Ismerd meg az Anamé Programot - Ingyenesen! | Önmegvalósítás.hu

Ismerd meg az Anamé Programot - Ingyenesen!

2018. jan. 28. 17:00
2018. jan. 28. 18:00

Ingyenes bemutató gyakorlás kimondottan csak azok számára, akik még soha vettek részt az Anamé Program óráin. Gyere és próbáld ki, tapasztald meg, hogy milyen hatással vannak rád az energiagyakorlatok!

FIGYELEM! A részvétel regisztrációhoz kötött! Jelentkezés: https://www.anameprogram.com/esemeny-reszletek/18869

Téma: Szívcsakra - A párkapcsolat átfényesítése

Nehézségeid vannak a pároddal? Esetleg már régóta egyedül vagy, és szeretnél már végre egy igazán jó, harmonikus kapcsolatot? Gyakorolj velünk azért, hogy megtapasztald, milyen igazi egységben élni valakivel! Ragyogja be a közös életet az elfogadás, tisztelet, és igazi szeretet!

Kérünk, hogy ha már regisztrált tagunk vagy, és már gyakoroltál is velünk, akkor hagyd meg ezt a lehetőséget azok számára, akik még nem ismerik az Anamé Programot! Köszönjük.

Hozz magaddal olyan váltóruhát, amiben a gyakorlás kényelmes lesz (laza póló, és rugalmas nadrág). A gyakorlatokat cipő nélkül végezzük.

Javasoljuk, hogy a hatékonyabb tisztítás és energetizálás érdekében ezen a napon ne fogyassz nehezebb ételt, azaz húst, tojást, tejterméket és főtt ételt sem. Javasoljuk, hogy inkább nyers és vegán ételt vegyél magadhoz.

Várunk nagy szeretettel,

Az Anamé Csapat

Elérhetőség
Beküldte: | 2018. jan. 15. hétfő - 14:02

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre