Jobb agyféltekés rajzolás- tanfolyam- Palacskó András vezetésével | Önmegvalósítás.hu

Jobb agyféltekés rajzolás- tanfolyam- Palacskó András vezetésével

2011. máj.. 26. 10:00
2011. máj.. 29. 18:00

Lehetőségeink korlátlanabbak, mint valaha is álmodni mertük volna. Az, hogy valaki kreatív, tehetséges, leginkább születési előjog, szerencse kérdése - gondolják legtöbben. Pedig megvan a lehetőség arra, hogy előcsaljuk, kibontakoztassuk a bennünk elbújt művészt.

Csöppnyi gyermekként még alkottunk, ha nem is "szabályosan", esetleg pelenkánk tartalmát szétkenve a falon. Minden mozzanata a világnak egy lenyűgöző, elbűvölő műalkotásként elevenedett meg bennünk.

Aztán szembesültünk azzal, hogy megakadályozták, nem értékelték, kritizálták a "művészetünket". Így mi is egyre kevesebbre becsültük magunkat és alkotásainkat.

Aztán azon szerencséseket, akik megúszták ezt a folyamatot és alkotnak, valami különleges, egyedi lényként kezeljük, megerősítve az önkételyt, hogy mi nem lehetünk ilyenek. A lehetőség azonban mindig megmarad, hogy újra felfedezzük, kifejezzük azt, amit még magunk elől is elrejtettünk idáig.

Az önkételyt még az is fokozza, hogy sajnos oktatásunk során nem a legegyszerűbb magyarázatokat, és botlásainkhoz, próbálkozásainkhoz nem türelmes odafigyelést kaptunk, hanem poroszos, teljesítményre törekvő hozzáállást.

Cikk a jobbagyféltekés rajzolásról: angyalsziv.hu/Cikkek/KeP-es-vagy-ra----A-jobbagyfeltekes-rajzolasrol

Elérhetőség
Előadó: 
Palacskó András
Telefon: 
+3612990989
Beküldte: | 2011. máj.. 20. péntek - 12:15

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre