Jóga (Tantra ) masszázs tanfolyam - Atteka | Önmegvalósítás.hu

Jóga (Tantra ) masszázs tanfolyam - Atteka

2009. okt. 23. 09:30
2009. okt. 25. 18:00
Kezdődik: 2009. okt. 23. péntek 09:30
, tanfolyam, Atteka

Ez a workshop nyitott mindenki számára, akit kiváncsisággal tölt el az élet mozgása és a szeretet áramlása. Nincs szükség előzetes jóga vagy masszázs tapasztalatra. Azok, akik számára újak a tantrikus gyakorlatok, új és hozzáférhető módját fogják megtalálni annak, hogy megtapasztalják a béke érzését és a könnyedséget a testükben. Gyakorlott terapeuták és tanárok pedig megtanulják, hogy hogyan bővítsék ki és frissítsék fel meglévő gyakorlataikat belülről kifelé haladva…
(A tanfolyam elvégzése 12 óra “Basic Tantsu” jóváírást ér a WABA/Tantsu Regisztrációban.)
Ha hívást érzel, élj ezzel a kivételes lehetőséggel, tanulj személyesen Ateekától! Jelentkezz mielőbb erre a különleges tanfolyamra! (maximum létszám 14 fő).

Több mint 20 éves, tradicionális jóga tanulmányokban és gyakorlásban szerzett széleskörű tapasztalattal, Ateeka elérkezett a jóga egy olyan formában való műveléséhez, amely közvetlen, folyékony és kísérletező. Tanításai a bio-rendszer öröklött intelligenciáját tükrözik és támogatják, saját jógarendszerének a Systemic Yoga nevet adta. Továbbra is folytatja a tradicionális jóga tanulmányok és a modern szomatikus megközelítések közti kapcsolat kutatását.
Regisztrált jóga tanár, tagja a Nemzetközi Jógaterapeuták Szövetségének és alapító igazgatója egy nemzetközileg elismert jógaoktatóképző programnak. Alapos gyakorlattal és oktatóképző tapasztalattal rendelkezik az Ashtanga, Iyengar, Integral és Kundalini jóga és a Continuum Movement területén.
“Jóga Ateekával” című jógaoktató videója bestseller lett, megjelent angol, kínai mandarin, olasz és spanyol nyelveken. Oktató CD-i is kaphatók “Divine Yoga Flow”, “Moon Cycle Yoga” és “Bliss” címmel.
Ateeka társszerzője Harold Dull és Fabrizio Dalle Piane mellett a nemrég megjelent “Tantsu: a szív jógája” című könyvnek.
Emellett művész is, aki az élet folyékony mozgásait fejezi ki festmények, költészet és talizmánok által.
Amerikában született, 7 éve Olaszországban él.

Előadó: Atteka


Kezdődik:
2009. okt. 23. péntek 09:30

Vége:
2009. okt. 25. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36703919331
Telefon: 
+3612163218
Beküldte: | 2009. okt. 15. csütörtök - 16:29

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre