INTUÍCIÓ A GYAKORLATBAN - tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

INTUÍCIÓ A GYAKORLATBAN - tanfolyam

2016. márc. 12. 09:00
2016. márc. 12. 17:00
Kezdődik: 2016. márc. 12. szombat 09:00
, tanfolyam, Bognár Tas

Az intuíció, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg a tudatban, a tudatalattiban és a kollektív tudatban található információkat. Amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melyet érdemes tudatosan fejleszteni, újraéleszteni, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabb ható érzékszervvel gazdagodunk!

Az intuíció felhasználási területei szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális „tisztánlátásig”. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi intuícióra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, tisztánlátásra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő lehetőségeinek érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a tibeti Tong-len technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárására.

Az intuíció technikái igen egyszerűek, hiszen velünk született képességről van szó! Mindenki képes a gyakorlatokat elsajátítani és alkalmazni, spirituális felkészültségtől függetlenül! Volt már tanítvány rendőr, polgármester, sebész, informatikus, divattervező, gyógyító, híres zenész, a pszichológia professzora stb. Gyakorlatilag minden szakmából találunk sikeres tanítványt, mivel a tibeti Tong-len gyakorlat nem igényel különösebb felkészültséget, bár meditatívabb tanítványok általában jobban teljesítenek a tanfolyami gyakorlatok során.

Bognár Tas 15 éve gyakorolja a tisztánlátást, használja munkájában mint auraelemző és évek óta tanítja annak gyakorlatait, ami nyugaton ugyan elcsépelt és meglehetősen ismeretlen terület, ám keleten annyira hétköznapi, mint itthon az sms, mivel az intuíció is hullámokon keresztüli adás-vétellel történő információs lelki „technológia”. A pszichoinformatikát évek óta több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetekben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

A Tisztánlátás tanfolyamról az www.auraszakerto.hu oldalon olvashat bővebben.
Szkeptikusoknak és terapeutáknak kifejezetten ajánlom a tanfolyamot.

Érdeklődés, jelentkezés:
Bognár Tas
www.auraszakerto.hu
tasbognar@gmail.com

Előadó: Bognár Tas


Kezdődik:
2016. márc. 12. szombat 09:00

Vége:
2016. márc. 12. szombat 17:00
Elérhetőség
Előadó: 
Bognár Tas
Beküldte: | 2016. febr. 27. szombat - 08:57

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre