Kaliforniai Női Erők Alap Hétvégi Intenzív tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Kaliforniai Női Erők Alap Hétvégi Intenzív tanfolyam

2012. máj.. 26. 10:00
2012. máj.. 27. 17:00
Kezdődik: 2012. máj.. 26. szombat 10:00
, tanfolyam, Nikl Mária Tisztánlátó Kaliforniai Oklevéllel

Női erők, női kreativ energiák -mik ezek?

Ez nem a szokásos “így kéne, úgy kéne” tanácsadás, hanem egy KONKRÉT ENERGIA. Megtapasztalható.
A nőkben megtermelődik minden férfi típusú energia, és azonfelül termelődik még egy különleges energia, ami a férfiakból teljesen hiányzik. Ezzel az energiával a nő képes egy vadonatúj emberi testet létrehozni és azt tartalmazni és táplálni, ha jobban belegondolunk, szinte a semmiből.
Ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy a Női Erők kizárólag erre a funkcióra korlátozódnak, ellentétben a több évezredes tévhittel. Attól függően, hogy a szóban forgó nő min dolgozik éppen és mik a céljai, nagyon eredményesen használhatja csodatevésre, gyógyításra, alkotásra, és uralkodásra.

Ez a műhelysorozat feltárja a társadalom, vallás és kultúra hatásait a női erőkre a történelem folyamán és ezt kiprogramozza, beleértve előző életbelitapasztalatokat és nemkívánatos genetikai örökségeket.
Az Alapozás fázisban fontos alapkérdéseket tanulmányozunk, úgymint; hol helyezkednek el a női energiacsatornák a fizikai és asztrál testben? Hol termelődik a női energia, és merre áramlik?
A későbbi fázisban megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk ezt tudatosan irányítani, hogyan használhatja egy nő a saját energiáját öngyógyításra, saját céljai elérésére, és a saját birodalma feletti uralkodásra, - mindezt a férfiakkal vagy más nőkkel való fárasztó rivalizálás nélkül.
A műhelyek anyaga arra irányul, hogy ezeket az erőket a nők felismerjék önmagukban, és azokat rehabilitálják. Hogy mindenki, aki részt vesz, felismerje és azonosítsa önmagát, - mint szellem/lélek a női testben, és ezt teljesen, bűntudat és félelem nélkül megélje és élvezze.

Interjú a női erők műhelysorozatról Nikl Máriával

Úgy tudom, már korábban is vezettél Magyarországon "Női Erő" műhelysorozatot. Adódik a kérdés: milyen fajta erőre gondoljunk? Különbözünk - mi nők a férfiaktól erő/energia tekintetében?

Igen, idén már a hatodik Női Erők Műhelysorozatot tanítottam Budapesten--mindíg érdekes látni, ahogy a nők babakoruk óta, vagy életükben először fizikailag megtapasztalják ezt az energiájukat. Mintha a Puzzle hiányzó darabkája a helyére kerülne, volt, aki megijedt az energia (sajátja!:-) erejétől,--mások meghatódnak az önfelismeréstől, --olyan is akad, aki eleinte semmit nem érez, és csak fokozatosan engedi magát felismerni a saját erejét.
Az embernek kétféle energiája van: szellemi/spirituális, valamint testi energia. Utóbbit a jógában Kundalininek nevezik. A Női Energia -vagy Női Erő a Kundalinivel kapcsolatos ( de azzal nem azonos ! ), tehát testhez tartozó energia - a női test elválaszthatatlan tulajdonsága..
Ez az erő képes a Kundalinit irányítani. Például szülés közben a Női Erő - amit elképzelhetünk egy információcsokorként, vagy képletként, - beindítja és pontosan szabályozza a Kundalini-hullámokat, amik gyengéden, de nagyon határozottan kinyomják a babát az anya testéből.
A nőknél az ÖRÖM egy olyan természetes állapot, amelyben a Kundalini és a Női Erő egy enyhe és kellemes, de folyamatos áramlásban van.
Férfiak testében is végigfuthatnak Kundalini-hullámok - amit ők szellemi megvilágosodásként élnek meg és ennek eléréséért közülük többen hajlandóak akár kemény, önmegtartóztató életet élni. Mas férfiak a Kundalini élményhez csak szexuális úton, orgazmuson keresztül tudnak eljutni.
A nőknek - születésüktől kezdve több információjuk van a testről, mint a férfiaknak. Régen ezt boszorkányságnak tartották, ma már köztudott tény, hogy a nők új DNS-t tudnak alkotni, ami az információk tárháza. Talán innen ered a Bába Asszonyok felismert, de nem analitikus jellegű "tudása".
A Női Erők határozottan összefüggésben vannak a nők azon képességével, amivel egy új testet képesek teremteni, azt tartalmazni 9 hónapig és táplálni, gondozni ideális esetben 18-20 évig is.

Szerinted mi nők hogyan viszonyulunk ezen energiaminőségünkhöz?Mikor és mire lehet ezt tudatosan használni?

A nőket - emiatt a képességük miatt időnként túl soknak, máskor túl kevésnek bélyegezték. A férfiak féltek/félnek tőle, nem értik az övékét túlszárnyaló tudást, széles érzelmi skálát-- boszorkányságnak, bűnnek minősítik, amikor a nő örül a testének, tudásának.Ez a tudás elválaszthatatlan a női testtől. Sok energiát emészt fel a tagadása! Több évezredes félreértés az, hogy ezt a tudást csak gyerekszülésre szabad használni.
Ez a tudás nagy sikerrel és örömmel alkalmazható az üzleti életben, a művészetek területén, de például takarításhoz, lakberendezéshez, autószereléshez, csodák megvalósításához, öngyógyításhoz, a saját életút fizikai manifesztálásához is.
Európai jellegű kultúrákban ezt a csodálatos lehetőséget nagymértékben kiprogramozták a nők énképéből és bűntudattal, másodrendűséggel helyettesítették be azt.
Nők csak úgy lehettek sikeresek, ha férfi-jellegű energiát használtak - ami persze nem okoz örömöt, --sem egészséget.
A mostani világidőszakban ez a kibillent egyensúly elkezdett megállíthatatlanul helyrebillenni, aminek eredményeképpen sok félelem szabadul fel mindkét nem energiateréből.

Mit kaphatunk a Női Erők műhelysorozattól? Kiknek ajánlanád?

Fontosnak tartom leszögezni, hogy ez a műhelysorozat nem férfiellenes - egyáltalán nem. Sőt, akik talán a legjobban élvezhetnék az eredményeit, azok a férfiak.
Sokszor írnak hölgyek, akiknek női szempontból kritikus szerveit műtétileg eltávolították, kérdezvén, hogy ők jöhetnek-e? Mindenképpen! Ahogy egy amputált végtag mégis tud fájni, ugyanúgy az astzrál testben a női "alkatrészek" is sértetlenül megmaradnak műtéti beavatkozások ellnére.

A Női Erők műhelysorozat segítség lehet a következő panaszok esetén:
extrém menstruációs-, vagy klimaxos tünetek,
betegségek a mell-, vagy az alhas tájékán,
depresszió, önutálat, önbizalomhiány,
önsanyargatás, másodrendűség-érzet,
párkapcsolatokban áldozat-szerep, reménytelenség,
nőkkel való kommunikációs készség hiánya, férfiasság,
szigorúság, túlzott keménység, érzékiség hiánya,
túlsúly, félelmek.

Örömmel ajánlom azoknak a nőknek,
akik már felfedezték a női erejük egy részét és szeretnének még többet belőle,
akik játékosan akarnak alkotni,
akik át akarják élni az érzelmeiket,
akik hitelesíteni akarják magukat,
akik sikeres párkapcsolatokat akarnak,
akik kommunikálni szeretnének születendő gyermekükkel
akik szeretni, megbecsülni akarják magukat,
akik szeretnék a testük és szellemük közti szintézist tovább mélyíteni,
akik a tipikusan női spirituális képességeiket szeretnék felfedezni,
akik el akarják kényeztetni magukat,
akik alkotni, teremteni akarnak,
akik élvezni akarják az életet a saját bőrükben, saját női testükben.

judit.hadobas@yahoo.com

Előadó: Nikl Mária Tisztánlátó Kaliforniai Oklevéllel


Kezdődik:
2012. máj.. 26. szombat 10:00

Vége:
2012. máj.. 27. vasárnap 17:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36204698527
Beküldte: | 2012. ápr. 14. szombat - 17:49

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre