Karma-trening | Önmegvalósítás.hu

Karma-trening

2011. jún. 05. 09:45
2011. jún. 05. 18:00
Kezdődik: 2011. jún. 05. vasárnap 09:45
, tanfolyam, Gál Judit

Mindenkinek vannak visszatérő problémái, amelyeket mindig ugyanúgy próbál megoldani, s mégsem sikerül, mert újra és újra konokul előjönnek. Ezeknek a gyökerét tárja fel a tréning és kiiktatja az eredményhez nem segítő, már túlhaladott megoldási sémákat.
HELYSZÍN: Budapest

A módszer egyedülálló, olyan asztrológiai alapelemre épít, amely kifejezetten a karmikus összefüggésekkel foglalkozik. A részvételhez sem asztrológiai sem más speciális előképzettség nem szükséges, csak az, hogy készek legyünk tenni valamit saját érdekünkben s ennek során szembenézni önmagunkkal. A tréningen a múltból hozott karma kötöttségeiben következik be oldódás, amint rálátunk arra, hogy ezeket hogyan lehet megbontani, s hogyan fordulhatunk inkább a jelen felé. Nemcsak a téves beidegződések elengedése jelent fontos eredményt, hanem az is, hogy megváltozik a többi emberhez való hozzáállásunk is – különösen azokkal a személyekkel kapcsolatban, akik modellként szerepelnek lelki szemeink előtt a tréning során. (Lásd alább.)

A tréning a karmikus összefüggésekre utaló horoszkópelem (Holdcsomó) köré rendeződik és kiscsoportokban elemzik magukat és egymást a résztvevők segítenek megvilágítani a másik jelen állapotát és problémáit.

A program elemei: kiscsoportos munka a karmának a résztvevő egyéni életében megnyilvánuló konkrét formáiról; eredmények közös megbeszélése; megoldási módok lebontása (kiscsoportokban); új minták megerősítése. A nap elején és végén vezetett meditáció valamint a legfőbb üzenetek vizuális, szimbolikus megjelenítése segíti a ráhangolódást illetve a lezárást.

Ára: 11.000 Ft + áfa

Kedvezmény: aki hoz magával mást is, fejenként 2.000 Ft kedvezményt kap. Ismétlőknek: féláron, további kedvezmény nélkül.

FIGYELEM! A tréning eredményességéhez szükséges a II. rész áttanulmányozása és a III. részben megjelölt adatok előzetes biztosítása legkésőbb 2 nappal a tréning előtt.

II. ÉS III. RÉSZHEZ ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KATTINTS IDE: http://angyalsziv.hu/Tanfolyami-informaciok

Előadó: Gál Judit


Kezdődik:
2011. jún. 05. vasárnap 09:45

Vége:
2011. jún. 05. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2011. máj.. 20. péntek - 12:27

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre