Ismerd meg, fogadd el, szeresd Önmagad! - előadás és meditáció | Önmegvalósítás.hu

Ismerd meg, fogadd el, szeresd Önmagad! - előadás és meditáció

2013. jún. 24. 19:00
Kezdődik: 2013. jún. 24. hétfő 19:00
Budapest, előadás, Huszti Sándor

Az önismereti út nem csak önmagunk megismeréséről, tudásunk és hibáink feltárásáról szól. A megismert részeinket aztán el is kell fogadni, ugyanis ezzel kerül végleg a helyére az a részünk. Erről sokan nem tudnak, vagy megfeledkeznek, ezért a belső munka csak egy részét végzik el, amiből persze komoly torzulások születnek.

Sokan küzdenek azzal, hogy gyerekkorukban nem kaptak elég szeretet, elfogadást, mert a szüleik zártak, elutasítóak voltak feléjük, vagy csak egyszerűen nem figyeltek rájuk. Az ilyen emberek felnőtt korukban is komoly szeretet és elfogadás hiányban szenvednek, mert egyrészt hozzák magukkal a gyerekkori mintát, másrészt Ők maguk sem tanulták meg szeretni, elfogadni magukat.
Nekik mindenképpen meg kell tanulniuk ezeket a lelki tetteket, ha már nem volt olyan mintájuk, akitől ösztönösen elsajátíthatták volna. 

De azok, akiket szerettek, imádtak gyerekkorukban, náluk is előfordul, hogy hiányuk van, úgy érzik nem azt kapták, amire szükségük lett volna! Mi hiányzik nekik valójában? Mit nem kaptak meg?

Ebben az előadásban feltárom az önértékelés, önelfogadás és önmagunk szeretetének összefüggéseit és 1-2 vezetett meditációban megtapasztalhatják a résztvevők az önismereti gyakorlatok hatásosságát.
 

Eredetileg erre az időpontra a "Hogyan lesz önismeretből spirituális ébredés?" című előadás lett meghirdetve, de az előző előadáson bőven kimerítettük ezt a témát, így feleslegesnek tartom még egyszer ugyanarról beszélni. Ha szeretnéd meghallgatni azt az előadást felvételről, írj nekem egy emailt!
 

Egy 5 részes előadás sorozat második alkalma lesz ez, a következő előadások 3 hetente lesznek:

  • jún. 24.  Ismerd meg, fogadd el, szeresd Önmagad!
  • júl. 15.  Az intuíció és belső látás fejlesztése 
  • aug. 12.  A boldog párkapcsolat ritka
  • aug. 26.  Betegségek lelki okai - öngyógyítás önismerettel 

A belépő ára: 1500.- Ft

Várlak szeretettel és hívd el a barátaidat, ismerőseidet is!
Huszti Sanyi 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Sóter Ezoterikus Klub és Teaház
Budapest, Dessewffy u. 53.
Térkép

Kezdődik:
2013. jún. 24. hétfő 19:00

Helyszín:

Sóter Ezoterikus Klub és Teaház
Dessewffy u. 53.
Budapest

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2013. jún. 07. péntek - 15:57

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre