Kaliforniai Önismereti Tisztánlátó Alaptanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Kaliforniai Önismereti Tisztánlátó Alaptanfolyam

2013. júl. 13. 10:00
2013. júl. 14. 17:00
Kezdődik: 2013. júl. 13. szombat 10:00
, tanfolyam, Matsumotóné Nikl Mária

Mit is nevezünk Tisztánlátásnak ?
A Tisztánlátás minden ember veleszületett képessége, MINDENKI Tisztánlátó—TE is! 

A tisztánlátás természetes emberi képessége a társadalom által igencsak megkérdőjelezett és kevéssé tolerált . A tisztánlátó látja az igazságot.

A kurzus egyszerű módszerekkel visszaállítja ezt a veleszületett emberi tulajdonságot. Az egyszerűség kulcsszerepet játszik ebben a tanítási módszerben, ami túllépi a vallás-, a dogmák- , mércék- és egyéb elvárások határait. Megtapasztalhatod a saját tisztánlátásodat és megtanulod átformálni a saját energia-anatómiádat ahhoz, hogy e képességet optimálisan és saját akaratodtól függően tudjad használni és rányítani. 

Az alapeszközök elsajátítása segít abban, hogy az e képesség következményeképpen fellépő Tudatnövekedést feldolgozni/kezelni tudd, valamint, hogy a társadalom és a külvilág reakcióit semlegesen tudd fogadni. A második fázisban a műhelyek felfrissítik az alkotás és a rombolás képességét, feldolgozzák az előző tisztánlátó életekből visszamaradt büntetéseket, és képessé tesznek az igazság és hazugság közti különbség meglátására.

Mi a Tisztánlátás szerepe életünkben ?
A tisztánlátást gyakorlók képesek:

A saját spirituális fejlődésük irányítására , feldolgozására és pontosan objektíven tudják értékelni környezetük reakcióit.
Megtalálni és értékelni a Saját Igazságukat és ezt megélni
Visszahívni a saját, autentikus energiáikat, melyek a Múltban vagy a Jövőben maradtak, és feltöltődni ezekkel a Jelenben.
A “vezető ülést” a fej középpontjába, a 6. csakrába helyezni, - okozat helyett okká válni, áldozatból sorsuk irányítójává.
A Tisztánlátók tiszta, erős képek birtokában szert tesznek egy bizonyos fajta Magabiztosságra (ezt Önbizonyosságnak hívom), és megalapozzák az Energia-anatómia (pl.: aurák) Tisztánlátó Olvasásának gyakorlatát.

Gyere Te is — hadd világítson a Fényed!

Előadó: Matsumotóné Nikl Mária


Kezdődik:
2013. júl. 13. szombat 10:00

Vége:
2013. júl. 14. vasárnap 17:00

Helyszín:

Istenhegy
Elérhetőség
Előadó: 
Nikl Mária
Beküldte: | 2013. jún. 15. szombat - 19:28

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre