A Jelenlét Öröme | Nada Jóga Koncert | Önmegvalósítás.hu

A Jelenlét Öröme | Nada Jóga Koncert

2018. jan. 05. 18:30
Kezdődik: 2018. jan. 05. péntek 18:30
Budapest, fesztivál, Sirio mester

Kezdd az új évet valami különlegessel!
Mindenkit szeretettel invitálunk egy felemelő találkozásra Sirio mesterrel, aki napjaink egy rendkívüli spirituális tanítómestere.

Az est során meghallgathatunk egy olyan koncertet, amelyen a Mester régmúlt idők költeményeit adja elő megzenésítve, illetve néhányat saját dalaiból is angol, illetve olasz nyelven.

A dalok mély jelentéséhez hozzáadódik a kivételes előadó erőteljes hangja és éneklési technikája, mely magával ragadó, befelé húzó.

A koncertet követően a Mester egy rövid előadást (Satsang) tart, majd kötetlen beszélgetés formájában az érdeklődök kérdéseire is válaszol.

Az előadás angol nyelvű, magyar tolmácsolással. A koncert során minden ének magyar fordítása is elhangzik.

A program családias hangulatú, minden őszinte érdeklődőt szeretettel várunk. A résztvevőknek finom teával és kis meglepetéssel kedveskednek a szervezők.

Részvételi díj: ingyenes, adományjellegű - a koncert során gyűjtött adományt teljes egészében jótékony célra fordítjuk. Az összeget egy nélkülöző indiai óvoda-általános iskola felújításának támogatására adjuk át. Az intézménybe jelenleg 250 mélyszegénységben élő családból származó gyermek jár. Bővebb információ az iskoláról: school.manav-kendra.org

A spirituális út, melyet Sirio mester több, mint 40 éve művel és tanít, a Surat Shabd Yoga, vagyis meditáció a Belső Fényen és Hangon.
Surat a figyelem, Shabd az Isteni erő megnyilvánulása - amely számunkra leginkább Belső Fény és Hang formájában nyilvánul meg; a Yoga pedig a kettő egyesülése. Vagyis, amikor a figyelem egyesül az Isteni kifejezőerővel, az a Surat Shabd Yoga.

Ennek az útnak a gyakorlati része: a figyelem központú/ szemközpontú meditáció, a Simran (Szent Nevek ismétlése), az áhítatos énekek vagyis bhajan-ok, mantrák éneklése, és nem utolsó sorban a Mester szent személye, személyisége, az életről adott tanításai (Satsang) és lehetőség szerint a Mesterrel való személyes találkozás.

„...mikor elmész egy Mesterhez, nem kell kérdéseket feltenned, csak le kell ülnöd és hallgatni, mit mond, és automatikusan megkapsz minden választ, amire szükséged van…”

Előadó: Sirio mester

Helyszín:
Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér
Budapest, 1067, Eötvös utca 10.
2. emeleti előadó
Térkép

Kezdődik:
2018. jan. 05. péntek 18:30

Helyszín:

Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér
Eötvös utca 10. 2. emeleti előadó
Budapest 1067
Elérhetőség
Előadó: 
Sirio mester
Telefon: 
+36302798161
Beküldte: | 2017. dec. 29. péntek - 11:29

Hozzászólások

0 hozzászólás