KARMABONTÁS tréning Szeged mellett | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

KARMABONTÁS tréning Szeged mellett

2011. okt. 30. 10:00
2011. okt. 30. 18:00
Kezdődik: 2011. okt. 30. vasárnap 10:00
, workshop, Gál Judit és Domján Mónika

Az egyedülálló, speciális tréning során a résztvevő tudatosítja régi és már gátló beidegződéseit, új mintákat kap, amivel megtöri, feloldja múltból hozott karmájának kötöttségeit. Közelebb jut a jelenhez, jelenlegi életfeladatához – tulajdonképpen önmagához. Magabiztosabb lesz, könnyebben dönt, másként kezeli kapcsolatait. A részvételhez sem asztrológiai sem más speciális előképzettség nem szükséges, csak a nyitottság a változásra. A foglalkozás csoportos ugyan, de teljesen egyéni szempontok alapján folyik, az egyes résztvevők problémáit járja körül.

A módszer olyan asztrológiai alapelemre épít, amely kifejezetten a karmikus összefüggésekkel foglalkozik. A tréningen a múltból hozott karma kötöttségeiben következik be oldódás, amint rálátunk arra, hogy ezeket miként lehet megbontani, így hogyan fordulhatunk inkább a jelen felé.
Nemcsak a téves beidegződések elengedése jelent fontos eredményt, hanem az is, hogy megváltozik a többi emberhez való hozzáállásunk is. A tréning a karmikus összefüggésekre utaló horoszkópelem (Holdcsomó) köré rendeződik, a résztvevők kiscsoportokban elemzik magukat és egymást.
Úgy lehet jól beosztani a kiscsoportokat, ha minél több, ún. modell-személyt „hoznak magukkal” elméletben (nem személyesen) a résztvevők családi vagy ismeretségi körükből, akiknek felidézésével, segítenek megvilágítani a jelenlévő másik személy állapotát és problémáit, lévén ő a modell-személlyel egyazon karmikus csoportba tartozik.

A modell-személyekkel kapcsolatos adatok megadásához szükséges további tudnivalókat, valamint a tréning szemléleti alapinformációit a www.karmaasztrologia.com honlap főoldalán lehet és szükséges is elolvasni, mivel az adatok előzetes elküldése Gál Judit részére, valamint az alapfogalmak megismerése és megértése a tréningen való részvétel alapfeltétele.

A program elemei:
- kiscsoportos munka a karmának a résztvevő egyéni életében megnyilvánuló konkrét formáiról;
- eredmények közös megbeszélése;
- megoldási módok lebontása (kiscsoportokban);
- új minták megerősítése.

A nap elején és végén vezetett meditáció, valamint a legfőbb üzenetek vizuális, szimbolikus megjelenítése segíti a ráhangolódást illetve a lezárást.

A tréninget Gál Judit asztrológus és Domján Mónika pszichológus dolgozta ki és vezeti.

Időpont és időtartam: egynapos program, 2011. október 30. vasárnap, 10-18 óra

Részvételi díj: 12.000 Ft/fő

Kedvezmény: aki hoz magával a csoportra további jelentkezőket, az személyenként 2.000 Ft kedvezményt élvezhet.

Előadó: Gál Judit és Domján Mónika


Kezdődik:
2011. okt. 30. vasárnap 10:00

Vége:
2011. okt. 30. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36308966069
Beküldte: | 2011. okt. 18. kedd - 13:51

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre