Jobb agyféltekés rajztanfolyam GYERMEKEKNEK Szombathely | Önmegvalósítás.hu

Jobb agyféltekés rajztanfolyam GYERMEKEKNEK Szombathely

Kinek ajánljuk?
A tanfolyam elsősorban azoknak a 10-14 éves gyermekeknek szól, akik szeretnek rajzolni és ezen a területen fejlődni szeretnének. Az eredeti, Betty Edwards által kidolgozott jobb agyféltekés rajztanfolyam tematikáját és tempóját kollégámmal több év tapasztalatával a hátunk mögött speciálisan gyermekekre szabtuk.* Így a gyermekek az életkoruknak megfelelő témájú, játékos, mozgásos és művészeti feladatok nyomán mélyíthetik el a hozott tehetségüket és erősíthetik meg a rajzoláshoz szükséges művészi látásmódot.

Miért hasznos?
A gyermekek a harmadik nap végére a jobb agyféltekés rajztanfolyam eredményeit érik el a saját életkoruknak megfelelően.
A tanfolyam további pozitívuma, hogy olyan, a kineziológiában, stresszoldásban bevált gyakorlatokkal tarkítjuk a napokat, amelyeknek kifejezetten a szorongásokat oldó és a tanulást, a koncentrációt segítő hatása van. Ezek azután a tanév során az iskolában és otthon is nagyszerűen hasznosíthatóak, hatásukra pedig a tanulás végre egyszerűbbé, felszabadulttá, igazi örömforrássá válhat!
Mindezeken felül az elért sikerélmények, eredmények és a folyamatos támogató, segítő közeg is magabiztosságot adnak, így a tanfolyam egyben egy önbizalom-tréning, amelynek pozitív hatása van a gyermek önkifejezésére, kommunikációjára, saját magával való pozitív kapcsolatára és emberi kapcsolataira is. A kurzus diszlexiás, diszgráfiás gyermekek részére is kifejezetten ajánlott!

Ellenjavallat: pszichiátriai vagy gyógyszeres kezelés alatt álló személyeknek a tanfolyamot nem ajánljuk.

Bővebb információ, időpontok: www.stressz-oldas.com

Elérhetőség
Telefon: 
+36703191029
Beküldte: | 2012. júl. 08. vasárnap - 14:40

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre