőség
Telefon: 
+36308966069
Beküldte: | 2011. máj.. 10. kedd - 16:22

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre